Adrian.k

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Adrian.k

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tønsberg
 • Kjøretøy
  BMW E91

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Adrian.k

  Bytte lys og utseende på speedometer E91

  Jeg sender deg en PM
 2. Adrian.k

  Bytte lys og utseende på speedometer E91

  Utrolig lekkert! Gjorde du det selv, eller fikk du noen andre til å gjøre det for deg?
 3. Adrian.k

  Bytte lys og utseende på speedometer E91

  Jeg forstår! Mulig jeg kan finne noen som har erfaring med slikt da, jeg ser for meg at kostnaden blir langt større enn produktet dersom jeg gjør noe feil. Om prisen på produktet er forsvarlig så kjøper jeg den nok, virker jo som en god oppgradering enn hvordan den ser ut nå.
 4. Hei! Har en E91 der lyset til speedometeret et av fargen oransj/lys rød slik de fleste av disse bilene har. Når lyset er av er detaljene egentlig veldig fine, men i mørket syns jeg fargen får speedometeret til å virke gammelt og utdatert. Har sjekket litt på andre nettsider der dette er blitt byttet, men lurer på om noen har gjort det samme, og eventuelt hvordan? Jeg falt over blant annet denne: https://www.ebay.com/itm/BMW-E90-E91-E92-3-Series-1-Series-E82-SMD-LED-speedometer-conversion-kit/264245348987?hash=item3d86400a7b:g:mxIAAOSwIztckBFU Men er litt skeptisk til produkter som koster 50kr fra ebay. Betaler gjerne mer for noe som anbefales her på forumet, og som man vet fungerer i det lange løp.
 5. Hei! Jeg har en BMW E91 fra 2011 som er relativt greit utstyrt, men som dessverre ikke har iDrive tilgjengelig. Etter litt nettsøk hit og dit har jeg vurdert å sett på muligheten til å ettermontere dette, da jeg har funnet lignende videoer som har gjort det samme. Er det noen her som har gjort noe slikt? Ny dash og iDrive system er jo nødvendig, hva slags pris tror dere dette koster?
 6. Har du prøvd å sjekke Youtube? Det er en god del som viser til fremgangsmåten der. Vet ikke hvor likt det er mellom F11 og F10, men her er i alle fall det lignende gjort:
 7. Adrian.k

  Lakkering av små områder på bil

  Takk for svar fra begge 2 Det er nok spredt ja, jeg kan forhøre meg med de om det når jeg har tid. Jeg kan selvsagt prøve på egenhånd, men har nok ikke akkurat en stødig hånd for å si det sånn.
 8. Hei! Litt usikker på om dette er riktig sted å poste mitt innlegg, korriger meg gjerne om det er feil. Jeg har nylig kjøpt en BMW 2011 modell, som dessverre trengs litt lakkbehandling. Feil i lakken skyldes steinsprut og utstyr som har kommet i kontakt med bilen, men heldigvis er bilen bulk- og rustfri. Jeg skal få den nøye polert, men ser at enkelte plasser ikke lar seg perfeksjoneres uten at det lakkeres. Jeg antar at det omtrent er 20 små områder på bilen som må behandles. Mitt spørsmål er derfor følgende: Er dette relativt enkelt for en som meg, uten generell erfaring å ta selv, eller burde jeg få en fagkyndig til å gjøre det for meg? Dersom det burde gjøres av en fagkyndig, er det noen anbefalinger fra ulike bedrifter eller kjentfolk inne på forumet? Burde helst være lokalisert i Vestfold området. Noen som vet hvor mye dette eventuelt koster, enten via bedrift eller privat?
 9. Mange takk Litt dekt av pollen, men veldig fornøyd med fargen!
 10. Adrian.k

  Vestfold chiptuning - erfaringer?

  Ingen erfaringer, men tenkte selv å ta en tur innom
 11. Adrian.k

  BMW 320d E91 bytte bilstereo

  Noen i familien har Android telefon, jeg kan alltids låne en av deres for å prøve hvis det er av interesse
 12. Adrian.k

  BMW 320d E91 bytte bilstereo

  Hei! Veldig fint å høre at det er andre med mer kunnskap og kreative løsninger enn det jeg har å tilby, det er uten tvil det beste for alle Selv har jeg ikke brukt CarPlay versjonen som du har linket til, men regner med at den er enkel å bruke dersom man enkelt kan ta dette i bruk. Personlig må jeg på død og liv ikke bruke Bluetooth, men ble litt skuffet når spilleren ikke lar meg spille av musikk via USB hvis jeg har noe annet enn Android. Jeg tror helt klart brukeropplevelsen er annerledes om man er Android bruker fremfor IOS, noe jeg blant annet er.
 13. Adrian.k

  BMW 320d E91 bytte bilstereo

  Hei! Radioen du har sett på anbefales ikke av meg. Disse radioene er standardiserte, der rammen er den eneste som byttes for å endre tilgangen til ulike bilmodeller. Jeg har en 100% maken, bare rammen er bygget for å passe inn i en Toyota Avensis 07 modell. Selve passformen er fin og ser svært bra ut, byttingen av radioen var også en svært enkel prosess for min del. Radioen har derimot noen ulemper: - Bluetooth er svært dårlig, kvaliteten på musikken du spiller fra mobilen er derfor ikke veldig behagelig å høre på. - USB enheten passer kun til Android telefoner, da spilleren kun er bygget for å passe til slike telefoner. USB`n lar deg lade mobilen, men ikke spille av musikk fra blant annet en iPhone. - Skjermen er reflekterende, om sommeren vil derfor skjermen se mer ut som et speil når det er full sol ute. - Kartet som er inne på enheten er utdatert, programvaren ligner på de første GPS`ene som ble utgitt i markedet. - Mikrofonen er ikke veldig bra, noe som utgjør at personer du snakker med hører deg dårlig. Måtte jeg valgt på nytt i dag, hadde jeg nok aldri kjøpt den. Passformen kan virke fristende, noe den spesielt gjorde for min del, men jeg anbefaler deg å finne noe annet. Finn heller en ordentlig 2-din spiller som er fra et kjent merke, slik at du faktisk får valuta for pengene. Her er radioen min som jeg kjøpte sommeren 2018 til min Toyota Avensis: https://www.ebay.com/itm/Android-8-0-Car-DVD-GPS-Navigation-Wifi-Radio-For-Toyota-Avensis-T250-2003-2007/183773567397?hash=item2ac9c219a5:g:1tsAAOSwpJdbTsfF
 14. Adrian.k

  BMW E46 318 i selges perfekt ungdomsbil. NY PRIS!

  Vestfold, tønsberg. Men flytter til Bodø på mandag neste uke.