Adrian.k

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Adrian.k

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Tønsberg
 • Kjøretøy
  bmw 316d e91

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Adrian.k

  Lakkering av små områder på bil

  Takk for svar fra begge 2 Det er nok spredt ja, jeg kan forhøre meg med de om det når jeg har tid. Jeg kan selvsagt prøve på egenhånd, men har nok ikke akkurat en stødig hånd for å si det sånn.
 2. Hei! Litt usikker på om dette er riktig sted å poste mitt innlegg, korriger meg gjerne om det er feil. Jeg har nylig kjøpt en BMW 2011 modell, som dessverre trengs litt lakkbehandling. Feil i lakken skyldes steinsprut og utstyr som har kommet i kontakt med bilen, men heldigvis er bilen bulk- og rustfri. Jeg skal få den nøye polert, men ser at enkelte plasser ikke lar seg perfeksjoneres uten at det lakkeres. Jeg antar at det omtrent er 20 små områder på bilen som må behandles. Mitt spørsmål er derfor følgende: Er dette relativt enkelt for en som meg, uten generell erfaring å ta selv, eller burde jeg få en fagkyndig til å gjøre det for meg? Dersom det burde gjøres av en fagkyndig, er det noen anbefalinger fra ulike bedrifter eller kjentfolk inne på forumet? Burde helst være lokalisert i Vestfold området. Noen som vet hvor mye dette eventuelt koster, enten via bedrift eller privat?
 3. Mange takk Litt dekt av pollen, men veldig fornøyd med fargen!
 4. Adrian.k

  Vestfold chiptuning - erfaringer?

  Ingen erfaringer, men tenkte selv å ta en tur innom
 5. Adrian.k

  BMW 320d E91 bytte bilstereo

  Noen i familien har Android telefon, jeg kan alltids låne en av deres for å prøve hvis det er av interesse
 6. Adrian.k

  BMW 320d E91 bytte bilstereo

  Hei! Veldig fint å høre at det er andre med mer kunnskap og kreative løsninger enn det jeg har å tilby, det er uten tvil det beste for alle Selv har jeg ikke brukt CarPlay versjonen som du har linket til, men regner med at den er enkel å bruke dersom man enkelt kan ta dette i bruk. Personlig må jeg på død og liv ikke bruke Bluetooth, men ble litt skuffet når spilleren ikke lar meg spille av musikk via USB hvis jeg har noe annet enn Android. Jeg tror helt klart brukeropplevelsen er annerledes om man er Android bruker fremfor IOS, noe jeg blant annet er.
 7. Adrian.k

  BMW 320d E91 bytte bilstereo

  Hei! Radioen du har sett på anbefales ikke av meg. Disse radioene er standardiserte, der rammen er den eneste som byttes for å endre tilgangen til ulike bilmodeller. Jeg har en 100% maken, bare rammen er bygget for å passe inn i en Toyota Avensis 07 modell. Selve passformen er fin og ser svært bra ut, byttingen av radioen var også en svært enkel prosess for min del. Radioen har derimot noen ulemper: - Bluetooth er svært dårlig, kvaliteten på musikken du spiller fra mobilen er derfor ikke veldig behagelig å høre på. - USB enheten passer kun til Android telefoner, da spilleren kun er bygget for å passe til slike telefoner. USB`n lar deg lade mobilen, men ikke spille av musikk fra blant annet en iPhone. - Skjermen er reflekterende, om sommeren vil derfor skjermen se mer ut som et speil når det er full sol ute. - Kartet som er inne på enheten er utdatert, programvaren ligner på de første GPS`ene som ble utgitt i markedet. - Mikrofonen er ikke veldig bra, noe som utgjør at personer du snakker med hører deg dårlig. Måtte jeg valgt på nytt i dag, hadde jeg nok aldri kjøpt den. Passformen kan virke fristende, noe den spesielt gjorde for min del, men jeg anbefaler deg å finne noe annet. Finn heller en ordentlig 2-din spiller som er fra et kjent merke, slik at du faktisk får valuta for pengene. Her er radioen min som jeg kjøpte sommeren 2018 til min Toyota Avensis: https://www.ebay.com/itm/Android-8-0-Car-DVD-GPS-Navigation-Wifi-Radio-For-Toyota-Avensis-T250-2003-2007/183773567397?hash=item2ac9c219a5:g:1tsAAOSwpJdbTsfF
 8. Adrian.k

  BMW E46 318 i selges perfekt ungdomsbil. NY PRIS!

  Vestfold, tønsberg. Men flytter til Bodø på mandag neste uke.
 9. Adrian.k

  1994 e34 540 selges/byttes

  Er også intressert i litt generell info jeg også!
 10. Adrian.k

  BMW E46 318 i selges perfekt ungdomsbil. NY PRIS!

  Litt langt unna.. :/
 11. Adrian.k

  BMW E46 318 i selges perfekt ungdomsbil. NY PRIS!

  Hvor står den hen? Mulighet til å sende flere bilder på mail?
 12. Adrian.k

  523i 98mod stv selges/byttes i pajero

  Hvor står den?
 13. Adrian.k

  Bmw e36 cab 318i

  Da må det bli på tirsdag etter 17, har ikke tid på Mandag så tidlig!