gunvinje

Medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om gunvinje

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Langevåg, Sula
 • Kjøretøy
  F10 D785366

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. gunvinje

  Nye dekk til F10 som ikke støyer

  På min forrige F10 byttet jeg fra Michelin til Vredestein 19". Vredestein var gode dekk, men jeg synes AS3 er hakket bedre. Falken er sikkert også gode dekk.
 2. gunvinje

  Nye dekk til F10 som ikke støyer

  Han har litt av en kjøremaskin da, og da kreves det gode dekk 😃.
 3. gunvinje

  Nye dekk til F10 som ikke støyer

  Vi har nå kjørt sommerturen fra Ålesund til Inverness, og via Irland tilbake. Kiel-ferga begge veier hjelper også på hvile underveis. 14 dagers tur med alle mulige slags veier. AS3-dekkene er i alle fall lettrullende, og det merker jeg godt på forbruket. Dette er 190hk. Jeg hadde tidligere 184hk, men den hadde større forbruk på høyere hastigheter. Den verste asfalten var i England, skikkelig grov type. Den støyer samme hva en er skodd med. Men jeg er fornøyd med byttet når det gjelder komfort, og dekkene er veldig retningsstabile på slitt og sporete asfalt.
 4. gunvinje

  Nye dekk til F10 som ikke støyer

  Det ble det. og jeg har nå fått testet de skikkelig. Sjekk neste post.
 5. gunvinje

  Nye dekk til F10 som ikke støyer

  Da er nye dekk kommet på bilen, og støynivået har gått ned. Romlingen er borte, men det er fremdeles litt susing fra dekkene. Kupéen burde vært litt bedre dempet enn dette, synes jeg. Men både jeg og kona er fornøyd, så da er vi klar til ferietur. Da er neste prosjekt å koble opp nytt BMW-kamera.
 6. gunvinje

  Nye dekk til F10 som ikke støyer

  Interessant. Nå har jeg Xdrive, men lik dimensjon på alle hjul. Jeg merker ikke noe vibrasjon, men en romlelyd som høres litt for mye. Det starter i 60/70 km/t, og er relativt ubehagelig i 150+ på Autobahn. Bilen er 2015 (sept. 2014), og har gått ca. 50'. Det er heller ikke forskjell om jeg kjører rett eller i sving. Dekk blir sikkert skiftet denne uken, så da har jeg i alle fall fått testet ut det.
 7. gunvinje

  Nye dekk til F10 som ikke støyer

  Det skal jeg gjøre. De ble sendt fra Sverige i dag, så da nærmer det seg. Jeg fikk også bekreftet fra Goodyear Dunlop i Sverige at dekkene godt kan benyttes på F10, selv om de anbefaler 245/45R18 100Y EAG F1 ASY 3 *MOE XLROFFP RunOnFlat på 69 dB.
 8. Rett før München ligger en liten perle, Rothenburg ob der Tauber. Vel verdt et kort besøk. Gaten Herrngasse og markedsplassen er ganske spesiell! Link God tur!
 9. gunvinje

  Prosjekt F30 328i

  OK, takk for svar. Da skal jeg få fikset det.
 10. gunvinje

  Nye dekk til F10 som ikke støyer

  Da er nye dekk bestilt hos Skruvat. Byttdekk.com og Dekkonline.com svarte ikke på epost på 48 timer, så da blir de diskvalifisert. Link Håper det blir bra. Skal tross alt kjøre noen mil i sommer.
 11. gunvinje

  Nye dekk til F10 som ikke støyer

  Jeg ser at Hankook Ventus S1 EVO 2 K117 har gode egenskaper og ligger på 70 dB. Sikkert et kjempebra dekk også. Men som du sier, så er nok mye gjort med å velge bort runflat.
 12. gunvinje

  Nye dekk til F10 som ikke støyer

  Falken er sikkert et godt dekk, så det får jeg ta med i vurderingen.