Håvard Loland

Medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Håvard Loland

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW 323i E46

Nylige profilbesøk

122 profilvisninger
 1. Håvard Loland

  Nybegynner med en E30 drøm

  Skal i alle fall ikke stå på hjelpen her!😂 Men er greit å få det gjort skikkelig fra starten😁 Må nesten bu inne på bimmers å finn daglig for å komme over de gode tilbudene. Akkurat som alt annet som er av verdi eller av stor interresse. Fordel eller ulempe med 2dørs eller 4dørs?
 2. Håvard Loland

  Nybegynner med en E30 drøm

  Så i bunn å grunn så burde jeg forholde meg til 84' til maks 88' modeller? Det med akselvekt/høyde m.m, viss du skal forklare det enklere, hva må jeg vite nøyaktig mtp bytte av en motor f.eks? Vil jo ikke ende opp med feil type motor, som ikke passer😂 M3 motorene går for god pris på finn, skulle bare sjekke, fant bolt-in strøken, 75k.. 😂🤘 men når motor kjøpes så skal hva å hvor mye følge med?
 3. Håvard Loland

  Nybegynner med en E30 drøm

  Mye bra info her HSD! Dette skal jeg ta med meg videre, å følger nok din å han Hardtop sin tråd videre for ekstra kunnskap! Mye mulig jeg kommer over ting å tang som jeg kanskje vil handle å kanskje spør om råd om det skulle være greit! Tuuusen takk for hjelpen enn så lenge
 4. Håvard Loland

  Nybegynner med en E30 drøm

  Ja motor... det er ikke sånn jeg har så mange ønsker fordi jeg kjenner ikke til hva som er bra eller ikke... Jeg ønsket bare å vite om motoren jeg hadde var bra nok til mitt ønske, men ser at det ikke er en typisk trimme motor om jeg forstår deg rett? For planen var å bruke den med enkel sugetrim å få noge turbo/kompressor kit til med arbeid gjort skikkelig selvfølgelig.... men siden du ikke anbefaler det så får jeg snu hode videre til S50b30/b32/s54b32. For målet er jo selvfølgelig å ha en sommer bil som jeg kan reise inn til byen å kjøpe is uten at jeg skal tenke meg for mye om. Tanken er at det skal være hel original bil med sportseter, takluke, litt styling (kanskje som din blå E30? bare med alt interiøret inni) og minimum 200hk, sikte var 250hk men om det ikke er problem å få 300-330hk så sier jeg heller ikke nei til det! Men hva går disse motorene for? er det mye av dem på markedet? hva skal jeg lete etter? hva bør jeg styre unna? Trenger jeg en annen diff? Litt børning må det jo være! Girkasse? For så vidt enig med deg ang. lakk opplegget, men så har jeg følgt deg litt på dine innlegg, å du har gjort heftig mye bra arbeid! La godt merke til bra understells behandling etc, sånn kunne jeg sett for meg å hatt det i senere tid om jeg får tak i en E30 til rimelig stand å pris, nesten til å få vann i munnen...… ble imponert. Ulempen med den du linket var at jeg ønsker jo den selvfølgelig i en annen farge 😂 Men i hvilken ende hadde du begynt i? Motor å drivverk først? Takk for svar!
 5. Håvard Loland

  Nybegynner med en E30 drøm

  - Er det en spesifikk motor du hinter til si den du sier, noe litt mer spennende ? I så fall, hvilken årgang er det vi snakker om, å hvorfor er m52b25tu kjedelig? Eller er det sånn typ, viss jeg finner en brukbar 325 86' f.eks, så beholder jeg den motoren å jobber bare videre på den? Eller hva å å hvilken type ville DU anbefalt? (komplett bil) Å viss jeg skulle brukt den gamle, kan den tunes med turbo/kompressor kit til å få 200-300hk? Nå vet jeg ikke hva jeg har behov for heller, så dette er bare synsing, men tenker 200 som et minimum må være lov I utgangspunktet, så er alt annet enn E30 udiskutabelt selvfølgelig, jeg føler jeg må bare vite hvor jeg skal eventuelt stoppe(tips?) mtp prisene på disse bilene, har følgt med en god del de siste ukene og det virker som det har gått en del av de de 2 siste ukene til rimelige priser. Om det er lov så legger jeg til denne lenken; https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=121439561 (utav lite erfaring, men ved første øyekast synes jeg dette er et "fint" eksemplar, kanskje litt stiv i pris men viss jeg skulle vist deg noe hvordan type jeg ser for meg, uten å ta med ekstra modifiseringer på "looks" etter oppgradering selvfølgelig... MÅ ikke ha 2 dørs, synes touring er ganske stilig den og, men cab er ikke aktuelt 2/4 dørs eller touring (touring er vell bare stasjonsvogn?) Uten at jeg har snakket med svogeren min (som kan lakkere, å har en far som lakkere) så tenker jeg at gode priser er ikke vanskelig å få mtp karroseri arbeid, eventuelt om du synes det er en dum idè at jeg pusser den helt ned å får den hel lakkert som egentlig var tanken også. Takk for svar!
 6. Håvard Loland

  Nybegynner med en E30 drøm

  Hei! Jeg har et ønske om å begynne å skru på bil å har sett for meg en bil type som er av interesse for min del. E30 (sjokk). Jeg har ingen stor erfaring med mekk på bil men har et par kompiser som har god peiling på bil å kan være til hjelp, planen er enkel, det skal ikke være noe hastverk.... Bilen trenger ikke vær en M3 men målet er å vite hva man skal begynne med; Modell(316,318,320,325), Motor, Tilstand?? Hvor mye rust kan jeg tillatte meg å ha på bilen når jeg kjøper den? For hele planen er at jeg skal lære meg å skru på bil, men det skal like vell være mulighet for å lage en rå sommer bil med min 200-250hk? Dette skal være et "evighets prosjekt" som jeg skal bruke god tid på for å få gjort alt skikkelig å ingen snarveier bare for å få den på veien. Har en E46 99' 323 med M52B25tu (håper det stemmer.) som jeg lurte på om jeg kunne bruke denne i E30, kan den brukes til å trimmes med? Bilen skal knokses senere. Det er sikkert nok av guruer her inne så kan komme med gode tips så håper mange erfarne kunne tatt seg tid til litt råd å tips Takk på forhånd!
 7. Håvard Loland

  ØK Innsug

  Prøver igjen da. Ønsker å få kjøpt innsug fra en m54b25 motor, vanskelig å få tak i? Takk for svar
 8. Håvard Loland

  innsugskam(er) m50b25 selges

  Uten at jeg har mye erfaring, men er det sånn at du kan bytte dem som står i en 323 i dem som står i en vanlig 325?? for mer effekt (hk)
 9. Håvard Loland

  ØK Innsug fra 325

  Hei Har muligens planer om tune opp min 323i 99mod litt, får litt mer moro Har hørt fra en bedre viter at nytt innsug kan hjelpa å den fra 325 på en m54 motor kan hjelpe i masse vis for å tilfredsstille "mine" krav.... Så vil høre om folk har d liggende eller har peiling hvor man får tak i? Takk for alle svar!
 10. Håvard Loland

  Dekk Ønskes kjøpt 19"

  Hei! Jeg ønsker å kjøpe noe dekk, viss noen har noe liggende??? 225/35/19 235/35/19
 11. Håvard Loland

  GS Raptor/ Fedral 595 rs-r

  Sendt PM
 12. Hei Ønsker å kjøpe et par felger, om noen skulle ha noen liggende, gi en lyd Helst grå, matt grå, i den duren Takk for svar!
 13. Håvard Loland

  Svarte Vertini 19" til e46 selges SOLGT!

  Hvor holder du til?