Eirik Sebastian Byremo

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eirik Sebastian Byremo

 • Rang
  Korporal
 • Bursdag 03/08/2000

Contact Methods

 • AIM
  mobil 94860083
 • MSN
  mobil 94860083
 • Website URL
  http://mobil 94860083
 • ICQ
  mobil 94860083
 • Yahoo
  mobil 94860083
 • Jabber
  mobil 94860083
 • Skype
  mobil 94860083

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  vest-agder lidesnes
 • Interesser:
  Bil kjøring/skruing.
 • Kjøretøy
  BMW E30 328

Nylige profilbesøk

449 profilvisninger
 1. Eirik Sebastian Byremo

  BMW E36 PROSJEKT NEED PARTS

  Da ble det idag store endringer i planene på e36en. Nå holder en ifra lithauen på å få tak i S54b32 motor understell e36 m3 girkasse e36 m3 3,2 differensial e36 m3 en kompis av meg holder nå på å bygge opp en e34 med m52 b28 så jeg kan ikke ha noe dauere og en s54b32 må jo bare toppe kaka.
 2. Eirik Sebastian Byremo

  BMW E36 PROSJEKT NEED PARTS

  Hvor holder du til? eventuelt bilder?
 3. Eirik Sebastian Byremo

  BMW E36 PROSJEKT NEED PARTS

  Hei! må desverre beklage igjen for sein oppdatering men det å logge inn på bimmers er et sant mareritt. må klikke meg inn på glemt passord hver gang jeg skal logge på. men over til hva som er gjort har fått tak i noe av delene. har fått testet lakken. lagt på karosserimassen på nytt fordi jeg selv ikke syntes det ble fint første gangen. maskert opp hele venstre siden av motorrommet og venter på litt mere varme i været før jeg kan få lagt på grunning og lakk og klarlakk. Har fått lagt på tectyl på nesten alt mangler kun i innerskjermen på høyre side. skal våtslipe fjærtårnene for å få en utrolig fin finish vet ikke hvor grovt papir jeg bør bruke så kom gjerne med innspill. har fått tak i orginale m-skjørt og powerflex til traversen bak. bremsedelene som er på skolen er ferdig sandblåst og grunnet som bare venter på filler og rød tettfarge.
 4. Eirik Sebastian Byremo

  Ccc bmw spiller

  Hei! byttet nettopp spiller på samme bil som deg der jeg fikk problemer med at overgangen som fulgte med ikke var koblet til remote som gjorde at spilleren ikke ville på i det hele tatt dette var da bytte til en 1 din spiller som alt av navigasjon ikke var på. men i ditt tilfelle ville jeg heller ha fått tak i en orginal spiller på ebay og satt inn. Hilsen Eirik Byremo
 5. Eirik Sebastian Byremo

  BMW E36 PROSJEKT NEED PARTS

  Hei. Har bare brukt stålbørst på drill for å få vekk den gamle karosserimassen den satt mindre en tectylen. Fikk tak i ny på boks (karosseri kitt) hos Thansen i kr. sand. smørte det på med pensel og gikk over med fingeren etterpå.
 6. Eirik Sebastian Byremo

  BMW E36 PROSJEKT NEED PARTS

  hei! er nå en stund siden jeg har fått oppdatert. men det som har skjedd er veldig lite. har sett mere på bakluka og funnet ut at den må byttes til en med mindre rust. har fått av alle skivene og klavene og caliptere og brankettene som holder stabstaget foran, fikk også tatt holderene til bakre foringer på bærarmene fremme. fikk sandblåst mye av delene og lagt på grunning og for tatt resten av delene på fredag og lakket dem. har også fått lagt på første lag med grunning på høyre side før jeg gikk tom for grunning. Håper på en ny oppdatering imorra. og pakke fra koed kommer på fredag me bærearmer fremme, stab.link, powerflex foringer til bærearmen fremme, styrestag. rop ut om du har en grei bakluke til e36 coupe. selger også en 320i motor i deler (m50b20) så bare si ifra om du trenger noe eneste som er galt er toppakninga.
 7. Hei og velkommen hit

  Jeg har akkurat hugget en E36 og har dører og strøken travers Dvs komplett forstilling med dempere bærearmer osv fra meget velholdt bil Nye armer framme og nytt styrestag Eibach senk Er vel 60/60 Dørene er cosmosswarz 101 Setene og midtarmlenet er solgt(hele interiøret). Mangler dempere bak, men selv om Eibachfjærene senker endel, er det utrolig bra kjørekomfort. Settet har kun kjørt 3/4 år.Mvh Per Christian 

  1. Eirik Sebastian Byremo

   Eirik Sebastian Byremo

   Hei. 
   Takker for svar. har desverre kjøpt nye bærearmer og styrestag og stab. link. 
   Er desverre ikke intressert i senkesett enda siden jeg må få den gjennom eu godkjenning men kunne vurdert det. er det tuv papirer på senkesettet? hvilken pris tenker du? 
   hvilken pris tenker du på dørene og traversen eventult hvor holder du til?
   Mvh Eirik Byremo

  2. pedro

   pedro

   Holder til i Asker 1500 pluss frakt for dører og travers. Papirer til senken får jeg enten hos Eibach eller hos Schmiedmann. Sein m å svare da j ser alt går på fjasbok. På fjesboka skal ikke jeg av flere grunner. Har ett sett m litt rust 250 kr døra og det som står på bil og er bra(litt under ene dørhåndtaket).500 pr dør. Traversene er greie begge to 500.

   Har også en bakluke fra M3 GT evo. Laget kun 250 biler m aludører som "lettbygg". Denne luka "gis" ikke vekk, m j vet at jeg ikke kommer til å bygge E36 M3 de nærmeste årene. Har en 3.2 sedan på vent, en cab(328) som total restaureres og en E39 525/530 under bygging som jeg blør penger på. Hverdagsbil/ brukis som har tatt litt av. Type en matte er skitten og stygg: Bytt alle! En kalipter er rusten Kjøp 2 nye🤔 kan selge GT vingeluka om rett pris oppnås, m den ligger fint i ro sammen med alt annet dill og ræl j har. Du blir nokså garantert alene i gata om å ha den hekkspoileren.

   Bare hør av deg om det er interessant 

   P

   Ps Jan Erik er en kompis som j deler garasje med. Topp mann. Rimelig og grei.

   DSC_0475.JPG

   DSC_0474.JPG

  3. Eirik Sebastian Byremo

   Eirik Sebastian Byremo

   Hei har søkt rundt på nettet etter å finne pris eller hva som er spesielt med den luka og vingen men greier ikke å finne noe? Jeg har stående en Bmw e39 528 som selges i deler motoren er desverre solgt men har alt annet. Lurer på om du kunne sendt bilde av den rusten som er på dem dørene med minst rust. hva heter Jan Erik her på bimmers?

    

 8. Eirik Sebastian Byremo

  BMW E36 PROSJEKT NEED PARTS

  Første gang jeg er her inne så kan vær noe er feil. Har starter på et nokså stort prosjekt og kanskje litt for mye rust til å ha håp men med mye fritid utenom skole og jobb så er alt mulig. Startet som et kjøp av en e36 med m-tech styling som hadde rustet en del i kanalene fordi selger hadde slipt dem ned for to år siden og latt den stå ute siden det. Forsatte videre med at mye av m-techen var ødelagt. Jo mere som ble demonter jo mere rust kom det fram. Har kommet et stykke på rusten nå. Motoren er ute pga gåen toppakning og alt for liten motor. Planen for prosjektet er å få tatt all rust gjøre den strøken og lakke den hos Kvinesdal lakk og skade. jeg har også oppkjøring 9. mars så har et håp om å greie å bli ferdig til da. fått tak i: kopi famfanger m-tech (intressert i orginal til billig penge) grillramme innvendig front kanaler til sedan som skal kuttes til så dem går på coupe. framskjermer Nye Bærearmer Bakre Powerflex foringer på fremre bærearmer Nye styrestag nye stab. link det som mangler: m-tech bakfanger kopi men helst orginal m-tech framfanger orginal dører som er rustfrie bakluke som er rustfri motor (2.8-3.2) helst med papirer men går fint uten også komplette innerskjermer fremme midtlene strøken travers vader interiør ac snitzler type 2 kopi har ikke råd til orginale Bakluke som ikke er rustet i hjel kan kjøpe alt av deler brukt men må være i fin stand og uten store skader. Og være greie priser. Kommer mere oppdatering senere
 9. Eirik Sebastian Byremo

  bånnpanne m50 e34 selges, med oljesil og peilepinne

  jeg vil gjerne selge det for 1200kr jeg fikk det en dag forsenint så jeg måtte kjøpe en delemotor ihast så nå her jeg ikke brukt for den siden jeg har
 10. Eirik Sebastian Byremo

  bånnpanne m50 e34 selges, med oljesil og peilepinne

  jeg er Intressert mobil 94860083