stalfa

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om stalfa

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  SV-Akershus
 • Kjøretøy
  Mazda (6 & Mx-5 NA8)

Nylige profilbesøk

107 profilvisninger
 1. Jeg tipper det finnes et par verksted i Tyskland som gjør custom jobber på BMW. 😛 Det gjordet seg med svart lakk. Røde kalippere, blir veldig 'billig' straks lakken begynner å flasse.
 2. Finn et verksted i Tyskland som installerer bur og gir deg TUV papirer på det. Søk på nytt med TUV papirer Kjør ned - få montert bur - kjør hjem Vis Få godkjenning Zooom-zoom.
 3. Målet er å få slengt meg med ja. Jeg har en del skruing og eu-kontroll før bilen er klar. Jeg får satse på svingene, men frykter sjåføren erflaskehalsen. Noen av de værste mx5'ene på Rudskogen har vel fort 300+ whp/tonn. Noen av de antikrengestagene til Mx-5 kommer med 3 hull, slik at du justere ved å flytte hvor de er montert. Jeg vet ikke om det er er fysisk mulig på Z3 - understellet. Rundetider er morsomt, men kan vel fort bli en besettelse.
 4. stalfa

  Den store finn.no tråden.

  Hva var i veien med dem?
 5. Der var jeg igjennom. Bra! stuff dette, @fxslin Jeg skal få hengt meg på til sommeren, om gamle japser får leke med dere. Det er feigt å bytte til 2.8 som banebil. Det kan bli vel tøft for meg å holde følge nå. Jeg må vel ty til doping og bestikkelser for å henge med. Er det ikke litt kjedelig at det nå ikke er greit og være den tregeste rundt bilen? Nå er det ikke lengre greit å bli frakjørt av en Mx5 uten tvangsmating. Bruk heller flaksen din på Lottoen enn på kjøpe EBC klosser. Har du merket behov for lufting til bremsene og vet du at du klarer å oppnå nok varme i bremsene med all kaldluften inn på bremsene? Er vi på YAGNI nå? (No pun intended) Du har ikke justeringer på demperne eller stab-staget bak slik at kan stive det opp litt for få mindre understyring? Hva med å notere ned rundetider etter hver gang du har vært på banen, da ser du liksom progresjon og det er interessant synes jeg. \\Stian.
 6. stalfa

  Den store finn.no tråden.

  Ja, hva kan man si... Hva er det som følger med på kjøpet? Synes nå de kunne ha lukket igjen panseret når du først skulle posere...
 7. stalfa

  Den store finn.no tråden.

  Hei. Driver og myser på 520i om dagen. Jeg skal ha bensin og orker ikke betale for noe mer motor enn hva som kommer i 520i. Dessuten er det vist mulighter om sub-200-hk blir for lite. Noen grunn til å styre unna denne => http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=85898166 ? Ser det ikke er DAB+ på den. Er det en stor/dyr jobb og få fikset slik at det er oem eller tilsvarende? Ser ut som det ikke er minne på setene. Det har jeg i dag, og synes det er veeeeldig kjekt. Noe annet? \\Stian.