Jump to content

TorbjørnH

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About TorbjørnH

 • Rank
  Korporal

Recent Profile Visitors

412 profile views
 1. Var innom forhandler igjen istad og det ser ut som at bilen har hatt samme feil. At div. varsellamper lyser, og at dørhåndtak bak er defekt. Slenger med historikk fra 2015 som ser ut som er samme feil, bare på andre siden:
 2. Nei, lot ikke bilen stå strømtom. For en måned siden byttet de også en sikring i hanskerommet, noe som medførte at det skjedde en kortslutning i ene dørhåndtaket bak. Dette dørhåndtaket koblet de ut. Idag fant de ut at det var for stor sikring de hadde tatt (10a). De skulle egentlig bare ha 5a. Har verksted noe ansvar mtp. Erstatning? Var jo deres feil.
 3. Fikk byttet batteri idag og dro ned til forhandler for å slette feilkoder. Feilkodene gikk ikke bort, og mekaniker sa at det ikke får noe respons fra dsc-styreenheten.
 4. Hei. For en måned siden hentet jeg en bil som hadde stått 3-4 måneder, og når jeg hentet den hadde den en rekke feilkoder. Bilen hadde defekt speedometer, HUD og tung styring . Tok bilen ned til Bilia og fikk kjørt diagnose på den, de mente det var ene dørhåndtaket og koblet det ut (comfort access) i tillegg til at de slettet 40 feilkoder. Jeg fikk tilbake bilen og speedometeret fungerte og styringen var normal, så tenkte ikke noe mer over det. Nå når jeg startet bilen istad fikk jeg opp samme feilmeldingene som en måned siden og lurer på hva som er galt. Takker for alle forslag og all hjelp jeg kan få!
 5. TorbjørnH

  F10/F11 tråden

  Å najs 😍 Hørte med bilens eksos, de skulle ha 30k inkl. montering. Vi får se, blir nok ikke eksos med det første da gitt..
 6. TorbjørnH

  F10/F11 tråden

  Noen som har erfaring med sportseksos/effektanlegg på F11? Har en 525dat som jeg gjerne vil ha 4x eksos bakpå Har sett på f.eks. GSBildeler.no, og der selger de jo til F10 men ikke F11..
 7. Den går til klimakontroll/AC, setevarmer, parkeringssensor, CD-veksler, osv.
 8. Hei! Har opplevd et lite problem på min 320d Xdrive 2009-modell, og det er at omtrent hver gang jeg parkerer bilen min for så og starte den igjen, så ryker sikringen til Klimabetjening/AC, knapper til setevarmere og parksensor. Det skjedde plutselig 1-2 ganger i uken, mens det nå har blitt mer frekvent, hvor sikringa ryker nesten hver gang jeg starter bilen. Sikringa ligger i hanskerommet og er en 10A sikring merket med "77". Noen som kan gi meg tips, svar eller forslag til hva jeg kan gjøre for å finne ut av problemet? På forhånd takk! Mvh, Torbjørn
 9. TorbjørnH

  F10/F11 tråden

  Okei! Fikk du nøyaktig samme feilmelding da eller? Speedometer fungerer heller ikke, og det gjør ikke kilometerteller heller.
 10. TorbjørnH

  F10/F11 tråden

  Hei. Får en rekke feilmeldinger når jeg starter bilen. Feilmeldingen "Drivetrain fault" dukker også opp mens jeg kjører. Har bestilt time hos BMW-verksted hvor bilen drar til over helga, i mellomtiden, er det noen som kan gi meg tips/forslag til hva som kan være galt?
×
×
 • Create New...