Gå til innhold

Hjelp til å velge liten biltur.


bmwgreg90
 Share

Anbefalte innlegg

6 timer siden, bmwgreg90 skrev:

Me skal på 1 uke lang biltur, men usikker hvor, så håper på litt tips. Turen går 16-23mai. 3 biler. Skulle egentlig kjøre til Litauen, men det blir kanskje knapt dit og heim på 7 dager? Reisen går fra Hardanger.

tsjekkia er knall, det er billig der , å hvis man er hard på kjøringa så går turen dit på en dag. evnt to dager til sove på tysklandsgrensa eller noe, å to dager hjem ( da kan man sove på tyskergrensa å ta en storhandling). da har du tre fulle dager i tsjekkia, ps praha er ikke sånn særlig billig , å å veldig stort, men jeg har da også vert i plzn og brno , å der er det hyggelig og billig. øl er så billig ute der så det er jo morro å være fyllesjuk :-P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi tok DK, tyskland, DK, sverige og så hjem igjen på en ukes tid :)

I år skal vi mest sannsynlig fra ålesund-sverige-båt til estland på 12 timer- rundt om i estland-retur til norge samme vei.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har aldri kjørt i Litauen, Latvia eller Estland. Er dette steder å besøke? Trygt å kjøre rundt med norsk-registrert bil?  Har en del fordommer mot disse landene, spesielt Litauen som er Europas søppelfylling for kriminelle.

Hva er formålet for turen, TS? Guttetur på fylla, kjøring for å se natur, kvinnfolk som skal shoppe?...Du har ikke vurdert å kjøre nordover, østover inn i Finland, ned til ferga over til Stockholm igjen og innom Oslo?...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...