Jump to content

andreaskarm

Members
 • Content Count

  2143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

andreaskarm last won the day on July 3 2019

andreaskarm had the most liked content!

2 Followers

About andreaskarm

 • Rank
  Konge
 • Birthday 02/13/1986

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Haugesund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En liten oppdatering her i fra. Startet for en liten stund på prosjekt garasje. Har kommet ett godt stykke på vei, og har nå fått kledd alle vegger, samt listet og foret vinduer. Valget falt på MDF planel selv om jeg har hørt at mange mener disse ikke egner seg for garasje. Nå har jo AWT her inne hatt like på veggene noen år og de har holdt godt så tok samme sjangse. Jeg har ikke valgt å isolere vegger, men skal isolere tak. Garasjen skal ikke være oppvarmet til vanlig, men kun oppvarmet ved behov. For ventilasjon har jeg løst med å installere en vifte for inn luft og en vifte på utluft. Disse styrer jeg via WIFI strømplugger hvor jeg har lagt inn en plan på når de går på og av. Jeg har også investert i en rotor avfukter for sikkerthetsskyld for å holde luftfuktugheten nede. Slik så garasjen min ut: Nå Disse bildene er litt gamle, og mangler listing langs mur ned. Jeg har også fått installert noen flere stikkkontakter samt fått rydda mer. Jeg skal nå i nærmeste fremtid begynne på gulvet da det skal fliselegges. Taket skal kles med takplater. Har allerede hatt det første skruprosjektet. Ny bremser i forbindelse med EU kontroll. Greit å ha kontroll på fuktighet
 2. Den pakke metoden har jeg ikke testet før. Det må prøves. Har du tredd bagen igjennom?
 3. Den vogna har vi også. Den passet ikke i X1en da bagasjerommet ikke var veldig dypt. Passer perfekt i 5 serien.
 4. så bra du fikk nye dekk. Er ganske så glad for at jeg kvittet meg med Xdrive hehe Hadde jo samme vredsteindekkene, og de ble slitt feil etter to sesonger. Så ble en del bedre når jeg kjørte likt fremme og bak. Mindre å bekymre seg for.
 5. Ser jeg har den nye type HUD, med farger. Ett must den også hehe
 6. instrument panelet er jo ett must. Litt mer skeptisk til rattet
 7. Går nok veldig fint med coils på vinteren veiene brøytes så det er gull ;.-)
 8. Lite nytt å melde, men bilen har fått nye motorfester. Det hjalp Begge de gamle var veldig defekte og man kan se tydelig på bilde at feste er ødelagt. Man kunne også se i motorrommet hvor motoren hadde tatt borti karrosseriet.
 9. Så ut som en flott tur. Old timer grand prix er en rå opplevelse, tror du må komme med Il Tempo gigante for å skille deg ut noe der. Enormt mye tøft.
×
×
 • Create New...