Jump to content

Carly bmw


vegard89
 Share

Recommended Posts

Hei.

Jeg vurderer og kjøpe Carly for bmw. Men ser at den utlandske siden til Carly så koster denne dingsen rundt 300kr. Men siden til Carly Norge så koster den delen det dobbelte? Noen som vet hvor lang leveringstiden er om jeg bestiller ifra utlandet isteden for den norske siden? Regner kanskje med at det finnes noen inne her på bimmers som har bestilt fra en av disse nettsidene. 

Mvh. Vegard 

Edited by vegard89
Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte min på den originale siden og den kom i posten etter 5 virkedager. Husk at du og må kjøpe fullversjon i tillegg, samt batteri registrering og div. andre funksjoner inni selve carly appen. 

Link to comment
Share on other sites

Tror app og originalt adapter kostet meg nærmere 1000 kroner. Tenkte en del på om det var verdt prisen, men etter noen måneder har jeg tatt diagnose på to biler og programmert nyttige funksjoner. Kostnaden er tjent inn for lenge siden.

Link to comment
Share on other sites

Hei.

Takk for godt svar alle sammen. Ja jeg har per dags dato bmw scanner, inpa/dis osv.
Men vil gjerne prøve dette produktet for ser du blant annet kan programmere en del funksjoner som nevnt over her.
Diagnose delen kommer jeg ikke til og bli avhengig av på carly siden der bruker jeg di andre programmene jeg allerede har.

Nei jeg syntes det virker rart fordi det koster 390 kr ca med frakt på den utlandske siden dems, men i norge så koster det 626kr inkludert frakt. Ikke at summen skiller så mye men er heller ikke noe vits og betale den summen ekstra hvis en ikke må. 
Blei Ikke koblet over til den norske siden når jeg prøvde nå hvertfall, men om jeg for eksempel bestiller ifra den utlandske siden så tar det sikkert bortimot 2-3 uker?

Hvis dere ser på bildene under:

 

 

 

Uten navn.png 1.png

Uten navn.png 2.png

Edited by vegard89
Link to comment
Share on other sites

4 minutter siden, ogee1 skrev:

Med moms og tollgebyr blir totalen fort sju hundre kroner hvis du bestiller fra Tyskland også.

Okei, så en må betale moms og tollgebyr på dette? Ja da lønner det seg nok ikke nei. Trodde kanskje ikke at det var toll og sånn på en del som dette, men mulig jeg tar feil.

Link to comment
Share on other sites

Kommer litt an på dette med toll og tull. Jeg betalte kun den prisen som står på bildet ditt der oppe. Ble aldri trukket noe mer samt aldri fått noe regning utenom. 

Link to comment
Share on other sites

Kommer jo an på når du kjøpte, en eurokurs på under 9,02 vil gi en pris under 350 kroner og dermed fritak for moms. Dagens kurs gir en pris 20 kroner over. Da tilkommer ikke bare moms på 25 prosent, men også et gebyr for innkreving av momsen (kan unngås med avtale). Det er ikke toll på slike varer.

Du kan også være heldig, for de sjekker ikke alle pakker. Jeg kjøpte en bildel fra Tyskland for 700 kroner for to måneder siden, det har ikke dukket opp momskrav enda, så regner med at det gikk gjennom. For øvrig kom pakken lynraskt, bestilt på mandag, ankommet på fredag.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...