Jump to content

Feil på alle Glødeplugger BMW X3


curli
 Share

Recommended Posts

Jeg har en BMW X3 2,0 D 2006Mod. hvor jeg har problemer med feil på glødeplugger.

Først skiftet de 1 plugg.  Kjørte så ned igjen og fikk konstatert feil på alle 4 neste gang. Da ble alle 4 skiftet. (på garanti) (uten bytte av rele.)  Så etter at det ble feil igjen på alle glødepluggene bytett de rele og mente det var i orden.  Nå er det feil på alle glødepluggene igjen. I tilegg til at det lå inne feil på lambdasonde. (feilkode 447B) (merket "lugging" på kjøringen derfor jeg tok en diagnose sjekk på verkstedet) Alle kodene ble slettet og bilen kjentes mye bedre ut. Skal ned i igjen og ta ny test på fredag. Men er rimelig sikker på at feil kodene på glødepluggene kommer tilbake.

Garanti jobben som de gjorde med å skifte alle 4 fikk jeg beskjed om at de ikke ville få dekket fra leverandør, da alle pluggene de byttet var i orden. 

Noen som har noen tips om hva som kan være feil? Bilen hadde gått 155 000ca da de byttet alle pluggene og releet. Nå er den gått 165 000.

Har lambdasonden noe med dette å gjøre?

Link to comment
Share on other sites

Byttet de strømkabelen som går fra rele til batteri, om den kabelen går til batteriet. Jeg hadde bytte av mine plugger og rele på 150.000, etter 20.000km og noe kjølig ute så gløda ikke bilen lenger, dro tilbake og de bytta strømkabel som hadde smelta kontakta.

Link to comment
Share on other sites

Nei de byttet ikke strømkabel. Kan sjekke denne. Men bilen starter og går som normalt. Men glødepluggene har kanskje ikke noe funksjon på denne tiden av året?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...