///M3

Medlem
 • Innholdsteller

  294
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

///M3 vant dagen sist Juni 25 2015

///M3 hadde mest likt innhold!

Om ///M3

 • Rang
  Kaptein

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Kjøretøy
  Bmw 1M 2012

Nylige profilbesøk

1068 profilvisninger
 1. ///M3

  Uorginal DPF, erfaringer

  Har prøvd noen uorginale...veldig dårlig passform. Krever modding.
 2. ///M3

  Inkrementhjul (ABS-krans) BMW X3, E83

  Du må ringe til GS. De har sånne ringer. Vær obs på at det ikke alltid er mulig å bytte ringen. Hvis det blir med for mye gods/rust når den gamle tas av så passer ikke den nye. Da MÅ du ha ny aksling.
 3. Har et sett Pagid RSL29 Racing klosser til E36 M3 (passer også til noen andre modeller) Helt nye i eske. Foran og bak. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=133045924
 4. ///M3

  Bytte batteri X5 E70

  Du kan ikke programere om fra AGM til vanlig syre....kan kun oppgraderes andre veien. Bytte fra 90 til 95Ah bør/må kodes om i bilen. Batteribytte bør registreres smtidig som bytte eller kort tid etter for å ikke redusere levetid på nytt batteri.
 5. ///M3

  Eksoslekkasje E92 M3

  Er lyden der hele tiden eller bare ved oppstart på kald motor...?
 6. ///M3

  Følgeskader av dieselpumpe havari

  Har de bare byttet Høytrykkspumpe og dyser første gangen...?
 7. ///M3

  Varsellampe for lykter BMW E90

  Tåkelys bak..ryggelys..skiltlys...
 8. ///M3

  Lyspæra til registreringsnummeret lyser ikke.

  Sedaner har også problemer med kabelsettet. Ta ut kledning på høyre side. Så sjekker du der kabelsettet fra luka går inn i hovedkabelstammen. Sjekk også i bøyen der kabelene går inn i staget til bakluka/lokket.
 9. Biler produsert før 01.07.2018 kan du fint montere ettermarkeds eksos videre fremover... Det gjelder bensinbiler som produseres fra nå av med partikkelfilter. Vi som kjører eldre biler kan fortsette som normalt
 10. Som sagt så gjelder det biler produsert ETTER 01.07.2018....altså i overimorgen. Biler produsert før dette blir ikke berørt.
 11. Dette gjelder bare for biler med bensinmotor produsert etter 01.07.2018 da det nå blir partikkelfilter på bensinmotorer også. Det gjelder altså for Euro6c biler produsert etter 01.07.2018. Det gjelder ikke de før. Her vil det fortsatt være tilgjengelig inntil videre,men det vil trolig bli faset ut. Da må man handle rett fra produsent isteden (Akrapovic)
 12. ///M3

  BMW e91 330d kjølevifte sviver ikke. LØST

  Trolig så er viften defekt. Dessverre ganske vanlig feil på E9X. Få noen med diagnose utstyr til å prøve å tvangstarte vifta. Funker ikke det er den ferdig.
 13. ///M3

  M5 blå kalipperfarge

  Den blå fargen heter Monte Carlo Blue metallic. Fåes hos Bmw.
 14. ///M3

  BMW 1-serie

  Sjekk om det er slakk i registerkjedet. Vanlig problem på disse.
 15. ///M3

  Registerkjede har hoppet over

  Nei,du trenger ikke å bytte vvt motor hvis det ikke er noe galt med den. Trenger heller ikke bytte vanossolnoider hvis ikke det mangler plastbiter på føringsskinner. Hvorfor DME har tatt kvelden aner jeg ikke,men det har ikke noe med registerkjedet å gjøre. Har bilen din gått sakte tom for strøm så kan DME ta kvelden,men det er sjelden. Har vært borti det 2 ganger bare. En ren register jobb uten å ta ned bunnpanne burde ligge på ca.24k