Gå til innhold

E60 stereo


Anbefalte innlegg

Høyttalersettet er så vidt jeg vet plug and play. Logic7 har 13 høyttalere, hvor mange har du i din bil? Du mangler trolig plass og/eller kabling til høyttaler i midten på dashbordet, men den trenger du ikke. Diskanter foran og bak plugges inn på den andre høyttaleren, men sjekk at du har innfesting (kan sikkert trikses til). Du mangler kabling til dørpanel bak? Kan vel klare deg uten disse også, ellers må du trekke kabler, og kanskje bytte dørpanel hvis du mangler innfesting?

Forsterkeren er IKKE plug and play, og de fleste vil nok mene det er altfor mye jobb å bale med å ettermontere den digitale Logic7-forsterkeren. Du kommer bedre ut med en standard, analog forsterker, med potensielt bedre lyd og flere muligheter. Da klipper du kablene til høyttalerne og bruker disse som lyd inn på forsterkeren. Ny separat kabling bør trekkes til sub under stolene.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hifi 677 bruker blant annet most fiberkabel og har flere høytalere så her må mye ettermonterest, har du minste lydpakka er det mest fornuftig å kjøpe en skikkelig plugnplay pakke som mange av de kjente bilstereo forretningene anbefaler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan sette inn et plug&play kit fra Bavsound. Det skal gi merkbart bedre lyd, selv om det er kun høyttalerne som skiftes ut. Koster vel en 5-6000 og enkelt å montere selv. GS selger dette.

Evt kan nok f.eks. bilradiospesialisten helpe deg med andre plug&play alternativer. Å oppgradere til andre utstyrskoder er ikke helt rett frem, som nevnt over.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De færreste vil bli fornøyd med kun å sette inn nye høyttalere. Det er først og fremst forsterker som gir forbedring. Enten kjøper du kun forsterker, eller en pakke med forsterker og høyttalere. Bare høyttalerpakke er nok i stor grad bortkastet penger, etter min mening.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...