ESveen

Members
 • Content Count

  1955
 • Joined

 • Last visited

About ESveen

 • Rank
  Generalmajor

Profile Information

 • Interesser:
  Trondheim

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fant denne under rydding i en garasje sammen noen andre Tyske ww2 saker. Er det en kraniemåler? Hvis ikke, hva kan det være? Står kun stemplet 1145, ingenting annet.
 2. Hei igjen Sveigis. Jeg skriver ikke så ofte, men jeg følger med 👍 Gratulerer med flott bil! Får ikke mindre lyst på 80' talls bmw av å lese her 😃
 3. ESveen

  Et must i garasjen

  Kaffetrakter? Egen kaffebrenner er ett must 👍
 4. Tror ikke 540i blir kjøpt tilbake. Ønsker en ryddig "en eiers" bil med historikk. Noe som er minst mulig skrudd i stykker. Motor spiller liten rolle mens rust spiller stor rolle. En annen ting er at E34 føles trygg nok at ungene kan sitte på om sommeren. Samt høy driftsikkerhet og enkel å skru på. Vil gjerne ha bil uten for mye elektronikk som airbag osv. En annen fordel er at de er eller blir snart veteran. Ett annet alternativ er E32. Jeg liker de bilene godt. Man får mye bil for pengene og teknikken er lik E34. Har lagret ett par fine E32'er som ikke blir solgt til rundt 30.000kr.
 5. Ja, det var en fin 540i. Vet ikke hvor den tok veien til slutt. Var en bekjent som kjøpte den av meg. Har forøvrig eid 3 E34. Min første bil var en manuell 525i M50 1991. Deretter ble det en 530i M60 1995 varebil før jeg etter mange biler kjøpte 540i M60 1994. Om du ikke vil ha bilder i tråden, si ifra Tenker litt på denne: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=137462758 Ser bra ut og grei historikk. Vurderer å dra å se på den.
 6. Herrlig! Du steller pent med den. Må ha E34 igjen.
 7. ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Venter på våren. Tatt ut ABS enheten som er levert inn til Module Master i USA for overhaling. Skifter luft, olje og bensinfilter samt olje, bremseveske, klosser og nytt framdekk. Skal også overhale styredemper. Gleder meg til å kjøre igjen!
 8. ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Jeg tror jeg beholder den i 2-3 år til og deretter kjøper en K1600GT. Har trua på 6-sylinder K1200RS har gitt meg 20.000 problemfrie km. Tror å bytte til k12/1300GT gir større hodebry for min del. Skal oppgradere K1200 'en med nytt sete, baggasjebærer og toppboks i vinter.
 9. Hei og lenge siden sist. Synd å høre med salget! Blir spennende å se hva du ender opp med lykke til Fredrik.
 10. ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  BMW K1200rs: MC verdens svar på E39 540i. Sterk, retningstabil, sofistikert og uslitelig med riktig vedlikehold. Hverken raskest, størst eller mest fornuftig - kun en herlig allrounder!
 11. ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Da kan vinteren bare komme. Syklene er kjørt en siste tur, vasket å satt bort. Klar for service i vinter. Ble vare 6000km tilsammen på syklene i år. Håper på en bedre sesong neste år.
 12. ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Hva er forskjellen fra z8 da? Stor prisforskjell? Misunner deg de lengre turene. Her er jeg heldig om jeg rekker en 2timers tur.
 13. ESveen

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Hvordan går det med prosjektet Jan E-28? Bynner å nærme seg høst i Trøndelag. Usikker på hvor mye kjøring det blir framover. Fått feil på ABS modulen å utslitt bakdekk. Tok en liten kjøretur rundt Lånke - Selbustrand - Hommelvik. Fin tur men med mye dårlig asfalt.
 14. ESveen

  Bmw E84 X1 2.0D 2010

  Takk for tips. Hadde denne motoren i E61, synes den manglet det lille ekstra der iallefall. Gleder meg til å prøve bilen en lengre tur i helga. Kona har tatt den uka her og jeg har kjørt sykkel til jobb. Hun er storfornøyd
 15. ESveen

  Bmw E84 X1 2.0D 2010

  Ja, se der. Takk for info! Jeg falt av lasset en gang etter e39/e46 virker det som Ratt og spake må tenkes på. Dab radioen fungerer greit å kan styres fra rattet. Ligger i en mappe under usb. Eneste negative. Kan anlegget oppgraderes på en enkel måte? Lyden er litt knapp. Noen med forslag til takboks som ikke ser helt jævlig ut?