Jump to content

Andycam

Members
 • Posts

  494
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.andycam.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Bergen
 • Interesser:
  Bærgen
 • Kjøretøy
  LCI E91 325iT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andycam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

34

Reputation

 1. Selger nå min 325iT. Se annonse på finn for detaljer: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=146556236
 2. Heuer klassisk Le Mans skinnjakke selges. Så og si ubrukt. https://www.finn.no/94528473
 3. Ønsker å selge solskjermer til bakvinduer på E91. Alt står i grunnen beskrevet i annonsen: https://www.finn.no/user/ads/admin.html?finnkode=94636387
 4. Min kompis fikk dette fikset dette på garanti til slutt. Da så det normalt ut etterpå. Nå har det begynnt å komme en åpning igjen, så ikke helt "vanntett" patent det der.
 5. Takk for det! Ja, det var litt snodig, men utgjort at den som tilfeldigvis sto rett ved siden av hadde samme problem.
 6. Takk for svar! Han klaget hos forhandler bare for å oppleve at forhandler pekte på en F31 som sto parkert rett bortenfor hvor dette var helt likt. Men på bildet der ser det helt ut som forventet og har ikke denne glippen. Skulle gjerne hørt fra andre F31-eiere her som har eller ikke har dette.
 7. Hadde BMW performance på min diesel. Så veldig bra ut og ingen ekstra lyd.
 8. En kompis av meg har akkurat kjøpt en nyere F31. Han reagerer på en overgang på C-stolpen der det er en rar overgang på vinduskanten. Han ba meg se på det og ganske riktig. Det ser litt snodig ut: Han har vært hos forhandler som mener dette skal være slik! Det viser ikke på bildet, men hullet er så stort at jeg kan stikke fingeren inn der. For oss ser det ut som om den listen skulle vært 2-3 CM lenger og være innenfor den horisontale listen. Dette er likt på begge sider og da han var oppe hos forhandler for å "klage", så pekte de på en F31 som sto rett bortenfor og der var det selvfølgelig likt. Da skal det jo være slik....eller? Noen som har sett dette før og evt kan bekrefte/avkrefte?
 9. BMW Performance sitt høres helt standard ut på tomgang og lav fart. Men kommer en del lyd når det går mye luft igjennom motoren (turtall/bra gasspådrag). Egentlig ganske perfekt. Slipper å plage naboene, men hører lyden når man gir på litt.
 10. Veldig enig! Jeg er kjempefornøyd - også med lyden den produserer.
 11. Takk! De er tatt på vei ut mot Øygarden på Sotra utenfor Bergen. Fint lys utover der!
×
×
 • Create New...