Jump to content

drturbo

Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

drturbo last won the day on September 12 2019

drturbo had the most liked content!

About drturbo

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 05/31/1974

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hjemme
 • Kjøretøy
  BMW 520I 1986 SWISS SPEC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. drturbo

  ENDELIG!!!

  Lite spennende som skjer her, stort sett bare kjørt bilen i sommer, og det er jo meningen spør du meg. m20b20 motoren er liten perle. Men litt masete siden dreiemomentet ikke er så voldsomt. Så jeg fikk tak i en m20b27, og denne skal få portet 731 topp (885 toppen er sikkert bedre, men dyr!) en Shrick 268 kam, smidde vippearmer, Maxeccu motorstyring etc etc. Tipper det blir bra. Nyt bildene av denne uslepne diamanten;
 2. drturbo

  ENDELIG!!!

  Fungert kjempebra. Fikk tilogmed strammet styresnekka også, så nå er alt tipp topp. Liten oppdatering i går; la meg legge til at hardplasten ikke er lakkert ferdig.
 3. drturbo

  ENDELIG!!!

  Perfekt feriebil.
 4. drturbo

  ENDELIG!!!

  Ikke? Egentlig bra når det funker, om min funker eller ikke aner jeg faktisk ikke. Men den sitter nå der. Lokale båtsjappa hadde en stubb slange og nye slangeklemmer. Bilen går, igjen.
 5. drturbo

  ENDELIG!!!

  Min m20b20 motor er Sveitsisk spekka. Så derfor har den vokstermostat på tomgangsstyring. Vannslange fra blokka til termostaten sprakk...
 6. drturbo

  ENDELIG!!!

  Synderen. Spørsmålet jeg stiller meg selv er, hva tenkte jeg på da jeg monterte denne slangen på igjen i våres?
 7. drturbo

  ENDELIG!!!

  En klok mann sa en gang « a chain is no stronger than its weakest link». I dag røk en eller annen kjølevæskeslange på vei til jobben, og som alle men rekkesekser vet, da er det bare å stoppe. Tvert.
 8. drturbo

  ENDELIG!!!

  «Dessverre» så er samboers bil på verksted, så beklageligvis må hun låne min batteribil. Som igjen betyr at jeg må kjøre Bodil på jobb. Men jeg syns hun er så frekk at jeg vurderer å døpe henne om til Tanya Hansen... Uansett på tide med litt posering igjen.
 9. drturbo

  ENDELIG!!!

  Det ble faktisk bra! Alle «pallene», som det heter på norsk var nummererte. Lirket dem ut sammen med de små fjærene. Lot alt ligge i sitronsyre. Satt det sammen, smørte godt og nå kan BMW låses. Opp og igjen.
 10. drturbo

  ENDELIG!!!

  Klarte å lirke ut sylinder og samtlige «tumblere». Alt var en salig smørje av olje og irr. Nummerete tumblere så jeg noterte rekkefølgen. Skal få ligge litt i marinaden fra i går får det settes samme godt innsmørt med egnet fett.
 11. drturbo

  ENDELIG!!!

  Fikk ut låsesylinder som er grodd helt igjen. En dash sitronsyrepulver og vann, så har jeg marinade som den skal få ligge i Spennende å se den vil løse seg opp etter en stund. Det bobler godt om ikke annet.
 12. drturbo

  ENDELIG!!!

  Nesten så jeg mistenker at jeg er Bodil’s første, for her er det jomfruelig. Intakt plast og bare irr. Låsesylinder er en stor klyse irr og strøknet gammel låsolje. Spent på om syrebasert felgrens klarer å løsne opp «tumblere» som ikke vil bevege seg. Ikke lyst på å bytte til umatchende dørlåser.
 13. drturbo

  ENDELIG!!!

  Ikke den helt store oppdateringen, Bodil har fått skiftet alle slitedeler i forstillinga. All slark er borte, bilen er HELT grusom å kjøre. Kanskje ikke så rart, forstillinga er ikke justert, og snekka er ustrammet. Mens vi venter på bedre tider så har jeg limt fast pakningen til bagasjerommet, så nå er det tett. Fikk montert den sånn noenlunde greit.
 14. drturbo

  ENDELIG!!!

  Ikke fått gjort noe særlig på Bodil i det siste. Subwoofer ville ikke virker, så den tok jeg ut igjen. Men fikk montert ny sukkerspinnfri frontrute i går, den originale fikk 2 flotte steinsprang opp Sollihøgda, så det var like greit. Og da kan jeg benytte anledning til å skamløst poste er poseringsbilde.
 15. drturbo

  ENDELIG!!!

  Let, og Du skal finne! Kaster aldri noe som er iorden, så en BOSE subwoofer som mangler satelitter blir ribbet for innmat, og kan dermed kobles opp til den lille Kenwood forsterkeren som uansett har to kanaler ledig, med subwoofer frekvenser. Ikke store saken, men hjelper sikkert litt.
×
×
 • Create New...