drturbo

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

drturbo last won the day on September 12

drturbo had the most liked content!

About drturbo

 • Rank
  Fenrik

Profile Information

 • Interesser:
  Hadeland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. drturbo

  ENDELIG!!!

  Bare for å slippe å bytte ut hele interiøret så holder jeg meg til fiskebeinsmønsteret. Eneste som er litt synd er at bilen ikke har Recaro spec’et fra fabrikk (skjønner hvorfor jeg er redd originalpolizei). Alltid vært veldig glad Recaroseter da de ikke kollapser i korsryggen slik som mange originalseter gjør.
 2. drturbo

  ENDELIG!!!

  Muchos Gracias! Iverksetter omtrekk snarest.
 3. drturbo

  ENDELIG!!!

  Blir jeg arrestert av Original Polizei hvis jeg trekker om disse i Fishbone blå 130, dvs originaltekstil? Tenker det er like greit å bruke opp igjen seter jeg har liggende. Ikke aktuelt å bruke penger på de vanlig setene. Hva sier menigheten?
 4. drturbo

  ENDELIG!!!

  Kammen er satt inn med monteringsfett, sånt rødt, deilig fett. Kamlobene har ikke fått noe, men det skal de få før oppstart. Så blir der varmkjøring og innkjøring med Kendall mineralsk 10w40 med zink i første omgang. Til sommeren 20w50 av noe slag. Noen som vet hva slags olje som går på girkasse og bakaksling? 75w90 GL4?
 5. drturbo

  ENDELIG!!!

  Det føles litt feil å bruke 10 lapper på å overhale en topp, og jeg kunne sikkert fått det gjort billigere også. Men nå er den i orden, jobben er gjort med kvittering. Dessuten skal dette bli en ganske original bruksklassiker, derfor tar jeg motor nå, med nødvendig, men så lite som mulig jobb nå, så kan jeg bruke resten av vinteren på hjuloppheng og utbedring av det lille som må fikses på karosseriet og interiøret.
 6. drturbo

  ENDELIG!!!

  Ting tar litt tid, men i dag kunne jeg hente overhalt topp. Det var visst ikke så dumt å koste på den litt. Nå har jeg aldri kjørt bilen med frisk topp, så det skal bli digg å fyre opp om en stund.
 7. 1. Be om pristilbud fra flere frittstående verksteder på å utbedre de samme feilene. 2. Be om å få en kopi av det tilbudet kjøper har fått. 3. Be om en kopi av NAF testen. 4. Tilby deg å kjøpe bilen tilbake eller rette opp feilen i hht. det rimeligste tilbudet du får. 5. Sjekk om kjøper aktivt kjøper og selger biler. Det er regler for privatkjøp, men om kjøper tydeligvis kjøåer/selger bruktbiler, har vedkommende et større ansvar selv. 6. Sørg for at du tar en NAF test etter et eventuelle feil er rettet, og en avtale som fritar selger for ytterligere ansvar ihht. NAF test. 7. Ved tilbakekjøp, husk fratrekk for km, og eventuellt andre feil/mangler påført i ny eiers tid.
 8. drturbo

  ENDELIG!!!

  Den er som nevnt rustfri, hvis jeg ser bortfra en dør som er dårlig reparert for mange år siden. Men "ny" dør er handlet inn, så snart denne er lakkert skal den monteres. Felgene kler bilen, 7x14 et10, "made in West Germany". Skikkelig Donaldbilhjul. Skal byttes i originale 8x16.
 9. drturbo

  ENDELIG!!!

  Nja, den er ikke SÅ fin, men er jækla fint utgangspunkt. Det er mye småplukk rent kosmetisk, mye slitasje mekanisk, men så lenge karosseriet er helt og rustfritt, så er alt annet bare kos og vedlikehold.
 10. drturbo

  ENDELIG!!!

  Takk og takk- Det sitter "kun" en m20b20 i denne, populært kalt "babysix". Men det får holde inntil videre. Litt "hellig" å begynne med motorbytte i et så bra objekt. På en annen side, jeg har hverken sjel, moral eller samvittighet, så hvem prøver jeg å lure? Og den er lekker, det er rett og slett så digg å sette seg tilbake i lenestolen i garasjen og nyte det flotte karosseriet.
 11. drturbo

  ENDELIG!!!

  Dette som kalles «effektanlegg»? I følge de som kan så er dette EGR system levert på biler solgt nye i Sverige og Sveits....siden vi er i Mor Norge fjerner jeg dette med god samvittighet. Uansett helt tett. Varme og vold, en sikker vinner for alt som sitter fast.
 12. drturbo

  Bunnpanne m20b20

  Hei Ikke skrudd ordentlig bil før, så jeg må spørre først. Er det mulig å demontere bunnpanne på en m20b20 motor i e28 uten å ta ned travers? Etter å ha tatt av oljerøret som var tett i toppen, kjenner jeg at det nok er lurt å ta ned bunnpanne og sjekke sila mens jeg er igang. Er det 32mm links gjenger på kjølevifte?
 13. drturbo

  Den store finn.no tråden.

  "Unpimp my ride".
 14. drturbo

  ENDELIG!!!

  Hjertelig takk!
 15. drturbo

  ENDELIG!!!

  Mangler jeg deksler som skal innenfor tåkelysene? Mellom tåkelysene og skiltholder?