bmwtussan

Medlem
 • Innholdsteller

  912
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av bmwtussan

 1. bmwtussan

  Gavepakke fra regjeringen til bilentusiasten

  Veteran blir lik som i dag "30 år" er bare engangsavgiften som blir tatt bort når bilen er 20 år.
 2. bmwtussan

  Gavepakke fra regjeringen til bilentusiasten

  Veldig fornøyd med denne gavepakken... Har 2 stk Audi V8 som jeg kan få skilter til med en gang dette trer i kraft, og en Audi A8 W12 som jeg kan sette på skilter om 3 år. 😊
 3. Gratulerer med E28 morsomt å finne igjen biler man har siklet på i "ungdommen" Regner med du gleder deg stort til våren kommer og du får ta den i bruk.
 4. bmwtussan

  Lorriz 525i og 535ia fra side 32

  Gratulerer med ny grom vogn. Jeg støtter deg med at ta deg tid til og flytt over go delene du har. Er jo ikke lange tiden og bytte over delene når du har bilene på samme plass. Og begynne og kjøpe inn delene som du ønsker senere koster bare masse penger, nå har du muligheten til å få de "gratis" ved å ta deg en dag med skruving. Og da ser bilen ut slik DU ønsker.. Og jeg støtter deg fult ut, med at det er jo viktig at bilen er slik du ønsker.
 5. bmwtussan

  Har du eid ett spesielt kjøretøy ?

  Kjøpte meg en 2002 Audi W12 i sommer. Bare laget 750 stk av de i 2001-2002
 6. Du som koster slik på denne bilen din, du har ikke lyst på et sett til med felger. Slik at du har og bytte på.. Har et sett med Rial Daytona Race lik som på bildet her.
 7. bmwtussan

  Bmwtussan`s E21 335i og E24 635Csi

  Har bestemt meg for å selge E21, så om det er noen er inne som har lyst til og overta den. Så selges den med mye "go" deler til 100000.- Har papirer på forhåndsgodkjenning med M30 motoren, man har ikke somlet meg til å vise den enda..
 8. Har to biler jeg driver og fikser litt på. Går ikke så fort, men regner med de er kjørbare med skilter til sommeren. 6 serien skal få fult M-tech plastikk. "mangler sideskjørter så er det noen som har, så rop ut" ellers så skal den senkes litt mere og få bredere ytter ringer på felgene. 3 serien regner jeg med og få kjørbar til sommeren også. Må skifte motor i den og skifte litt foringer så får vi se om den blir eu godkjent.
 9. bmwtussan

  1985 BMW 635CSI E24

  Gratulerer med fin bil. Har kastet 2 stk fronter til slik bil, da de bare ble liggende og samle støv... Prøv å søk etter deler på E24 gruppa på FB Del gjerne noen flere bilder med oss.
 10. bmwtussan

  Bmwtussan`s E21 335i og E24 635Csi

  Nåja, hadde den nå bare vært ferdig EU godkjent og i bra bruksstand så hadde alt vært mye bedre. Men en dag, så er man der.. 🙄 Kanskje.....
 11. bmwtussan

  Bmwtussan`s E21 335i og E24 635Csi

  Siden temperaturen var kommet på riktig side av 30 tallet, så fant jeg ut at jeg skulle begynne på 6 serien. Så da var det bare å begynne å demontere, å rive ut teppe. Dette var da i dårlig stand, så hvis noen har et til overs så er jeg interessert. Så kom man ned til rust, og det blir nok litt sveising her ja. Først så ser det ikke så galt ut.... Men, så begynner man å pille litt..
 12. bmwtussan

  Bmwtussan`s E21 335i og E24 635Csi

  Var å hentet denne fra lagring for noen dager siden. Så må vel se om jeg kan få fikset litt av rusten som er i dørken, å byttet litt skjermer, hjulbuer bak.+++
 13. Hei, hvis du har mulighet til å ringe meg, så kan jeg kanskje gi deg et tips ang kassa. Tlf 99276074 Ronny.
 14. bmwtussan

  danskiii's E21 318. Bygger M10 turbo.

  Må ærlig innrømme at jeg er ikke veldig begeistret for de firkantete lyktene. MEN siden sprederne også er firkantet så ble det jo egentlig ganske bra dette...
 15. bmwtussan

  danskiii's E21 318. Bygger M10 turbo.

  Blir bra dette. Hadde du giddet å gjort meg en tjeneste, tatt et mål mellom fjærbeinstårnene bak. Har kjøpt meg et stabbstag for å bruke bak, men usikker på om det passer. Og så står min bil på lagring..
 16. bmwtussan

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Da er det bare 1 dag igjen, så begynner mc sesongen "litt" igjen. Tar meg 5 uker i caribien i vårt andre hjem. Må si jeg gleder meg stort..
 17. bmwtussan

  E32 740 il

  Begynner å bli fin nå. Var myyye bedre med sort ja. har du funnet deg skikkelige felger til sleden.?
 18. bmwtussan

  Bmwtussan`s E21 335i og E24 635Csi

  Da var endelig 6 serien kommet i hus også. Denne må jeg se om jeg finner noen som kan sveise rusten som er i dørken på, og få satt inn M102 motoren. 3 serien har også fått litt deler. Har også fått tak i 2" ringer til OZ Futura felgene, disse blir montert foran slik at jeg får litt finere fylde på felgene der også. Og så dukket det opp noen felger på gies bort på finn.no og siden jeg trenger noen visningsfelger med 5 bolter så dro jeg å hentet disse. Må bare kjøpe meg noen 195/60X14 dekk å smekke på de.
 19. bmwtussan

  Bmwtussan`s E21 335i og E24 635Csi

  Da var dagen kommet for å få vasket litt biler å begynne å sette de på vinterlagring. 3 serien å en Audi ble satt på en låve som jeg leier 4 plasser hele året. 6 serien har fått nye nakkestøtter og setene er helt fantastisk å sitte i. Klarte selvfølgelig ikke å få ut den bolten jeg knakk i toppen, så den blir og få turbomotoren i til neste år. Gidder ikke å kødde mer med å prøve å få ut bolten siden jeg har planer om motor bytte uansett.
 20. bmwtussan

  E32 740 il

  Hvor store er de øverste felgene.?
 21. bmwtussan

  E32 740 il

  Så ut som den hadde selskap av en 67 mod camaro også.
 22. bmwtussan

  E32 740 il

  Heeey, se der ja. Fått deg "gammel" bil igjen. Og allerede funnet snadder deler. Blir nok fin denne som alle de andre bilene du har fikset opp.
 23. bmwtussan

  Bmwtussan`s E21 335i og E24 635Csi

  Følte ikke de stolene jeg satte i 6 serien for en stund tilbake passet meg helt, så i dag fant jeg fram noen Audi stoler jeg hadde stående. Så da var det bare å rive ut de gamle stolene. Og så var det å få inn Audi stolene, de er både finere å se til å myyye bedre å sitte i. Må få renset å smurt de opp etter vært, skal også få bygd om nakkestøttene.
 24. bmwtussan

  Gabz' garasjetråd

  Blir bra dette her. Men for syns skyld, så skulle du tatt felgene av E34'n å satt på E28'n.
 25. bmwtussan

  Bmwtussan`s E21 335i og E24 635Csi

  Tja, gikk ikke helt etter planen i dag. Klarte jo selvfølgelig å knekke en bolt i toppen når jeg demonterte eksos i dag. Får håpe jeg klarer å få den ut med og bore å slå inn en bits. Og så var jo resten av eksosanlegget jeg skulle sette opp helsveist. Men det har jo ikke riktig vinkel, så her må jeg sprette opp litt sveiser å få vridd det slik at det passer. Så blir jaggu ikke så kjapp jobb som jeg håpet på dette allikevel.