Maxopp

Medlem
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Maxopp

 • Rang
  Fenrik

Profile Information

 • Interesser:
  Ålesund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Maxopp

  BMW G31 ryggekamera og skitt

  Mitt svar er vask bilen, men ryggekamerat burde ha luke som blir brukt på lastebiler.
 2. Det ser ut som BMW'er er drankere jeg kjørte bruttern's Traktor(Volvo) V70 med 163 HK motor Ålesund- Brimi fjellstue tur-retur via Åndalsnes og hadde forbruk på 0.38. (målt etter pumpe) snittfart 67,7. Men jeg har kjørt min BMW 316i fra MAX stasjonen etter Bjorli til Ålesund med forbruk på 0.38. men det er er 14 mil med nedoverbakke 4-5 opp resten flatt.
 3. Maxopp

  E46

  Du trenger noe som dette https://bilradiospes.no/produkter/bilstereo/bilmerke-tilbehor/koblings-adapter-iso/ct51-bm01 Men er ikke sikker på om det er den rette til Harman kardon ta kontakt med din HiFi pusher og spør.
 4. Maxopp

  Ulyd fra reimdrift m47d20?

  Viskose koblingen er links gjenget. Har fått den av på 3 stk. motorer med en kappet fastnøkkel og hammer.
 5. Var på butikken i dag og når jeg skulle hjem ville bilen ikke starte, heldigvis hadde jeg en bluetooth OBD dongle leste ut feilkoder og fikk opp 2 forskeligne på cam sensor bank 1 var dum og lagret ikke de i Torque så jeg husker ikke kodene. Fjernet kodene og bilen fungerer som den skal, men regner med at jeg bør kjøpe inn ny sensor men finnes det gode som fungerer. (har prøvd noen billige fra koed som funket noen måneder.) Vill bank 1 si at begge kodene er for innsuget? Det blir dyrt å kjøpe nye originale som koster 1500.- pr. stk. hvis de streiker etter 2-3 år. Registerkjede, strammer, glider og vanos ble byttet for ca 40000km siden. 2005 E46 316i N46B18.
 6. Maxopp

  M50b25 går kun på 5

  Første skritt er kompresjonstest. Sjekk plugg, coil og at du har gnist.
 7. Jeg skiftet mine i fjor, jeg har ikke HK anlegg og brukte ca 1-1.5 timer inkluder finne frem verktøy og rydde opp. Skifte av selve demperne tok vel ca 10-15 min til sammen, resten av tiden ble brukt på demontering/montering av interiør. og finne/rydde verktøy(5min). Etter hva jeg kan huske måtte jeg også skru ut høyttalerne bake for å fjerne en mutter men det var forklart i videoen. Hadde sjekket Youtube først så jeg viste hva jeg måtte gjøre. Har en følelse av at alle deler jeg må skifte er første delen de hadde når de bygde bilen holdt den i luften og monterte resten av bilen rundt delen.
 8. Maxopp

  Risting i ratt uten brems e91

  Kjøp en Lada, da rister det uansett hvilken hastighet du har. Jeg hadde samme problemet til jeg skiftet smultringene i bakkant av opphenget på en e46, ser at e91 ikke har samme opphenget men du bør få sjekket foringene i opphenget foran. Så første mistenkte er foringene foran, hvor langt har billen gått? Hvis bilen har rullet over 150k er det snart på tide å skifte 1 og 2 på bildet her. https://www.gsbildeler.no/nettbutikk/bmw_3_serie-e91-touring-320d/etk_delekatalog-forstilling-31_1219
 9. Maxopp

  Dekk

  Dekkmann har samme dekk til 9k
 10. Sender du meg ukens lotto tall kjøper jeg den gjerne.
 11. Har du ikke batteriet i bagasjerommet? Da er det ofte enklere å gå bakover for + kabel. Hvis du skal frem er det ofte like enkelt å borre et nytt hull, husk å behandle hullet mot rust og tetning.
 12. Maxopp

  Frontlykt BMW F11

  Er den innenfor 5 år fra kjøps dato er det en reklamasjon, nekter de er forbrukerombudet neste skritt.
 13. Maxopp

  Majones oljelokk E39

  Den eneste gangen jeg har skiftet topppakning er aldri. Jeg har hatt biler som har gått over 300k, den ene hadde sprekt blokk og oljespruten sto ut av blokken men den gikk som normalt og jeg kjørte den til høggern.
 14. Maxopp

  Majones oljelokk E39

  Få tatt en sjekk av kompresjon og trykktesting av kjølesystem før du betaler for bytte av toppakning. Før jeg flyttet på landet hadde jeg også problem med majones men etter jeg flyttet så er det vekke. Nå er de korteste turene jeg kjører ca 12 km.
 15. Maxopp

  Trøbbel med N46 motor E46

  Får helle ikke økning av turtall med å trykke inn clutche med gassen i bånn, det hender kanskje 1 av 5 ganger. Også et annet problem. Når jeg slipper gassen helt og trykker den inn igjen etter noen sekunder føles det som drivakselen dreier en halv omdreining før jeg får ett rykk før motoren drar igjen. Har en mistanke om at det er svinghjulet som kødder.