Anathema

Medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anathema

 • Rang
  Fenrik

Profile Information

 • Interesser:
  Asker

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Anathema

  HUD F11

  I iDrive menyene finnes (på engelsk): Settings - Head-up display - Displayed information. Man skal også kunne få opp 'Lane departure warning' og 'Active cruise control' om man har disse.
 2. Anathema

  Flickering i tåkelys med LED-lamper.

  Hmm - "pære med canbus innebygd"? Det er et misforstått begrep for en pære med innebygget motstand. Det er jo styreenheten som er koblet til canbus. Styreenheten måler strømmen. At "den sender hele tiden ut en test" er ingen fungerende beskrivelse.
 3. Anathema

  F10/F11 tråden

  Og ellers har du det bra?
 4. Anathema

  F10/F11 tråden

  Huh? Fabrikanten oppdaterer sin software ganske ofte, med feilrettinger, forbedringer etc. Det er en kontinuerlig prosess. Som denne saken viser, så "må" de faktisk oppdatere software for å rette feil som de ikke visste om da bilen ble solgt. Men kundene får ikke noe av dette, medmindre det er påvist en feil. Eller om du betaler (ganske mye, uten at du vet noe om hva du får).
 5. Anathema

  F10/F11 tråden

  Verkstedet har nå oppdatert softwarepakken, det var en kjent feil i 'aktiv styring' systemet. Bilindustrien har en jobb å gjøre med teknologien, det er vel bare Tesla som har skjønt at software må oppdateres kontinuerlig. Edit: det har vært 115 versjoner av Fxx software fra Jan 2010 til Mars 2017. Men skjønner at dette er feil forum, folk kan mye om bil men de som svarte kan null om software.
 6. Anathema

  F10/F11 tråden

  Har du ikke farger på din HUD? Jeg skulle tro at om HUD er en fargeskjerm så vises fargene, uavhengig av frontrute. Og en sort/hvit LCD skjerm kan ikke oppgraderes i software til å vise farger.
 7. Anathema

  F10/F11 tråden

  Hvorfor skulle det "kverke datamaskinen"? Et kamera er bare en komponent som trekker strøm fra 12V, på linje med en ladeplugg eller hva som helst annet du kan koble til sigarett-tenner pluggen. Det er bare tullprat. Du får Blackvue med to kameraer. Men vet ikke hvor mye jobb det er å trekke kabel. Det er en god tråd om kameraer på Diskusjon.no. Jeg foretrekker å ha et fysisk lite og diskret kamera, ser ikke poenget med å ha skjerm. Du kobler deg opp til mobilen med en app (WiFi) for å stille det inn.
 8. Anathema

  F10/F11 tråden

  Jeg har et BlackVue DR500. Montert øverst på ruta, til høyre for speilet. Kabel går skjult under dekslet på sidestolpen, til sikringsboks bak hanskerommet. Mener å huske at jeg koblet på sikring 47, strøm når tenning er på.
 9. Anathema

  F10/F11 tråden

  Noen som opplever 'knepping' i rattet? Det merkes når bilen står stille eller kjører sakte, med rattet i midtposisjon. Hører en serie kneppelyder i et sekund eller to, noen ganger kjennes det også litt i rattet. Hvis jeg napper litt i rattet kan det utløse en ny serie. Er en god stund siden jeg merket dette første gang, men det var ganske sjeldent. Nå skjer det oftere. Nevnte det sist jeg hadde bilen på service, men de merket ikke noe til det. Og de hadde ingen ide hva det kunne være. Kneppelyder.avi
 10. Anathema

  Ekstrem Dekkslitasje Innerside Bak

  Det kan ligne på den punkteringen jeg hadde. http://bimmers.no/forums/topic/787885-ekstrem-dekkslitasje-f11/?page=2#comment-3146314 Har heller ikke funnet ut hva det kom av, ingen problemer med dekkene etterpå.
 11. F11 2013 modell: Bilen er låst Åpner bakluke med fjernkontrollen Legger inn bagasjen Lukker luken med knapp i bakluken Oppdager at bilen er låst og nøkkelen ligger i bagasjen. Er på fjellet, langt fra folk og telefon. Dette skal vel ikke være mulig? Jeg mener det er en software feil. Men et BMW verksted sier bare "det er riktig at bilen er slik". Oppdatert: er visstnok forskjell på om man har Comfort Access eller ikke. Med CA var det også mulig å låse seg ute, men det har de oppdatert i software. Nå er det ikke mulig.
 12. Anathema

  Oppdatere GPS

  Hvor mye må du da betale?
 13. Anathema

  Dekktrykksensor på bil med ABS måling?

  Jeg har 2013 F11 fra Juli 2012. Runflat dekk og runflat indikator var standard, trykksensor var ekstrautstyr (2VB). Men det kan jo ha skjedd forandringer i løpet av året.
 14. Anathema

  AC Klima F11

  Fronten må taes av, så kan de komme til og sjekke serienummer på kondensator.
 15. Anathema

  AC Klima F11

  Har du fått sjekket kondensatoren for lekkasje? Det er en innkalling-sak på F10/F11 fra rundt 2012/2013.