Sndvik

Members
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

About Sndvik

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 05/17/1998

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/sandvikvideo

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Sunnmøre
 • Kjøretøy
  96' Madeiraviolet E36 320

Recent Profile Visitors

1766 profile views
 1. Sndvik

  E28 M5 prosjekt. Montering av forstilling.

  Peis på med bilder, interessangt prosjekt!
 2. BMW CCN 1. Mai Var ikke det optimale været men kjekt fordi Tidsriktige skilt har komt på plass og nå. Og fikk min første pokal for "Beste stance"
 3. Takker så mye, var fargen og standen på bilen som gjor jeg og falt på denne. Artig farge i sollys men min trenger sårt ei skikkelig korrigering så vi får se om man får tida.
 4. Lite oppdateringer her siden jeg sitter på skolebenken men har litt bilder fra sommeren Eneste som er nytt er vell at jeg har byttet kjøleslanger under innsug og holder på med et lite prosjekt i bagasjerommet Ikke noen store planer på gang som dere ser desverre grunnet studier..
 5. 1-2 tusen og spraylim på boks mener jeg.. gamlingene som jor det for meg 😅
 6. Kjøpte enten fra bmwfabric.com eller ebay, litt usikker.. takktakk
 7. På tide å oppdatere her ser jeg så får vell bare hoppe i det Farget teppet med tekstilfarge Tok det som var av rust når teppet var ute Bytta frontrute etter krig med girkula Ble med toning så kom jo noe godt ut av det samtidig som ruta hadde steinsprut fra før Montert lux sideskjørt Montert AC lippa Umulig få tak i dørtrekk framme så kjøpte stoff og fikk hjelp til å trekke de om Trekt lista på hanskerommet også i rain Svart hattehylle på plass Arg... Dekk på Cromodora Falken 452 - 225/35-17 på 10" Hankook ventus pro - 205/40-17 på 9" Coatet Cromodora med stance rim coat Valset bak og montert bumpstops Oppjekka bak Første prøvetur med nye hjul Lakkert øverste del av lyktene bak oransj Doggy approves Bilder fra CCN tatt av BjornarHS her inne, beklager kvite dekksider av vaselin men ble siste liten racing for å rekke treffet Bilde av Hammervoll photography Bilder fra en liten photoshoot tatt av Saetre_photo på IG Linselusa 17. Mai Cars and coffee 26. Mai Og sist men ikke minst
 8. Sndvik

  Even's E46 - første tur i år

  Ja om det går mye for å få det skikkelig svart..?
 9. Sndvik

  Even's E46 - første tur i år

  Hva har du brukt på dekslene i bagasjerommet?
 10. Takker! Fått fuga de nå så er vell ikkje så lenge til de får dekk og prøvemontering
 11. Sndvik

  ehaugsnes' e46 330cd

  Hva er det med E46/E39 og de ringene grillen? 🧐 Ikke helt min cup of tea men resten er 🔛🔝! Så du leter etter cinnamon interiør, det blir innertier på denne i kombinasjon med oransj blink rundt hele til min smak
 12. Ganske enig med deg der Frode!