Jump to content

Sndvik

Members
 • Posts

  180
 • Joined

 • Last visited

About Sndvik

 • Birthday 05/17/1998

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/sandvikvideo

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Sunnmøre
 • Kjøretøy
  96' Madeiraviolet E36 320

Recent Profile Visitors

2407 profile views

Sndvik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

171

Reputation

 1. Liten update Taktrekk trekt i alcantara look a like
 2. Jo takk takk! Takktakk, kompis som oppretter kom til god hjelp så all kudos til han. Er flott med E36 om det gjøres riktig ja Tusen takk for det! Den har blitt til det bedre nå heldigvis.
 3. Hei, lenge siden nå. Rett før siste treffet for min del så small det dagen før, i en hjort vel og merke. Ingen måte jeg kunne unngått den på da den kom opp fra en skråning og rett på panseret mitt uten å røre asfalten engang så tenkte og vise dere en liten oppreisning av bilen++. Bilen var forsikret med kasko så jeg valgte å ta bilen og penger isteden for å la bilen bli kondømd grunnet for dyrt å gjør dette gjennom forsikringsselskapet. Bilder blir sikkert plassert litt hulter til bulter men det får bare gå. Bilde av før og etter hjort Den ansvarlige Demontering for å få en oversikt Malet alle buene og under med Westing sin Interthane 990 i fargen hjemmeblandet opp mot Madeira Massert buer så det går lavere Nylakkererte deler Bulk på A-stolpe som ble rettet Greit å kjenne oppretter og lakkør Finito Inn med ny rute Begynner å ligne på noe Volvo V40 bakfangerlist mekket om til lippe Motorsport emblemer på dørlister og på panser Bygd ferdig pop anlegget Lakking av trekk og verktøyskrin Handlet inn største batteriet jeg fant på biltema som passet nedi Isolert tak Omtrekking av dørtrekk Trekte airbaggen i M-rain i samme slengen, gulvtrekket som jeg farget ble kastet og et fra sedan ble satt inn, eneste som er forskjellen på coupe og sedan er to hål til feste til belte fører og passasjer og litt tilpassing på bakdelen om man skal bruke det men jeg fikk tak i et fra coupe Ferdig med interiør untatt taktrekket som er til trekking i alcantara Handlet inn stoffmatter Venter fortsatt på noen deler til å "fullføre" bilen så det nærmer seg, det ser hvertfall ut som en nå heldigvis
 4. Peis på med bilder, interessangt prosjekt!
 5. BMW CCN 1. Mai Var ikke det optimale været men kjekt fordi Tidsriktige skilt har komt på plass og nå. Og fikk min første pokal for "Beste stance"
 6. Takker så mye, var fargen og standen på bilen som gjor jeg og falt på denne. Artig farge i sollys men min trenger sårt ei skikkelig korrigering så vi får se om man får tida.
 7. Lite oppdateringer her siden jeg sitter på skolebenken men har litt bilder fra sommeren Eneste som er nytt er vell at jeg har byttet kjøleslanger under innsug og holder på med et lite prosjekt i bagasjerommet Ikke noen store planer på gang som dere ser desverre grunnet studier..
 8. 1-2 tusen og spraylim på boks mener jeg.. gamlingene som jor det for meg 😅
 9. Kjøpte enten fra bmwfabric.com eller ebay, litt usikker.. takktakk
 10. På tide å oppdatere her ser jeg så får vell bare hoppe i det Farget teppet med tekstilfarge Tok det som var av rust når teppet var ute Bytta frontrute etter krig med girkula Ble med toning så kom jo noe godt ut av det samtidig som ruta hadde steinsprut fra før Montert lux sideskjørt Montert AC lippa Umulig få tak i dørtrekk framme så kjøpte stoff og fikk hjelp til å trekke de om Trekt lista på hanskerommet også i rain Svart hattehylle på plass Arg... Dekk på Cromodora Falken 452 - 225/35-17 på 10" Hankook ventus pro - 205/40-17 på 9" Coatet Cromodora med stance rim coat Valset bak og montert bumpstops Oppjekka bak Første prøvetur med nye hjul Lakkert øverste del av lyktene bak oransj Doggy approves Bilder fra CCN tatt av BjornarHS her inne, beklager kvite dekksider av vaselin men ble siste liten racing for å rekke treffet Bilde av Hammervoll photography Bilder fra en liten photoshoot tatt av Saetre_photo på IG Linselusa 17. Mai Cars and coffee 26. Mai Og sist men ikke minst
 11. Ja om det går mye for å få det skikkelig svart..?
 12. Hva har du brukt på dekslene i bagasjerommet?
×
×
 • Create New...