Jump to content

330_Simonsen

Members
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

330_Simonsen last won the day on June 30 2017

330_Simonsen had the most liked content!

Profile Information

 • Kjøretøy
  BMW F31 320 Xdrive

Recent Profile Visitors

1313 profile views

330_Simonsen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

147

Reputation

 1. Selger da bilen min pga andre prioriteringer så er det noe her som kunne tenke seg en dønn strøken F31 til ferien med alt det riktige utstyret, farge og mods, ta kontakt! (Prisen er diskuterbar ved hurtig avgjørrelse). https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=120509302&fks=120509302
 2. Liten oppdatering i form av bilde da! Skjer ikke så mye bortsett fra en liten runde polering føre bilen skal på Raceworz til helgen! Noen andre som skal dit eller? 😁
 3. Takker så mye! Veldig fornøyd egentlig. Litt kakling som diesel alltid gjør, men ellers er jeg meget fornøyd. Kunne gjerne vært litt mer kraft i den ja, så har du noe link til dette MPPK du snakket om over her? Det kunne høres interessant ut!
 4. Takker. 😁 Begynner å hjelpe seg sagte men sikkert. 😊 Har tenkt på det så får de om jeg får lagt noe folie på dem etterhvert. 😊 Må vell gå an å få tak i noe pre-CUT eller noe fra Laminx fks. Liker de doble rillene jeg også. Vurderer også M3 speil deksler om jeg finner noe greit. 😊 Takker. 😁👍 Syntes performance kittet er et must på 3 serie. Ser litt grommere ut med en gang. 😊 Jepp. Må finne meg noen mørke reflekser. Får Google litt og se hva jeg finner. 😊 Det er KW V1 som står på nå. Senket ca 65 tror jeg. Her har jeg ca 1 cm igjen av gjengene så blir ganske lavt. Bak står det halvparten av gjengene igjen, så blir lavt. 😊
 5. Da er bilen endelig tilbake i sommer modus. Ble også impuls kjøp sv M-Performance bak diffuser.
 6. Kjenner det skal bli godt med litt sommer snart! Flere som begynner å få vår førelsen eller? 😁🚙
 7. Er vell som å banne i Kirka og pisse på bålet, men var ute med en kompis for å ta noen bilder, å Tysk får vel være Tysk? Og bilder ble det!
 8. Tror jeg faktisk skal holde kjerra original litt fremover da jeg er fornøyd med den nå, men gir beskjed!
 9. Nydelig farge på X4n din! Har aldri helt forstått vitsen med disse "blinklys dekslene" på skjermen, men noe sier meg at hullene er fra tidligere modeller med blinklys?
 10. Gratulerer! Det så meget lækkert ut! Og gratulerer med den nye 330!
 11. Trist det der altså! Men en ting skal være sikkert! Den Mx5n, den var snerten!
 12. Godt det ble lesbart. Er ikke bare bare å huske alt, hehe. Men igjen, dette var en opplevelse jeg sent kommer til å glemme. Hyggelig å høre! Jepp, det var/er det! Svigerfar fikk utlevert en kliss ny X4 samme uke som jeg hentet min, med en ganske stor bulk på siden etter transport, så har fått helt panikk for slikt! Den er hvertfall brukbar. Har enda noen cm på gjengene foran, men er greit å kunne bruke den litt OM det blir ny tur til Ringen fks! Begynner å bli noe hvertfall! Prøver å få det så stil rent som mulig, og har alltid vært svak for bronse felger på blå bil, så valget var lett! Nå har bilen min Xdrive, så har ikke så mye erfaring om M-sport understellet. Fikk 1800Km fra München til å teste ut understellet, så KW kontra Orginalt syntes jeg det ikke er stor forskjell på. KW er litt stivere, men meget komfortabelt og gir veldig gode kjøreegenskaper.
 13. Har sjekket opp i flere måneder før jeg fikk bilen angående felger, ET, dekk dim og senk, så valget var enkelt da Vossen har ganske perfekt impress og bredder. Så må si meg fornøyd for nå.
×
×
 • Create New...