systomen

Medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om systomen

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Meldal
 • Kjøretøy
  2004 BMW 330cd

Nylige profilbesøk

416 profilvisninger
 1. systomen

  Systom's E46 330cd

  Fått gjort litt i dag! Flyttet inn i nytt lokale, isolert sådan. Skal bli godt å slippe å fryse kukken av seg😅 Vasket den, før jeg kjørte den inn og satte den på bukker. Fikk ordnet oss en liten sofakrok, og en reol til å ha verktøy og deler. Skal lage oss en arbeidsbenk mellom reolen og sofaen der! Det skal også inn en bil til. Sensoren til xenonlysa har vært defekt helt siden jeg kjøpte bilen, men har aldri somla meg til å bytte den. MEN i dag fikk jeg endelig byttet den, smal sak som tok ca 5 minutter😅 Ny vs gammel 😊 Til slutt tok jeg av en av demperene foran, og vasket den for å ta mål til belgene👍
 2. systomen

  Systom's E46 330cd

  Prøvemonterte CSL luka i dag, for å sjekke litt passform osv. Passformen var overraskende bra, har hørt en del skrekkhistorier om disse lukene fra GS. Lakk next👌 Har også bestilt sideskjørt extensions.
 3. systomen

  Systom's E46 330cd

  Dere som var på OMS, hva syntes dere? 😁
 4. systomen

  Systom's E46 330cd

  Endelig klar i Norges Varemesse, etter en hektisk dag i går. Mista leppa på tur nedover, så den trenger noe rep når jeg kommer hjem igjen🤨 Stikk innom å si hei!
 5. systomen

  Systom's E46 330cd

  Endelig klar for Oslo Motor Show 😊 Ferdig polert, klar for coating når vi kommer frem. Fikk en innvendig vask i dag, gjorde ikke vondt for å si det sånn😅 Noen her som har forslag til ny farge på senter? Liker de som de er, men leker litt med tanken på å bytte farge i vinter.
 6. Personlig syns jeg den er penest med vingen 😊
 7. systomen

  Systom's E46 330cd

  Tok en skikkelig vask i dag, først skum, deretter håndvask og til slutt tørk før den ble kjørt inn i garasjen på vent til mandag når Proglazer kommer for å titte på lakk osv. Den ene bakfelge har kommet tilbake fra sveising, og levert til å få på dekket igjen. De skal også få en runde med polering. Neste uke går vell med på polering, før snuten settes sørover til Lillestrøm. Hvem her blir å se på Oslo Motor Show?
 8. Ble noen bilder idag, fikk montert interiøret etter å ha farget det brunt
 9. systomen

  Systom's E46 330cd

  Da var alt ferdig og montert igjen!
 10. systomen

  Systom's E46 330cd

  Veldig usikker selv, syns begge deler er kult😅
 11. systomen

  Systom's E46 330cd

  Montert i bilen igjen, og byttet ut listverk med børstet alu. Bare å farge førerstol i kveld, før ruteskift på Onsdag. Den ene bakfelgen er på sveising nå, og er tilbake ila helga. Får begynne poleringen til OMS i slutten av uken 👍 Blir morro!
 12. systomen

  Systom's E46 330cd

  Fornøyd med resultatet, tror jeg bytter til børstet alu istedet for treverket 😊 Synspunkter?
 13. systomen

  Systom's E46 330cd

  Lørdagssyssel😁 3 lag til i morgen nå
 14. systomen

  Systom's E46 330cd

  Nei, må innom å kjøpe en annen type i morra å prøve 😊
 15. Inn i garsjen for klargjøring til OMS. Se forumtråden min om du er nyskjerrig 😊 http://bimmers.no/forums/topic/818174-systoms-e46-330cd/