DonaldT

Medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om DonaldT

 • Rang
  Sersjant

Profile Information

 • Bosted:
  Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. DonaldT

  Servopumpe til E38

  Må bare få av pumpen først, vil være 100% sikker på delenummer før jeg bestiller. Takk for glimrende hjelp😀
 2. DonaldT

  Servopumpe til E38

  t06afre: Har undersøkt på veldig mange sider, bl.a autodoc, norgesdeler, topbildeler, autoteiledirekt++++. Får bare melding om at delen ikke er tilgjengelig lenger. Hpi: Det ser ut som om du har funnet tilgjengelig del😀 Jeg må få tatt av pumpen og sett delenunmer, slik at jeg er sikker på å få rett del. Det er en 2000 modell. Bestiller nok på Koed når jeg er sikker på delenummer😀
 3. Forsøker å finne servopumpe til 750 E38, men finner ingen. Er det virkelig slik at det ikke er mulig å kjøpe denne pumpen ny lenger?
 4. Batmobile, Mercedes G65 Maybach Landaulet og Rolls-Royce Wraith utenfor Kløverhuset i Bergen:-)
 5. Er det noen som vet hvor vi kan se disse bilene i Bergen?
 6. DB11 er absolutt en flott bil, men jeg synes faktisk DB9 og Vantage var hakket bedre. Synes proposjonene satt bedre på dem, de virket mer harmoniske.
 7. Ja, denne bilen har bare hatt en eier siden den var ny. https://regnr.info/DH28850
 8. Håper dere i Møre og Romsdal kjenner deres besøkelsestid, og drar til Storfjord Hotell i Skodje og fotograferer tidenes bilfølge i Norge. McLaren F1 klubben har medlemstreff, de har tatt med seg diverse superbiler som vi neppe kommer til å oppleve samlet i Norge igjen. Blant bilene er bl.a. verdens dyreste nybil, en Rolls-Royce Sweptail til 130 millioner kroner i nypris. Her er noen av modellene som er på plass: Ferrari F12 TRS, Ferrari GTC5 Lusso, Porsche 911 Turbo S, McLaren P1, McLaren S1, Koenigsegg http://www.mclarenf1ownersclub.com/future-events/norway http://www.tv2.no/broom/9344255/ Illustrasjonsbilde, Rolls-Royce Sweptail.
 9. Fikk dessverre ikke tatt bilde, men så en mørk grå Porsche 918 med røde og blå striper på panseret i Bergen i dag. Noen som fikk knipset den?
 10. Kom over et MG/Triumph treff og en veldig flott Rolls-Royce Corniche på Bryggen i Bergen. Ikke mange slike Corniche'er som finnes, dette er veldig eksklusive biler. Mener dette var den dyreste bilen man kunne kjøpe på begynnelsen av 2000tallet.
 11. Drotningsvik på vei mot Sotra:-)
 12. Gabz: Flott bilde, men kan ikke trykke "lik dette" når du skriver at han holder jevnt 100 i venstrefeltet når det er 110-sone😊
 13. En flott 2013 Bentley Flying Spur ved Biltema i Bergen. Synes denne 2. Generasjon ser veldig bra ut.
 14. Tyske eksportskilt for private.