Jump to content

Makkasakka

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Makkasakka

 • Rank
  Korporal

Profile Information

 • Kjøretøy
  E60 525xd 2008

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! ja, tok bilen til BMW ekspert når jeg var på utenlandsferie. Det var en sensor som satt på innsuget mener jeg, legger ved bilde av den - husker ikke navnet på den. Uansett så lærte dette meg å ikke bruke hvilket som helst vanlig kjede verksted som ikke KAN bmw, hverkan kompetansemessig eller utstyrsmessig. Fullstendig bortkastede tid og penger.
 2. Hei, Ved kjøring på ujevnt grunnlag har jeg en ganske merkbar "klunke" lyd som kommer fra høyre bakhjul. Hva er typiske syndere mtp foringer/stag ? Er litt i villrede på hvilke deler jeg skal anskaffe.
 3. Hei, monterte nylig senkefjører på min e60 525xd. Etter montering fikk jeg følgende feilmelding: AWD, ABS og DTC failure (gult varsel) Tyre puncture failure (gult varsel) har lest av feilkoder og det står: AWD limp mode noen som har vært borti samme problem?
 4. Helt tilfeldig. Men bilen har enda ikke gått i nødmodus siden 5-timers turen, den er i daglig bruk her i byen. Går nesten bare å venter på at den skal i nødmodus 😅😅 Tok en ny runde å sjekket feilkoder på diverse moduler og fikk følgende: -CED4 - no signal from engine management -CF33 - no signal from engine management -D356, D355 og D354 - no signal (torque 0A8) disse kan ha ligget der hele tiden, altså helt siden bilen gikk i nødmodus første gang
 5. Hva ville du gjort ? Få dem til å slette tuning også legge den inn pånytt ?
 6. Ja, fikk det kodet av tuningservice. Samme folka som la inn stage 1 + EGR delete i sommer.
 7. Hei, Trenger hjelp. BMW 525xd 2008 mod. Har følgende symptomer; Har nettopp vært på en lengre kjøretur (5 timer) 3 ganger under denne turen så gikk bilen min i "nødmodus", men bare i et par minutt før den begynte å dra som normalt igjen. Dette kom med ca. 1,5 timers mellomrom. Stoppet den første gangen å leste ut feilkoder: 3F35 - Charge air tube monitoring at idle Nå, 3 dager at jeg kom hjem fra den lengre kjøreturen og kun vært på småkjøring har den enda ikke gått i nødmodus og låter til å dra normalt. Hadde i forkant av dette nettopp fjernet DPF+CAT Le
×
×
 • Create New...