Jump to content

T-H

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjøretøy
  F45 Hybrid
 1. Jeg har samme modell og har ikke merket noen problemer med speilene foreløpig. I bruksanvisningen står det: Automatisk oppvarming: Begge utvendig speil blir oppvarmet når motoren går.
 2. I dag fikk jeg bekreftet fra BMW Norge: Vi bekrefter at bilen din støtter 4G 👌
 3. Min starter alltid på auto. Synes du skal ta en tur innom verksted.
 4. Jeg brukte noen måneder på å finne bil med det utstyret. Ikke så mange av dem. Adaptiv cruisekontroll var et must, da jeg har hatt det på min foregående bil. For øyeblikket, så får jeg stadig advarsel, når jeg parkerer: "Husk å sikre kjøretøy mot at det ruller ". Dessverre, så tyder det på, at det er flere som har dette problemet. Google på: Secure vehicle with parking brake when stationary. Nå hadde jeg flaks, da garantien gjelder enda, så verkstedet må skifte ut giret!!! Jeg har også hatt problemer med at navigasjonssystemet hang seg opp, noe verkstedet utbedret på garantien. Vedr. elektrisk kjøring, så er jeg nok noe skuffet og har heller ikke kastet bort penger på å installere lader. På vinteren, så bruker bilen til dels mye bensin. Ellers så fryder jeg meg over bilen og dens egenskaper. Klimaanlegget både sommer og vinter er helt topp. Sportssetene er svært gode og ikke minst at det er elektrisk innstilling. Det er ikke mange biler i den prisklassen, som er så godt utstyrt. Gratulerer med ny bil og lykke til.
 5. Jeg har fått samme melding. Vet ikke hva eller hvorfor det har skjedd.
 6. Det stemmer, men som i mitt tilfelle, så kjøper jeg ikke en relativt ny bil, med en teknologi fra 1990 årene. Ikke ønsker jeg å bli medlem i den "klubben"
 7. Iflg. BMW Deutschland, så vil 3G nedgraderes til 2G. Vehicles of the BMW Group that are technically qualified up to a maximum of 3G standard can continue to use 2G after the 3G operation has been switched off, if the standard is available in the respective region. 2G is still available in all EU member countries and thus also in Germany. The vehicles therefore do not go offline. https://faq.bmw.de/s/article/Abschaltung-des-3G-Mobilfunknetzes-Verbindung-über-andere-Mobilfunkstandards-lFAbY?language=de&searchKey=3G 29/4 2021 What services are still available to me after the 3G shutdown in the 2G network? With 2G connection, services such as eCall, BMW Intelligent Emergency Call, Teleservices, Remote Services and BMW Online are still usable. Due to the lower data transfer rate available with 2G, more data-intensive services require longer response times. Example services for this are RTTI, weather and the data transmission of content into the vehicle by the concierge service. https://faq.bmw.de/s/article/Abschaltung-des-3G-Mobilfunknetzes-Nutzung-von-Diensten-über-das-2G-Netz-Mtml1?language=de&searchKey=3G
 8. Takk for tipset. Skal prøve 😀
 9. @Marius2002 Jeg forstår RTTI er et bra produkt, men av prinsipp, så fornyer jeg ikke abonnementet på nåværende tidspunkt. Jeg har vært i kontakt med andre BMW verksted, som igjen har kontaktet NRK. Trafikkmeldinger bør fungere i bilen. Jeg har hatt to stk VW golf før denne bilen og der fungerte trafikkmeldinger veldig bra. Jeg er ellers svært fornøyd med bilen, som har Navigasjon Plus, HUD m.m. Har ikke hjemmelader, så jeg lader der jeg kan, når tiden strekker til. Vedrørende feil, så har navigasjonen hengt seg opp i perioder. (Foreløpig fungerer det bra etter verkstedbesøk) Talefunksjonen fungerer bra, men har sluttet å virke når jeg ønsker å spille musikk. Dette ble borte etter at det ble skiftet hovedenhet. Det går greit å bruke mod, men jeg foretrekker tale. Jeg har reagert på noen dunkelyder bak, når jeg kjører, så jeg kommer til å ta en NAF garantiutløpstest.
 10. Den er lagret. Uansett, når jeg kjøper et produkt, så er jeg av den formening, at alt skal fungere. Jeg har hatt mange biler oppigjennom årene og det er alltid noen feil som dukker opp, men i dette tilfellet, så er jeg lei både bilen og besøk på verksted. Ingen, selv teknikere på BMW verksted vet hva trafikkmeldinger er!!!
 11. Takk for din tilbakemelding. NRK finnes kun på DAB. Hvis en lurer på om det er DAB+ i bilen, så se etter NRK P13 Kilde: https://www.bmw.no/no/topics/fascination-bmw/all-news/dab-radio-i-din-bmw.html Vedr. RTTI så bruker jeg ikke kart, så lenge jeg vet hvor jeg skal. Dessverre så er det mange tunneler i distriktet, som har ofte problemer, når det gjelder uhell o.a. Trafikkmeldinger er viktig, noe NAF også er opptatt av. Selv, så synes jeg dette blir som å kjøpe nytt TV, men uten nyhetssendinger 🙄
 12. NRK sendinger blir avbrutt med trafikkmeldinger. Normalt også hvis du hører på musikk. Jeg får i perioder tekst på skjermen, men radiosendinger blir ikke avbrutt med lyd. Dette er tydeligvis et problem hos flere. https://elbilforum.no/index.php?topic=52895.0 "Har ikke fått dette i i3 (2017 94ah FC). Har prøvd "trafikkmelding-knappen". Noen som vet hvordan/om dette virker i i3?"
 13. Jeg hadde, men ikke nå og er ikke interessert i å betale noe, så lenge ikke alt fungerer som det skal. Trafikkmeldinger går via radio og NRK. Kanskje et lite problem for mange, men du verden så irriterende, når alt ikke fungerer som det skal. Mange takk for ditt bidrag.
 14. Jeg har vært på verksted 3 ganger. Siste gang ble hovedenheten byttet, men jeg får fremdeles ikke lyd på trafikkmeldinger. 🤬 Er det flere som har dette problemet eller som kan gi meg noen tips? På forhånd takk.
×
×
 • Create New...