Jump to content

Bytte girspake E61 LCI


magnus1982
 Share

Recommended Posts

Noen som har byttet denne? Min er treg og må av og til settes i drive før den settes i revers. Den vil med andre ord ikke gå fra nøytral til revers. Fikk nettopp tilbakemelding fra Strandveien at denne er deffekt og må byttes. Dette kommer seg på 13 høvdinger :(

Noen som har byttet denne og kjøpt den et annet sted? Evt har peiling på om det er mulig og kjøpe den billigere et annet sted?

Magnus

Link to comment
Share on other sites

13 var visst inkl ny programvare og arbeid. Fikk litt avslag etter og ha uttrykt litt frustrasjon. Så prisen på selve spaken blir ca samme som koed.no. Sånt burde jo holde litt lenger. Har kjørt bare 69 000km.

Link to comment
Share on other sites

Voldsom pris da.

Min har rullet 87kkm, håper ikke den går i stykker da.

Kanskje du kan få det på forsikringen, under drivverksfeil?

 

Hvor gammel er bilen da?

Under 5 år er reklamasjon.

Link to comment
Share on other sites

2008 mod registrert første gang sent 2007. Så er nok et år for seint ute. Får bare krysse fingrene og håpe på at det blir lenge til neste gang noe må repareres :/

Har googlet ganske mye uten og finne spes mye om denne. Så feilen er nok ikke så veldig utbredt. Selv om strandveien sier de har bytta en del slike. Jeg har kun vanlig forsikring. Man må vel ha motor og drivlinjeforsikringa til IF hvis man sku kunne få sånt dekket.

Link to comment
Share on other sites

Blir sånt litt "reodor felgen opplegg" eller er det noe man kan få verksted til og gjøre? Med fire unger fra 7 uker til femten år og en garasje som brukes til snøfres gressklipper osv har jeg sjelden tid til og gjøre noe sjøl..

Link to comment
Share on other sites

Du vil nok dessverre ikke få noen normale verksteder til å gjøre slikt, med mindre du finner noen som spesialiser seg på ettermontering av utstyr. Hvorvidt det blir "Reodor Felgen"-opplegg kan jo diskuteres, men så lenge det benyttes originalt utstyr, og eventuelle koblinger og slikt er slik det skal være vil det fungere fint.

Du kan jo forsåvidt også ta kontakt med de som har gjort dette for å høre om du kan få kjøpe den gamle girspaken.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har manuell selv, så jeg har lite kjennskap til akkurat det, men om du leser gjennom den tråden finner du kanskje noe. Hvis ikke kan du jo spørre i tråden om noen har svar på det.

Du kan også kikke innom bmwcoding.com om det står noe vedrørende dette.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...