Jump to content

M-Tech

Members
 • Content Count

  627
 • Joined

 • Last visited

About M-Tech

 • Rank
  Oberstløytnant
 • Birthday 12/22/1982

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oppland
 • Interesser:
  Bil & HIFI
 • Kjøretøy
  F25 LCI og F01 LCI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har fått problemer med at bilen ikke vil låse opp eller låse med knapp på nøkkelen. Får det til, men må ofte trykke flere ganger. Får også ofte opp at nøkkelen mangler når jeg skal starte motoren. Trodde det var dårlig batteri i nøkkelen, men har skiftet uten at det ble bedring. Noen som har tips? 13 mod F01 med comfort access. Samme problem med comfort access btw.
 2. Nettopp hva jeg tenker også. Hvis en tysk konto kan brukes i Norge, hvorfor kan ikke en norsk brukes? Det forstår jeg ikke.
 3. Jeg registrerte meg med tysk ConnectedDrive konto for denne bilen og sendte inn skjema for å bevise eierskap. De ringte meg fra Tyskland, men jeg satt i et møte og hadde ikke mulighet til å svare. Ringte tilbake og traff en hyggelig dame som forklare at hun som hadde saken min ikke var på jobb på dette tidspunktet. Vi avtalte tidspunkt hvor min saksbehandler skulle ringe meg igjen. Ingen ringer, og plutselig er bilen min overført til Norge. Jeg tar så kontakt med BMW i Norge som sier at bilen er for gammel og eneste mulighet for meg er å bruke tysk konto. Hva nå?
 4. Mitt sett er angitt til 35mm, men det er nok i hvert fall 50mm ja. Skal prøve det litt mer før jeg evt bestemmer meg for å bytte. Bare kjørt 100km så langt. For meg virker det som problemet er størst bak, så skal forsøke å heve den litt. Føler meg litt dum siden jeg seriøst vurderte Eibach oppgitt til 25mm, men tenkte at det var kanskje litt lite.
 5. Du har nok rett i at de ferreste ville gjort det, men at noen gjør det er jo veldig tøft!😎 Ikke minst er det tøft for den som kjøper denne som bruktbil. Jeg også opplever H&R lavere enn angitt. Ganske mye ser det ut som, uten at jeg har målt. Ble i hvert fall lavere enn hva jeg hadde sett for meg, og ble egentlig ikke helt fornøyd med hvordan bilen oppfører seg.
 6. Dette ble en skikkelig oppgradering! Bilen ble meget flott synes jeg. 335i/335d burde egentlig blitt levert med bedre seter foran enn de med mindre motorisering. Opplevde i hvert fall stolene i min gamle 335i som ganske kjipe selv om det var sportsseter. Det er ikke seter som står i stil med bilen. Uansett, flott bil med meget flott farge!
 7. Gratulerer med i3S! Fargen er i hvert fall helt rett synes jeg. 👍 Må si du er ganske dedikert siden du velger å koste på custom taktrekk i en I3. Ser du hadde H&R på F01. Har du luft bak på denne?
 8. Takk for det. Man kan ikke bruke eksisterende bakpotte nei, men det er jo ingen hinder for å fikse noe selv hvis man ønsker det. Skal vise bilen med senkesett. Vil jeg få problemer hvis jeg har disse hjulene? Sporvidde er forandret mer enn de 15mm som det sies at skal være ok. Dekkdim er ikke i henhold til hva som står på merkelappen i døråpningen siden bakdekk er 285 i stedet for 275.
 9. H&R montert i dag. Ble i hvert fall lav nok synes jeg. Kommer bedre bilder senere.
 10. Må få gjort det på min også. Synes den chromelista ser litt malplassert ut. Spesielt siden bilen min har high gloss shadowline.
 11. Det er det. Ser ganske mye bedre ut. På 730d må man skifte eksosanlegg, evt. lage til noe selv hvis man vil at eksosen skal komme ut på begge sidene.
 12. Lekker bil med grom motor! Chromelista bak, har du foilert den?
 13. Riktig i svart, men er litt lei av Carbon sort. Virker som 90% av sorte BMW med M-Sport har denne fargen. Citrin sort hadde vært tøft å hatt.
 14. Jo, også ville jeg gjerne hatt en litt mer spennende farge på bilen. I morgen leverer jeg den for å få montert H&R. Må den litt ned.
 15. Jo takk. Er godt fornøyd. Skulle ønske den hadde 403 glassluke, 453 seteventilasjon, 552 adaptive led lys og 6F2 Bang&Olufsen i tillegg til det den har.
×
×
 • Create New...