BMWforalle

Medlem
 • Innholdsteller

  146
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

BMWforalle vant dagen sist Mai 13 2016

BMWforalle hadde mest likt innhold!

Om BMWforalle

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag 02/08/1948

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Klepp
 • Kjøretøy
  BMW E92 325i

Nylige profilbesøk

499 profilvisninger
 1. BMWforalle

  Små biler er også biler

  WOW! Her var det flotte biler og mye action. Kjempestilig. Nydelige modellbiler med lys og greier! Har ikke sett så flotte RCmodeller før. Kjekt at du likte filmen min. :-)
 2. BMWforalle

  Små biler er også biler

  Tusen takk skal du ha. ☺️
 3. BMWforalle

  Små biler er også biler

  Tusen takk skal du ha. Flott at du reddet lekebilene. De blir bare mer og mer verd med årene. Ikke nødvendigvis i kroner, men som minner for livet.
 4. BMWforalle

  Små biler er også biler

  Tusen takk for en fin melding. Jeg er er nok en samler og nostalgiker, og du har selvsagt helt rett i din betraktning. Å eie fysiske gjenstander med en historie bak gir en god følelse av å fremdeles "eie" en god fortid.
 5. BMWforalle

  Små biler er også biler

  Tusen takk skal du ha. :-)
 6. BMWforalle

  Små biler er også biler

  Tusen takk. :-)
 7. BMWforalle

  Små biler er også biler

  Tusen takk. Det var veldig kjekt å høre. :-)
 8. Dette innlegget er nok i grenseland, men filmen inneholder i alle fall et lite snev av BMW. Jeg samler litt på modellbiler og har laget en liten video om denne greia. Filmen varer i 12 minutt og er laget i vår.
 9. BMWforalle

  Vårpussen unnagjort

  Takker og bukker for trivelige kommentarer. Det varmer. :-) Så lenge kona og jeg kommer oss inn og ut av bilen vil vi gjerne beholde den. :-)
 10. Endelig er ”vårpussen” unnagjort. Grundig rengjøring, lett polering med min nye Rupes DA-maskin, den fikk jeg i 70-årspresang, og et lag med Swiss Wax Shield fikk lakken til å skinne et lite hakk ekstra. Det var ikke mye korrigering av lakken, det er fremdeles spor av vaskeriper, men noen småskrammer forsvant i alle fall. Jeg er ikke god på heftige korrigeringer, men bilen ble fin den, og den holder seg godt etter sju år på veien og 190 tusen km på telleren. Veldig fornøyd med ”drømmebilen.” Bare gøy kjøring og ingen reparasjoner.
 11. I vår E36 323i hadde vi en Remus bakpotte som ga fra seg godlyd under aksellerasjon, men roet seg ned under jevn hastighet. Da vi kjøpte en E46 325i ville jeg ha samme lyden så jeg fikk montert en Remus potte igjen. Denne var atskilig mer høylydt under jevn kjøring. Plagsomt i lengden. Nå har vi en E92 325 og jeg har lyst på gromlyd. Har noen forslag til en bakpotte et gammelt par på 68/69 år? Jeg vil ikke plage hverken kona eller meg selv med for mye lyd. Men gutten i meg har så lyst på litt skikkelig lyd. Jeg ser at Remus har to potter til bilen, men lyden i begge beskrives som "Aggressiv racing sound." Tror ikke det er noe for gammel gubbe selv om kona er snill som dagen er lang. Takknemlig for forslag.
 12. Jeg ble advart av leverandøren at disse felgen måtte passes på skikkelig. Han mente nok at de ikke var typiske vinterfelger. Jeg er imidlertid pensjonist og har god tid og har bilen som hobby så jeg klarte å berolige vedkommende. Men det er helt klart en utfordring å holde felgene fine. Her vest er det imidlertid nesten ikke vinter lenger så det blir ikke noen heldagsjobb å vaske felger. Men vask minst én gang i uka er obligatorisk. Er det polert kant så må den skinne så ofte som mulig.
 13. Jeg har egentlig ikke brydd meg særlig om hvordan felgene til vinterdekkene ser ut. Helt til nå. Så derfor skiftet jeg ut de originale 18" felgene som fulgte med bilen i 2011 og kjøpte Beyern Rapp. Ikke særlig original design, men de er mye lettere å holde rene både på utsiden og ikke minst bak eikene. Og så har de kant. Ikke så mye, men jeg bare liker kant på BMW. Det er nå mi greie. Bildet er tatt med min eldgamle iPhone, men det får holde i denne omgang.
 14. BMWforalle

  BMW E92 får en liten oppfrisking

  Jeg har også bomma med hensyn til mengde Swiss Wax Shield, men nå har jeg lært. Tror jeg. Det skal brukes utrolig lite fikk jeg vite der jeg kjøpte den. Bare så vidt du skal berøre voksen i boksen så er det nok. Da jeg brukte for mye var også et sabla slit å polere blankt etterpå. Voksen klumpet" seg og laget masse ekstra bryderi. Når jeg nå tar mye mindre på skumgummiputa er det lett som bare det å få polert etter at voksen har tørket. Jeg lar den tørke nesten en time på bilen før jeg polerer. Da er det greit at vokslaget er tynt. Lykke til videre med voksingen.
 15. Etter en god vask og en runde med Swiss Wax Nano Express ser bilen i dag slik ut. Den er tidligere vokset med Swiss Wax Shield, men det viste seg at en oppfrisking med en runde Nano Express hjalp godt både på farge og glans. Bilen er litt over fem år, har kjørt 145 tusen km og går som en klokke.