Daniel.B

Medlem
 • Innholdsteller

  370
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Daniel.B

 • Rang
  Major

Profile Information

 • Kjøretøy
  E92 335

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Daniel.B

  Gabz' E92 330XD

  Mange fine oppgraderinger her! 😊 Så litt bakover i tråden. Hvordan synes du bilen ble etter lyddempingen?
 2. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Ja, selvfølgelig. Da er det jo muligheter for litt klem. Også går det jo kanskje å eksperimentere med litt metanol etterhvert om man får lyst. 😎
 3. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Hyggelig å høre! 😊 Dette blir jo en gatebil på skilt så må ha drivstoff lett tilgjengelig. Hvor mye ladetrykk og effekt kjører de på 98 okt/ 93 RON? Metanol er jo en mulighet da. Sitter mutter i trykkrøret som er klar for dyse. 😎
 4. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Har også fått klemma i alle foringene i subframen i helga. Powerflex Black Series og alu foringer fra Turner Motorsport. Får satse på at den blir tight og fin.
 5. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Bremsene har fått litt service. 😎 Ble positivt overrasket over at kaliperne foran er av aluminium. Sandblåst: Egen grunning på aluminiumen. To komponent maling som blir brukt til å male tanker innvendig med kjemikaler. Skal visstnok tåle et par hundre grader. Litt farge på toppen til slutt.
 6. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  M3 aksel ferdig med 335 flens og innkortet. GKN fiksa biffen! 😎
 7. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  En liten teaser. 😎 Spent på om det passer da v-bånd flensen ser ut til å være nærme toppen.
 8. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Nå har de jo slutta med E85 på pumpe, så det blir nok 98 oktan bensin. Vet ikke hvor mye man kan lade på original komp? 😎 Hva tenker dere ang motorstyring? Kan jeg kjøre MAC ventil i lag med feks Motiv Boost Box også flashe med MHD?
 9. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Ja satser på det. Har fått manifolden, men mangler turbo, WG og div. Tja, 500-600 hadde vel vært artig. Utfordringen er jo kompresjonsforhold og bensinkvalitet.
 10. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  De så jo spreke ut! Hvor store er skivene? Single turbo kit ble bestillt for over 4 mnd siden. 😎 Tenkte å ikke nevne noe før alt er på plass, men har kjøpt av en kjeltring borti California og det ser litt mørkt ut akkurat nå. Blir helt enkelt med "rørlegger" manifold isåfal.
 11. Daniel.B

  Bmw e36 coupe calypsorot-metallic

  Her gjøres ting skikkelig. Detta blir en knallfin coupè! 😎
 12. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Takk for tips! Ser ut som bilen din var litt værre foran der. Jeg tok ikke bilder, men jeg ga meg rett foran tanken. Så jeg har fått tatt godt på sidene og i forkant av den. 😊 Ser på bildene dine at rusta ikke har dratt seg noe spesielt over tanken så da burde det være greit. F30 bremser du monterte på din forresten?
 13. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Har slipa og herja litt i helga. 😁 Også malt litt i dag. Brukt to komponent industrilakk. Hadde ikke trengt å ta hjulhusa, men var jo så godt i gang så de gikk med. Ga meg rett foran bensintanken da gulvet er strøkent fremover. Om jeg skulle gjort det igjen, så hadde jeg tatt ned bensintanken. Men nå skulle jeg egentlig ikke gjøre såppas ut av det. 😅 Har fått tilbake litt deler fra sandblåsing og lakkering. Subframen ble med her også. 😄 Måtte flekke flere steder også er det jo så dårlig maling originalt uansett.
 14. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Prøver jo å ta et tak innimellom. 😃