Daniel.B

Members
 • Content Count

  389
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjøretøy
  E92 335

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey. Har lyst til å prøve meg på litt koding for første gang. Men blir litt satt ut av hvor mye informasjon som ligger der ute. Bilen er E9X og jeg har K-DCAN kabel. Noen som har fungerende link til INPA/ NCS EXPERT som jeg kan bruke til Win 10 64 bit? På forhånd takk for svar.
 2. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Hyggelig å høre. Spørs litt hvordan bilen brukes, men anbefales om man liker ting litt fast. Litt artig å se tilbake på hva jeg gjorde før. Lagde for et par år siden lignende chassismontert spak i forrige bilen. Med lagerbukk, M20 bolt og skjøtemutter som girkule. 😎 Denne hadde jo riktignok ikke fjæra slik som RTD har. RTDn selvsentrerer i 3/4 gir. 😊
 3. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Fikk en liten godsak fra Libanon i går! RTD spak 😎 DHL brukte 26 timer fra de henta den hos RTD til jeg hadde den i hånda! 😃 Utgangspunktet. Ca 12 cm fra plastikk dekselet og til toppen til kula. Ferdig montert. Ca 22 cm over dekselet. Perfekt høyde i en gatebil som skal brukes. Gikk for versjon i rein aluminium for å få en tålig fornuftig pris. Den gir en ordentlig god mekanisk følelse uten slakk. Helt herlig! God 17. mai!
 4. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Nei, holder egentlig til i Mysen, Østfold. Men er en del i Fredrikstad da jeg studerer der. Ellers er det lite å oppdatere om desverre. Er litt fokus på skolen. Tenkte å hente skiltene snart, ta en firhjulskontroll og bruke bilen litt. 😎 Ble forresten litt endring i planene med det turbokittet, så det er til salgs! https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=147067405
 5. Daniel.B

  E92 335d - Arkym leppe og eksos

  Takk for link! Ser jo fort mye nyere ut Ett sett med to pærer dekker en lykt regner jeg med?
 6. Daniel.B

  E92 335d - Arkym leppe og eksos

  Hvordan pærer kjøpte du? Ser knallbra ut!
 7. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  @Gabz Helt klart spreke hjul som passer bilen godt! 😎 Litt kant er det jo på skjermene, men sånn er det jo. Jeg vet ikke hvordan det er å varme og strekke litt i skjermene? Å få på camberplater og litt (merk litt) negativ camber burde jo gå fint så lenge spissing er på stell. Med noen smale dekk så sitter de nok perfekt. 😃 @23732 Takker for tips! Jeg fikk jo laga til noen halvdårlige flenser jeg sikkert kunne klart å få tett. Men det å ha noen tvilsommer skjøter som man evt må ned med bakstilling for å rette opp i gadd jeg ikke. Kappa av niplene foran på røra og la nye kobberrør uten skjøter. 😊
 8. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Prøvd litt hjul i dag. 😎 Dette var jo skikkelig stilig. 😁 Hadde jeg lagt inn litt negativ camber, dratt litt i buene og fått på litt smalere dekk så hadde det passa fint. Men tror nok desverre at jeg finner meg noen andre hjul. Om dette kun skulle blitt en show bil som skilr rundt, så hadde det vært greit. De stikker litt for langt ut.
 9. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Litt flere detaljer. 😃 Får gjøre noe med eksosen seinere. 😊
 10. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Montert 1-DIN spiller i helga. DAB og bluetooth på denne. 😊 Enkelt og greit. Legg merke til 1-soners klima med vaskemaskin vribrytere. 😅 Tror dere det går å bytte ut panelet med et 2-soners? Har også tatt tak i et annet problem med motoren. På N5X motorene har multireimene en tendens til å ryke. Dette skjer hovedsakelig av to grunner. Motorfestene kan bli slappe slik at servohjulet slår i traversen og splintrer opp reima. Ellers så lekker det fra oljefilterhuset ned på reima. Heldigvis så er bildet over hentet på nettet. Når reima ryker på disse motorene, så kan denne bli dratt igjennom simmeringen og inn i motoren. Registerkjede tar så tak i reima og tar den med på tur opp i toppdekselet. Oljesila tetter seg som regel også og da er det virkelig krise. Tenkte at det er lurt å gjøre noen tiltak for å slippe denne morroa, så har skrudd på denne plata. 😊 Mulig svingningsdempern presser reima gjennom uansett, men håper at dette holder.
 11. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  @Designer Takker for tips! De lampene løfter bakenden ett par hakk ja. 😎 Var og handla noen Rondell D58 av @erikend86 i går. 😊 Får se om jeg får de til og passe. Tenker det blir trangt om plassen bak. Med litt pleie og kjærelighet blir det nok noen greie hjul. Gitt de en runde med litt Surfex og skrubbing. Jekka opp 1`rn og hekta på ene hjulet bak. Satte bilen i gir og dro et par runder med litt autosol for å se. 😎 Før: Etter:
 12. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Takker for hyggelige kommentarer gutter! Morro å gjøre ting litt skikkelig i blant og. Det var også litt av grunnen til at jeg gikk for en rimeligere bil, da det ikke er like viktig at alt på bilen er bra i utgangspunktet. Jeg visste jo at ting kom til å bli byttet ut 😅 Jeg er ikke veldig opptatt av estetikk egentlig, men facelift lamper kler virkelig disse godt. 😎 Si i fra om dere vet om noen til en kurrant pris. Men jeg kunne tenkt meg noen sprekere hjul etterhvert. Hva anbefaler folket? 18" holder vel kanskje?
 13. Daniel.B

  Daniel.B BMW E92 335

  Vaska litt igjen. Måtte demontere en del av midtkonsollen for å bytte brekkvaiere, så har rengjort litt inni også. Ser ut til at venstre siderute har gått en gang. Fikk en LCI M3 startknapp, så byttet like gjerne den. 😊 Nylakkert fanger/hengerfeste ble også montert tidligere. Deilig å få ting sammen. 🙂 Diverse detaljer: Spent på hvordan bilen blir med ny bakstilling!
 14. Daniel.B

  Hagen´s E24 635csi oppdate NYLAKERT

  Har lest igjennom tråden og er imponert over innsatsen! Stå på 😎
 15. Deilig å ta ut bilen nå tenker jeg. 😁 Digger bruksbilen! Blir det noen treff på deg i sommer? 😎