MartinBa

Medlem
 • Innholdsteller

  100
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

MartinBa vant dagen sist Oktober 6 2015

MartinBa hadde mest likt innhold!

Om MartinBa

 • Rang
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hadeland

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Godt å få fylt opp gårdsplassen med en bil til
 2. MartinBa

  Japan Racing JR10

  Selger noen Japan Racing JR10 felger Info finnes i annonsen: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=100594173&fks=100594173
 3. Ett lite interiørbilde av mitt nyeste kjøp
 4. MartinBa

  Den store finn.no tråden.

  Noen som kjenner til denne? https://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=84203883&fks=84203883
 5. Ja, leier meget gunstig foreløpig. men tenker å kjøpe bolig å leie ut i starten, evnt bare bo der jeg bor nå og opparbeide meg verdier i eiendomer.
 6. Takk, kjøpte meg en E87 før E90en var solgt. Har egentlig ikke behov for bil lenger, men er en fordel i helgene når man ikke jobber. Har ikke stort behov for bil lenger. Solgte den mest for å frigjøre kapital til hus. Får se over til sommeren igjen hva som skjer på bilfronten.
 7. Pent stykke arbeid med denne bilen!
 8. Takker, er mer som skulle blitt gjort. Men går ikke når tiden ikke strekker til lengre.
 9. Blitt en liten stund siden jeg har oppdatert her, har ikke sjedd så mye nytt med bilen men har rukket å gjøre følgende: Nye dekk bak. Byttet til Sommerhjul. Byttet skiver og klosser foran. Lakkert bremser og skiver. Korrigert bilen med Rupes UHS og toppet den med 2 lag SV Blau Weiss. De-badge (325d) Byttet kupefilter Byttet fra orginalt stabstag bak til AC Schnitzer forsterket. Vurderer og selge bilen, etter mye om og men. Så om noen er interessert er det bare å ta kontakt, før denne kommer på Finn. Legger ved noen bilder etter jeg var ferdig med vårshinen.
 10. Endelig fikk bilen seg en etterlengtet vask, det var på tide. Vasket med Prickbort, P21S, Gyeon Iron, Surfex HD, PolishAngle Glissante og toppet dette av med Gyeon WetCoat. Prøver igjen, Har noen forslag til leppe eller splittere. Finner ikke noe som frister veldig, så setter pris på litt innspill. Vurderer også og gå til innkjøp av style 132 felger. For å veksle litt med Style 95`ene, Må få kjøpt meg nye dekk bak til disse. Usikker på om jeg skal gå opp fra 30 til 35 noen som har testet dette på e9x?. Gleder meg helt greit til sommer nå! Har lagt på lyktefil på spredere og montert led i disse. Men uansett legger ved noen bilder, tycks?
 11. Bilvask for ett par dager siden Ble tørket etterpå. SAM_1135 by Martin Bang, on Flickr
 12. Hallo, Blitt en stund siden jeg har oppdatert. Er ikke så mye nytt som har skjedd med bilen, foruten om vinterfelgene som har kommet på. Noen som har forslag til leppe / splittere? Skal prøve å ta noen bedre bilder etterhvert.