carburetion

Medlem
 • Innholdsteller

  1055
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om carburetion

 • Rang
  Brigader
 • Bursdag 09/28/1992

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hordaland
 • Kjøretøy
  E32 740i/6 - E34 520/28i

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Trykk inn bremsepedalen litt. Då blir kretsen til beholderen stengt, og ingen veske renner ut av slangen ifra beholderen. Bruk ein trekloss eller noko mellom sete, og pedal f.eks. Eller ein "ubrukelig" person kan holde pedalen inne, så er du kvitt han ei stund, viss du plages av det
 2. carburetion

  Spørsmål ang 4hjulskontroll

  Viss du meiner at veien du kjører på er perfekt, så kan jo dårlige dekk spore ein del.
 3. carburetion

  Spørsmål ang 4hjulskontroll

  Kan du justere camber, og caster framme på e46 da? Ser ut som dei bare har justert spissing. Det du bør se etter er om vinklene er ganske like på begge sider. F.eks forskjellen på camberen din framme er berre 0.19', Er det for stort avvik der, så er det noe skeivt. Camberen din bak er jo godt ute av verdiene, men det er jo typisk bmw, når dei blir senka. Er egentlig normale verdier på bilen. Tipper det er veien, eller dekkene dine som gjør at den drar.
 4. carburetion

  E36 M60B40 Ess Vortech V3 - ny info 16.04 ..

  Rått. Må følga med her
 5. carburetion

  E32 740i

  Usikker på ka slags type det er. Den er iallefal til M60 motorene. Har dårlig med bilder av den, men den har dele nr 64528385908
 6. carburetion

  E32 740i

  Kom seg voldsomt med nytt ratt ja. Er egentlig ganske fæle dei 4 eikers rattene. Men da finnst styggare då.
 7. carburetion

  E32 740i

  Montert eit anna ratt. Skjønner ikkje heilt at eg har orka å kjørt rundt med det gamle. Dei sinnsjuke har da godt. Ifrå dette her Til Detta Ser litt bedre ut da nya rattet, og forhåpentlig litt bedre å ratta med. Måtte modde litt på sleperingen til det nye rattet, siden det gamle rattet hadde gamle typen airbag slepering, og dette rattet har nyare type slepering. Bilen har også fått ein ny venn i garasjen. Er litt større i formene den Challengeren 7eren ser ut som ein puslebil, Men er like lang då.
 8. carburetion

  E32 740i

  Ja, lydmessig så høyres den heilt lik ut. Blei ikkje noe "grommere" i lyden av 0.4 liter meir. Høyrte stor forskjell på å gå ifra 2l til 2.8 på E34en min. Den blei liksom ferdig med stemmeskifte. Er veldig usikker på kreftene. Tipper at Hk holder seg omtrent der den var før. Men Nm bør stige ein del. Nå var min gamle motor råten i kompresjonen, så eg trur Nm burde vært mykje høyere på den, viss kompresjonen hadde vært bra. Eg tipper at hadde gamle motoren vore frisk, så skulle det vært iallefall 400hk, og 500nm på hjul. Istedenfor 390Hk, og 450nm på hjul. Så håper den nye motoren har 400hkish, og 550nm på hjul. Men dette må måles fort som fy. Burde forsåvidt merke 100nm meir på hjul, ved prøvetur, viss den har det no. Ess seier jo 400hk, og 550nm i motoren med 0.5bar ladetrykk, på disse motorene. Men siden eg har 0.7bar, så øker det litt.
 9. carburetion

  E32 740i

  Lagd meg ny eksos igjen. Mitt gamle annlegg var begynt å bli litt råtent. Hovudårsaken til eg bytter det ut, er at bilen er alt for lav for den midtre potta. Tok nedi veien av og til. Så den var veldig skada. Måtte sveise fleire sprekker i den. Dei kaller dette rustfritt. Usikker eg. Dei sprikkene lager veldig stygg lyd. Er som at det er eit laust deksel som klirrer. Fekk og veldig resonans, etter eg bulka potta i frammkant. Bygger nå anlegget med andre tynnere potter. Dei nye pottene passer veldig godt, så eg vil ta nedpå mykje anna, viss eg tar nedpå no! Dei originale headers røyrene er laveste punkt no. Utenom bunnpanna. Sveiser med pinner, så sveisene er sånn passe. Rustfrie sveiser då! Prøvde meg på V band klemmer. Fungerte bra da! Anlegget blei for langt og tungt, viss det skal heil sveisest. Lagt uttak for 4 oksygensensorer. Må jo bruke AFR apparatet mitt! Bruker opp igjen tuppene. Fornøyd med utseende på dei! Bakkeklaring Lyden er veldig lik som den som var på gamle anlegget, men lyden er noken desibel lavere. Må nesten ut å kjøre med den, for å finne ut kor mykje annerledes det er. Liten youtube snutt, av det jekla gode kameraet mitt. Det lager gode bilder, og får med seg mykje lyder.
 10. carburetion

  E32 740i

  Motoren kom i, og montert sammen med tilbehøret sitt. Starta litt fjusken, med tom bensin rail, og litt ventiltikking. Men når ventilene fekk olje i seg så gjekk den som ein pusekatt. Kunne sikkert hatt 20 kroning på toppdekslene. Lot den bli skikkelig varm, og hadde litt variert turtall på den, den virker bra. Lydmessig, så er den heilt lik som min gamle motor. Skulle nesten ikkje tru eg har gjort ein drit. Heilt samme duren i den. Men motoren er jo lik og egentlig. Den virker tett enda, har ikkje droppla noken dråper på gulvet enda. Men har aldri hatt ein tett bmw motor.
 11. carburetion

  E32 740i

  Har tenkt å montere Intercooler i fronten, så då blei AC systemet litt i veien. Bruker det jo aldri, tar heller vinduet ned eg Dei fremre E31 berearmene passer E34, og E32. Dei som er vanligvis i Aluminium. Caterstagene passer ikkje E34. Men Casterstagene er like på E31, og E32. Blir veldig spennende å teste motoren ja. Bør være litt meir futt i denne. Blir og mest sannsynlig oppstart i neste helg, viss alt går etter planen.
 12. carburetion

  E32 740i

  Montert resten av dill rundt motoren, Så no er det ikkje lenge før den kjem i motorrommet, og blir oppstart! Siden eg kjører opent veivhus system, med oljetanker, så monterte eg olje dreneringsplugg i peilepinnen, gjenget hol inn i pinnen. Veldig usikker på om det blir tett, Men håper det, brukte ein del pakningteip, og silikon. Ny simring i bakkant på veiv, bytta den på min gamle motor og, men der begynte det å leke med ei gang. Får ikkje håpe det samme skjer her. Montert lager til girkassa. Litt endring på clutch, Oppgraderte trykkplata, etter UUC clutchen eg kjøpte i fjor slurte veldig mykje ved pådrag. Så det blei sachs si performance E39 M5 trykkplate. Bruker opp igjen UUC lamellen, då den såg heilt fin ut, etter 1år. Er litt vanskelig å få tak i lamell med fjøret senter tydligvis.
 13. carburetion

  E32 740i

  Jobba litt på motoren og. Montert på registerkjeda, og registerdeksel. Ny simring, og diverse pakninger sjølvsagt! Min gamle M60 svetta olje over alt, så prøve å unngå da no. Bruker alle deksel ifra M60 motoren. Er egentlig bare M62 blokk m/bunnpanne, eg bruker fra M62 motoren. Stjelt eit register deksel ifra min gamle motor. Den engelske motoren som eg tar toppene ifra, kjem ifrå ein E38, og dei har ulikt deksel der, pga oljefilterhus innfestning. Men alt anna skal jo stjeles ifra min gamle motor, då det meste er veldig nytt utvendig! Klarte ikkje å få noko bilde av da, men eg måtte lage meg ein registerdeksel pakning, mellom øvre, og nedre register deksel. Det er ca 3mm tjukk pakning der, så kan liksom ikkje bruke bare silikon tetning stoff. Grunnen er at M62 har ulik toppakning vs M60. Og register dekslene er heilt annerledes. M60 øverst, og M62 Nederst. Eg lagde pakningen, med å knekke av den delen som går mellom registerdekslene på den gamle toppakningen, og så monterte eg den ilag med silikon tetning. Satser på det blir tett.
 14. carburetion

  E32 740i

  Rydda i motorrommet mitt litt. Fjerna A/C anlegget i motorommet. Bruker aldri A/C, så då fjerner eg det. Men fjerna noke som fungerte veldig bra :S Var mykje gass i annlegget, etter 2 år siden sist eg fylte. Blei ein del ryddigare der luftfiteret ligger, det var så masse a/c røyr og fjas der. Såg stygt ut. Monterte ellers den fremre A/C vifta på radiatoren min, så eg kan bruke den. Det er jo originalt ein 90graders temperatur måler i radiatoren, som aktiverer A/c vifta viss det blir for varmt. Og då bruker eg den som nød vifte, ilag med den andre el vifta mi. Får kanskje meir luft inn i motorrommet no når A/c kondenseren er vekke og. Og luft vil me ha. Stramma snekka litt og, veldig greit å komme til snekka av ein eller annen grunn. Pleier være vanskelig. Monterte linelock på bremsene bak. Driv å svir på bremsene mine bak, når bilen lager røyk ifra dekkene. Trur det skal bli enklare å spinne litt no. Frigjer litt Hk sikkert.
 15. carburetion

  E32 740i

  Hjelpe snekka var slark i, så den blei bytta ut for lenge sida, det er 2 bærearmer skifter siden. Var egentlig for morro eg monterte E31 berearmer på den. Bilen er veldig god å kjøre med no. E32'en er mykje meir stabil, kontra E34'en min som har full pakke med powerflex, i ræv, og front. Breifronten på E32 er ekstremt mykje finere og tøffere enn smalfronten, synes eg. Bilen er stor, så må ha feit front. Karosseriet er så rått på E32, vs E34. Mykje meir detaljer i E32. Er ikkje akkurat så mangen E32'er med kompressor heller. Så den er litt spesiell sånn sett.