Blacksmoke

Medlem
 • Innholdsteller

  272
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

3 følgere

Om Blacksmoke

 • Rang
  Kaptein

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Interesser:
  Offroad land cruiser lj70 / Turbo diesel og båt :)
 • Kjøretøy
  Bmw 525 TDS 1992

Nylige profilbesøk

1448 profilvisninger
 1. Blacksmoke

  Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Ikke fornøyd med vinkelen på åndingen til toppdekselet så den skal sveises om til annen vinkel. Nye retur rør til dysene, Ny vacum slange til bremsekraft forsterkeren Koblet opp olje kjøler rør med nye o-ringer til olje filteret (møkka jobb) Koblet opp radiator slanger med nye klemmer
 2. Blacksmoke

  Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Litt info ✌ Det fine er m30 svinghjulet passer over med org m51 starter 👍 Radiator vifta og nye m5 radiatoren er tilpasset på plass m fester. Kjøpt inn justerbar motor regulator til justere hastigheten på el vifta i bilen. Litt usikker på åndingen min der den er veeeldig nerme turboen ved eksos siden. Redd for varmen... Masse nye instrumenter skal monteres som olje temp Ny eksos temp der gamle røyk på 1200° Vanntemp Turbotrykk Neste er bare montere sammen olje kjøler røra til filteret og litt småtteri! Gruer meg fært til oppstart skjenner jeg men motoren turner iallefall 🙈 håpe på den går fint! Jobber så mye jeg kan men ikke alltid man får tid med tanke på andre biler og hus... men skal være klar til mai.
 3. Blacksmoke

  Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Håpe på nerme 300 tallet da og 6-700nm bygger jo ikke dette for kjøre 143hk org ponny HK 😁😂✌
 4. Blacksmoke

  Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Bilder sier mere en 1000 ord 😅 Legg merke til jule ønske mitt med Rpm måler som fungerer. Pungta svinghjulet slik den kanskje den pulserer pungtene jeg sveisa. Eehmm ny ac radiator fra koed der sommeren er varmt uten heehe. Motoren er ferdig klar for hives i 👌👍👍 men starter den?? 🤔🤔 Go Jul!
 5. Blacksmoke

  Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Tight!! Sveisen av An koblingen fra toppdekselet ble væl nerme men er iallefall klaring hehe Lastet opp nye bilder. Håper dem fungerer!
 6. Blacksmoke

  Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Ny zf kasse som har gått 210km vist nokk 😅 var full av olje og smuss så har renset den med 180° varmtvann steamer. Bla pusset og slipt rent Vannrør hull samt montert røret som skal inn. Samt slipt litt på toppdekselet.
 7. Blacksmoke

  Blacksmoke`s Bmw 525 TDS / prosjekt

  Flytta over olje pumpe røret og bunnpanna fra org m51 der m51gen2 fra e39 har olje sumpen bakerst og slik du ser på bilde fant jeg ut den ikke vill passe neddi e34'n der traversen er i veien 😂 fått på servo pumpa og reim strammer samt belte.