BmwTast1

Medlem
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om BmwTast1

  • Rang
    Sersjant

Profile Information

  • Kjøretøy
    BMW 120d

Nylige profilbesøk

380 profilvisninger
  1. Hei. Noen i Bergens området som kan være behjelpelig med koding/programmering av en ny mulf modul til en BMW 120d e87?
  2. BmwTast1

    Rakle lyd, clutch BMW e87 1serie

    Takk hjelpen @Eivind320x, skal sjekke med dem! ok skjønner @Evopower, tar å bestiller deler så jeg for ordnet det om ikke for lenge
  3. BmwTast1

    Rakle lyd, clutch BMW e87 1serie

    OK skjønner @eehgil, takk @Eivind320x, de delene du fant til meg, det var inkludert utløserlager?
  4. BmwTast1

    Koding Mulf modul e87

    OK, så det går fint å bytte sen selv (plug & play)? Og da skal den fungere?
  5. BmwTast1

    Koding Mulf modul e87

    Hei. Må bytte Ulf (mulf) modul i bilen i følge diagnose hos BMW. Da hele skjermen i bilen er klikket, må denne byttes for å kunne bruke musikk/radio/navi funksjoner på den. Da det er ganske dyrt å gjøre dette på verksted, vurderer jeg selv å kjøpe denne modulen (ladningselektronik/mulf) og bytte den. Men regner med man må kode bilen på nytt etter bytte av denne? Eller ikke, bare bytte? Eventuelt er det noen som har tips/hjelpe? Takk for innspill
  6. BmwTast1

    Xenon pære sluttet å virke

    Hei @Kim Andre Itoc Krogdal, bestilte ny ballast til xenon på eBay - original del (Valeo)
  7. BmwTast1

    Rakle lyd, clutch BMW e87 1serie

    Takk for innspill @Eivind320x og @eehgil. @eehgil, tror jeg har akkurat samme problem som deg, lyden kommer der clutchen "tar/slurer" og forsvinner helt i bunn og helt ute med clutch.. Skal se om jeg finner deler som passer min. Men går det greit å kjøre med det? Eller må det fikses umiddelbart @eehgil?
  8. BmwTast1

    Rakle lyd, clutch BMW e87 1serie

    Hei. BMW 120d e87 2005 mod kommer en slags "rakle" lyd fra bilen, når clutch presses litt inn( når den tar). Men når clutch presses helt inn forsvinner den.. på vei ut med clutchen kommer "rakle" lyden der clutchen "tar" igjen, men lyden forsvinner når clutchen er helt ute.. noen som har vert borti lignende? Har lest det kan være utløselageret? Om det er dette, går det greit å kjøre med det, eller bør det byttes? takk for hjelp
  9. BmwTast1

    Xenon pære sluttet å virke

    Talk for god hjelp @minim 👍 Ny ballast bestilt, blir bra!
  10. BmwTast1

    Dårlige bremser ved oppstart. BMW e87

    Kjørte bilen slik du sa @Øyvind L., nå fungerer dem fint. Vaska bilen å spylte godt på alle bremser/skiver, etter dette ble det bra 👍
  11. BmwTast1

    Dårlige bremser ved oppstart. BMW e87

    OK takk for innspill. Skal sjekke det med bremsekraftforsterkeren @And-reas.
  12. BMW e87, 1 serie 2005 modell 120d Hei. Det siste dagene når jeg starter bilen, fungerer omtrent ikke bremsene.. men etter å ha trykket på dem noen ganger i fart, så kommer det gradvis tilbake.. Noen som har opplevd lignende eller vet hva problemet kan være? kan det være at bremseklossene er slitte, men begynner å "ta" når dem blir varm.? takker for all hjelp
  13. BmwTast1

    Xenon pære sluttet å virke

    Hei takk for tips alle sammen. @tthuns pæra ble montert i sommer, bytta dem om også, tok den pæra jeg trodde var røket, satt den i vestre lykt, fungerte helt fint der.. leste en om en annnen person som hadde lignede problem på sin BMW, startet med blinking, deretter ville ikke pæra lyse, bytta ballast, så fungerte den.. "Frm" hva er det og hvor finner jeg det? Setter pris på god hjelp
  14. Hei. Tenkte å høre med noen her om dere har opplevd det samme som meg eller lignende? Har xenon lys på min BMW 120d e87 1 serie, ganske nye pærer på begge sider. plutselig begynte ene lampen å blinke på høyre side, dette kom og gikk i 1 dag, fikk opp feilmelding: "dipped beam light" right side failure. Neste dag kom og gikk denne blinkingen på høyre side, deretter sluttet den å lyse i det hele tatt. For å sjekke at de ikke have noe gale med selve xenon pærene, tok jeg begge ut og kryssbyttet dem for å sjekke at ikke det var pæren som var gåen. Det viste seg at xenon pæra fungerte på andre side, med andre ord ikke noe gale med xenon pærene. Har hørt litt rundtomkring, kan det være ballasten (styreenheten) som er røket? Eller noe annet? Eventuelt må jeg av med frontfanger for å komme til denne å bytte den? takk for svar