BimmerÅlesund

Medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BimmerÅlesund

 • Rang
  Korporal

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Interesser:
  Drive Slow and keep it Low
 • Kjøretøy
  BMW E36 320i BMW F31 316d

Nylige profilbesøk

467 profilvisninger
 1. BimmerÅlesund

  Automat til Manuell swap

  Hei, har en M52TUB28 fra en E39 som jeg skal sette i min E36 som står med en M50B20 i nå. Den 2.8l motoren står det en automatkasse på og den skal jo selvfølgelig bli omgjort til manuell. Da lurer jeg på hvilke ledninger jeg skal kutte/skøyte sammen for å ta vekk automaten da for å si d på den måten. Ledningsnett og hjerne fra E39’n skal bli med over på E36’n men hvilke ledninger skal jeg gjøre noe med. Er ikke viktig med ryggelysbryter og den slags om det ikke er nødvendig. Bare at bilen oppfører seg slik som den skal etter girkassebytte. Håper på svar. Har sjekket YouTube osv og får egentlig ikke noe konkret svar på det jeg ønsker å vite. Så om noen har en link eller har gjort dette før. Vennligst ta kontakt:)
 2. BimmerÅlesund

  E39 låse opp og starte bil uten nøkkel

  Har en E39 stasjonsvogn der nøkkelen e borte, og bilen er låst, heldigvis var førerdøren åpen og planen er å åpne låsene/fått av alarmen og få start på motoren uten nøkkel. Noen som har vært borti dette? Hva kan gjøres? rattlåsen er fjernet
 3. BimmerÅlesund

  M50B20 blokk på M52B28 topp?

  Hei, har en tanke om prosjekt og ønsker å vite om m50b20 blokk går på en m52b28 topp og er det verdt å gjøre det, tenker å bygge en banebil (drifting) og har en b20 blokk liggende. Er m50b20 blokka den samme som m50b25 blokka? Hva anbefales? om ikke hva anbefales å gjøre med m52b28 motoren om motoren forblir som den er? (Stygge alu blokk) er det verdt å bruke? Turbo blir sikkert en investering, men først å fremst få svar på hva er det beste å gjøre, har en komplett m52b28 motor. Alt skal i en e36. Coupe/Sedan
 4. BimmerÅlesund

  Trim/chip til e36 m50b20

  Har en BMW E36 320i 1994 m50b20 motor som jeg ønsker å chippe, trimme, få vekk turtallsperra. Har ikke turbo og er ikkje så kjent med hvordan man fjerner turtallsperra eller finner chip til denne motoren. Setter pris på alle svar:)
 5. BimmerÅlesund

  E36 går høyt på tomgang

  Var å skifta slangen som gikk fra innsugsbelgen og ned på tomgangsregulatoren. Den hadde sprukket der med skruklemmen på regulatoren, så den skiftet jeg, klarte d uten å ta ut innsuget, men trangt arbeid. Fikk ikke skiftet regulatoren. Etter jeg skiftet slangen gikk bilen litt bedre men fortsatt samme problem. Planlegger å skifte/rense den som står på nå. Men da tar jeg ut innsug, samt bytter pakning på spjeldet og på selve innsuget. Blir vell egentlig det som gjør susen. Får håpe på det beste. Skal ta å stramme over skruer for å se om noen har ristet løs. Takk for svar. Holder dere oppdatert på hvordan det går etter bytte av tomgangsregulatoren.
 6. BimmerÅlesund

  E36 går høyt på tomgang

  Har en delemotor liggende som e samme. Tenke å ta den og bytte om, om ikke den bare er helt tett
 7. BimmerÅlesund

  E36 går høyt på tomgang

  Ja, har prøvd med startgass på innsuget på hver syl. men har ikkje fått nokke ut av det, innsugsbelgen er nylig byttet men må ta et nermere undersøk. Renset gasspjeldet har jeg også gjort
 8. BimmerÅlesund

  E36 går høyt på tomgang

  Må nesten bare prøve meg fram
 9. BimmerÅlesund

  E36 går høyt på tomgang

  Har ikke KAT
 10. BimmerÅlesund

  E36 går høyt på tomgang

  Jeg har et problem med min BMW e36 320i M50b20, hvis jeg ruser den holder den seg på 1000-1500 o/m også etter en liten stund går tilbake til vanlig tomgang, av å til må jeg sette den i første gir, holde inne bremsen og på en måte kvele den slik den går ned til vanlig tomgang, har tenkt om at det kanskje kan være tomgangsregulatoren, for hver gang jeg kjører vanlig og presser inn clutchen så på en måte synker ikke turtallet med en gang, men den ruser seg på en måte, om dere sjønner. Hørt om problemet? Eller kjenner noen til det? Takker for svar på forhånd. Har en gåen Lamda, kan det være problemet? Har tenkt selv at det kan være tomgangsregulatoren?
 11. BimmerÅlesund

  Sideblinklys E36

  Må man ha sideblinklys? Må man ha sideblinklys på framskjermene eller på speil? kjøpte meg en e36 i samme farge som den jeg hadde fra før, for å bytte ut framskjermer pga ødelagt. De som var ødelagt hadde blinklys, men den nye hadde ikke det. kan det da bi mangel på EU kontroll?
 12. BimmerÅlesund

  Sveise kanaler

  har letet etter rust på E36en min, og ved jekkfeste under har det rustet rundt jekkfestet. usikker om bærende rust, håper ikke det. Men hvordan sveiser jeg på plate? noen som har en god fremgangsmåte? vil få skilt på den fortest mulig. må mest sansynlig gjøre dette før EU. Hvilken type plate skal jeg bruke? tykkelse?