Jump to content

Mortenej

Members
 • Posts

  712
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Kjøretøy
  E34 520iA, F10 525d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sattser på at dette blir bra Jan. Ser du har virkelig studert og satt deg inn i hva ulike filekilder kan være. Herlig at du får tak i kasse med garanti og ikke minst et ekstart venitilhus. Krysser fingra for at dette blir vellykket, og X5 blir klar for vinteren.
 2. Gratulerer med godkjenning. Der minner du meg på at jeg burde fått ordnet dette på E34...
 3. Er gøy når vi kan bruke bilene som hverdagbiler. Koser meg maks i miher også. Blir ikke brukt bare til finkjøring heller. Her er det tur på byggvaren for å handle, greit med bil hvor det er langt mellom lastestativet, og varebil når loft og hage blir ryddet. Herlig med solid bil som tåler å bli brukt.
 4. Det trodde jeg også , men dette skal være et sett for retrofitt. Så at samme deler lå i ETK katalogen, så får håpe jeg ikke er lurt.... Har prøvd å google, men ikke funnet noen som har byttet denne delen for å få på plass gardiner. Skal komme med oppdatering inkl bilder når jeg er igang. Foreløpig er bilen stadig i bruk, så ikke motivert for å demontere døra
 5. Der lå en ute ja. Fair pris på denne Jan, dere har gjort en mega god jobb for å løfte denne til det nivået den nå har. Lykke til med salget, og håper denne får et godt hjem videre.
 6. Få et verksted til å fikse kanalene er lurt. her kan det være mye å plukke tak i, ikke alle som er like heldige som jeg var, hvor det kun var yttre kanal som hadde fått det. Ligger noen dieselpumper til salgs på finn, dog ukjent tilstand. Så er det bare å si fra om du er i sona kaffe å bilprat er alldri feil.
 7. Gøy å se en Alpina har funnet veien til byen, igjen Gratulerer.
 8. Det krever sin mann å ha 2 stk E34 ja , og TDS er ekstra lunefulle. Tenker at her gjør du et klokt valg. Kun en bil å fokusere på, og ikke minst bruke penger på. Gøy å se at det er vogna du beholder, blir gøy å følge denne videre
 9. Fikk hentet pakke fra Tyskland Komplett sett med solgardiner for bakdørene. Blir å montere samtidig med bytte av dører
 10. E36 er fine biler, ikke feil å plukke opp en slik med M50B25 Da har du noe som var drømmebilen for mange ungdommer, inkl meg selv. Spennende å se hva du lander på nå Jan er jo plass til en til på tunet snart.....
 11. Gratulerer med "ny" bil. Flott at du lager tråd her inne. Velidig kjekt å følge med på hva andre gjør med sine klasikkere, og spesielt E34. Utrolig mye bra arbeid utført iløpet av sommeren. ser at denne har komt til et godt hjem. Kjipt med TM3 godt det gikk bra med passasjerene, blekk kan alltids fikses. Blir å følge med videre, så bare å fyre på med bilder, det er alltid kjekt.
 12. Veldig bra jobb du legger ned i denne, også nå til slutt. Fantastisk å se at d ubytter olje og filter på kassa og fyller opp kanaler med tynt flytende, Ikke mange selgere som gjør dette siste ekstra før bilen skal selges. Her får ny eier en bil som har fått eksemplarisk pleie helt frem til salg. Synd å se denne gå, men kansje vi er heldige og ny eier lager en tråd her.
 13. Skjer fortsatt lite med bilen, utover å nytes. Men pakke på vei Stadig nye retrofit. Får håpe innholdet er som forventet sattser på at iløpet av neste uke ligger det i garasjen her.
×
×
 • Create New...