Mortenej

Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

About Mortenej

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Kjøretøy
  E34 520iA, F10 525d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mortenej

  E34 520iA

  Helga er over og fått tatt noe jeg kjenner er et godt grep om rust på denne nå. Alle bremse rør og drivstoff rør er hele, men har tatt en del overflate rust. Fikk tatt ned festene til tanken og senket denne noe så litt lettere å komme til drivstoffrørene. Fått fullført med epoxy og tektyl på bakre rør. Har brukt litt tid under også, her gjenstår det å få lagt epoxy og tektyl, men alle rør er smurt med rust-eter. Fremover langs kanalen ser rørene veldig bra ut, angrepet har vært over bakakselen. Tok samtidig noe små rust men e takknemlig for at her er det svært lite. Golfen fra 2015 ser jammen verre ut!. Fant et slitent Eksos oppheng, godt å få tatt dette samtidig. Gjentår eopxy og lakk på dette få håper jeg insattsen her har gitt det lengre levetid. Leser at mange har opprustede støtfangerdempere bak, Men her er jeg også vært heldig, ikke 100 % strøkne men ikke verre enn at de fint kan berges. Grundig puss og en god vask før rustkiller fra Biltema ble lagt på (desverre rakk jeg aldri å komme meg til lakkerer og få tak i Brunox). Så nå gjenstår et lag med lakk, før de kan komme tilbake på bilen. Slik som det er nå så blir det bare knapt nok noen timer i løpet av ei uke jeg får kost meg med denne, men gleden er der hver gang jeg kan tre på meg dressen og gå ut i garasjen. Sakte men sikkert fremover, få får det heller ta litt lengre tid.
 2. Gøy å lese tråden her igjen Jan. Flott lesning av daglige livet med E28 og E34. Kos å se at du nyter livet og deler gledene med oss. Må si meg enig i at den dype grønnfargen gjør at denne kler mørke lykter best. ble litt tom i blikket med orginale. Ser så frem til å få min på veien, men må innse at det ikke blir dette året.
 3. Flott å høre om en vellykket tur Jan. Her får du virkelig betalt for arbeidet du har lagt ned i bilen. Overasket over forbruket, F10'n klarer jeg å få ned på 0,5 - 0,55 på langkjøring om jeg cruiser, men straks jeg legger inn litt aktiv kjøring så spretter det opp på 0,6 - 0,65. Riktignok en 3l, men noen generasjoner nyere. Dere har fått en nydelig Touring, så herlig detaljene hun nå får på plass med sorte lykter og coilover.
 4. Mortenej

  Lorriz 525i og 535ia fra side 32

  Godt å lese dette Tore. Flott å se at du får tatt kanalene nå før du lagrer den for vinteren. Da har du klar bil når snøen reiser og våren kommer.
 5. Mortenej

  E34 520iA

  Go' Kveld E34 venner. Det er fortsatt liv i bilen og motivasjonen. Har absolutt ikke gitt opp. Men endrede arbeidsoppgaver med økt reising betyr mindre tid til hobby, og det går dessverre utover denne skatten: Har dog fått gjort litt men oppdateringer her har det vært dårligere av, beklager Får summere opp litt her nå og legge ut noen bilder: Fikk tatt av bakfangeren i August, etter litt strev. Viste seg at mekanismen til den avtagbare kroken var demontert, og det lot seg ikke å vri fangeren av uten først å fjerne kroken. Men fant heldigvis delene i en pose under gulvet bak, så tilslutt fikk jeg den av. Kabler for rygge sensorene måtte demonteres. gikk for så vidt greit, og berga alle 4 Kjekt å ha dette intakt. Og den kranglete kroken. Endelig av, men er ikke like samarbeidsvillig å få på plass igjen, men får heller bli en av vinterens oppgaver å jobbe med denne. Eneste bilen i gården med krok, og kjenner at etter en sommer uten trekkvogn hadde det vært godt å ha dette i orden. Takknemlig så var det fint lite rust å finne bak fangeren. Stort sett fint og blått bak fangeren. Det verste var bak høyre støtfangerhorn (beklager litt uskarpt bilde): Noen små flekker rundt festene til skjolda på begge sidene, men ikke noen hull, eller så dette berger fint. Godt å få avdekt og tatt det som er Rensket hengerbjelken for rust, og fått fylt denne med fluid film Fikk også pusset og beskyttet bakre drivstoff rør, greit å få dette ordnet når fangeren først var av. Dette var dagens oppdatering, kommer mere i morgen fra undersiden.
 6. Gratulere Jan, veldig gøy å se at du har fått skilt på bilen. Enig med Fredrik, hedersprisen fortjener du! Så må du kose deg med oppusing hjemme, viktig å ta vare på fruens interresser også
 7. Gøy dette Jan. Må være kvalitet i de elmentene som fortsatt spiller. nesten utrolig at år med fukt ikke har ødelagt dem.
 8. Fantastisk Viggo, Du har fått litt å henge fingrene i nå. Blir spennende å følge fremdriften her, både E34 og E32 er nydelige design. Skulle gjerne hatt en av hver i stallen
 9. Nok en milepæl, hente skilt, gøy. Som karen bak skranken sa det; kos dere masse!!
 10. Du må ikke skremme oss Jan! Finn er ikke plassen for denne. Blir gøy å følge med hva du gjør her, men tenker litt som Viggo... B... Blir spennende dette. Godt at du beholder den, og gir den en ny look.
 11. Gøy å se mimringen, var en sliten Touring som ble hentet i Jan '18, som like gjerne kunne endt som delebil. Nå står den klar til mange nye år på veien. Sagt det før, her har du/dere virkelig lagt ned både timer og kunnskap for å redde nok en BMW. Takker Jan for at dere berger nok et eksemplar av arten.
 12. Utrolig gøy ombygging. Håper på godkjenning av denne.
 13. Gratulere med gromme biler. Både E32 og E34 er flotte biler. Gøy at du kjøper og forhåpentligvis blir ikke dette delebiler, men kommer på veien. Lykke til og gleder meg til oppdatering.
 14. Mortenej

  Lorriz 525i og 535ia fra side 32

  Kjekt å se at du koste deg på tur, og bilen oppførte seg, alltid spennende når en legger ut på langtur med gammel bil:) Misunner deg den roadtrippen, er nok litt opp og frem for min del. Godt at det ikke var verre enn en oljetrykksbryter, så var oljelekasjen borte, forhåpentligvis iallefall. Hadde vanskelig for å tro at det kunne være toppen, du virket veldig nøye når den ble montert. Og ja, dukker alltid opp et eller annet på eldre biler, trenger ikke eie en E34 for å erfare det