Mortenej

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

About Mortenej

 • Rank
  Fenrik

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Ålesund
 • Kjøretøy
  E34 520iA, F10 525d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Veldig bra Jan. Ser jo ganske strøken ut, inerrtrekker på førerdøra ser jo helt nytt ut, med flott glans:) Gratulerer. Hadde vært gøy å sett denne (+E34) i real life en gang jeg er sørover.
 2. Mortenej

  Lorriz 525i og 535ia fra side 32

  Hei Tore, Først, alltid trist å høre om forhold som ryker, selv om det virker som du tar det greit. Ønsker deg virkelig lykke til med motoren, ser at det er flere her som har gode tips om hvordan du kan løse dette. Håper at det ikke er verre enn å vri kammen over i rett posisjon og montere igjen. Er virkelig imponert over pågangsmotet og jobben du legger ned for å få retta på denne motoren.
 3. Gratullerer Jan. Må kjennes godt å være ferdig med rust arbeidet, og heller kunne konsentrere seg om vedlikehold og bruk. Lakkrens og vask er bare kos og balsam for skjela. De orginale hjula kler bilen godt, får gode minner fra ungdomstida, men style 32 blir heller ikke feil på denne.
 4. Veldig bra Jan. Gøy å følge og se fremdriften. Som Tore sier, så forstår jeg at du blir trøtt av dette arbeidet. Men så har du jammen berget noen flotte eksemplarer fra Bayern. Blir kos når denne er fikset og klar til finkjøring.
 5. Mortenej

  Lorriz 525i og 535ia fra side 32

  Veldig bra Tore, er imponert over insattsen din her. Gleder med deg når motoren sviver igjen. Bra du tar pauser når du kjenner fokuset mangler, utrolig kjedelig å gjøre samme jobben omigjen, for ikke å snakke om kostnaden om du må sende denne over til verkstedet igjen. Venter i spenning på oppstart no
 6. Mortenej

  1988 E34 535ia :)

  Noen selger og andre kjøper 7 setere Gratulerer med ny familebil! Fikk sendt S-max'n til nye eiere rett før påske, ikke behov for stor bil lengre nå som ungene snart står på egne bein. Men savner allerede plassen og fleksibiliteten. Godt å se at du fikk retta på E39 og bra det gikk bra med fruen.
 7. Mortenej

  danskiii's E21 318. Felger montert s.39

  Liker virkelig denne, ser deg av og til passere Har fått mer og mer sansen for lyktene i fronten, var litt skeptisk i starten. Gjør seg veldig gått med blanke nyrer, får frem kontrasten som mangler med svarte. Gøy å kunne se en bil i real life av og til og ikke bare via forumet.
 8. Mortenej

  1993 Bmw E34 Tds touring

  Se der ja, langtur med E34 blir ikke feil. Gledermeg til jeg kan navigere min via en EU kontroll og få på skilt. Bor i Ålesund stemmer det? Sjekka med Bilextra på Tverrveien, Blindheim? har tenkt på å bruke dem selv på mine (E34 og F10) hadde vært greit å høre hvilken erfaring andre har/får.
 9. Har lest igjennom de siste sidene av tråden din Jan, ser at du har nesten samme jobb på denne som jeg har på E34 (Jeg slipper gulv og bak:)) , 10 år eldre bil og ikke mere rust enn dette er jo strålende. Framdriften er det heller ikke noe å si på, noen som har bedre fokus på å komme i mål. Må og få gratulere med X5, så ikke at den kom tenkte nok at du kom med noe mindre enn E61 denne gangen. Men her har du plass til familien og vel så det, pluss at dere sitter høyt og har oversikt. Gir inspirrasjon til å fortsette, er bare et par ettermiddager i uka jeg kan bruke på bil så må vel akseptere at det tar tid.
 10. Mortenej

  Lorriz 525i og 535ia fra side 32

  Ser veldig bra ut under ja, herlig når det er så reint.
 11. Mortenej

  Kigga´s Calypsorot E34

  Gratulerer med E34, og med nydelig farge. Husker tilbake på starten av 90tallet når vi var å så på ny 520, og fikk prøven en maken, men far endte opp med noe så trist som grå.... Gleder meg til å følge med fremover, godt med alle tips en kan hente fra hverandre, vi som skrur på disse.
 12. Mortenej

  E34 520iA

  Hei igjen. Da er påska over, og Touringen har begynt å få behandling. Har sveisa ferdig skjermen med største rustangrepet og er greit fornøyd. Første runde med sveis for min del så ble en bratt læringskurve. Største problemeet var å unngå for sterk varme så det ble hull i steden for sveis. Det jeg lurer på er hva jeg gjør med den andreskjermen, se venstre bildet. Kjenner at det er fristende å bare rette på dette med stålplast. Neste var nå å starte på kanalen under førerdøra, fra dette: Til dette: Blir å fortsette med å pusse rent og behandle med primer. Ellers så det veldig rent å fint ut innover kanalen, så her tenker jeg å fylle på med Lanolinolje / Sauefett. Om noen har fremre hjørne av venstre kanal liggende, samt bakre av høyre (må rette på en skade i hjulbuen her) så gi et vink. Lettere å få på plass deler med rett profil, enn å brette selv. og siden jeg bare trenger en liten bit, så hadde det vært greit å slippe å kjøpe hele kanaler Og en liten tilståelse til slutt, ny daily driver ble hentet rett før påske. Har tatt steget over på andre siden og kjører på vannkraft.... Nyter fortsatt lyden av diesel 6er på langtur, men hjelper godt på lommeboka å slippe den på daglige småturer.
 13. Mortenej

  E28 M5 prosjekt. Montering av forstilling.

  Flott resultat. Veldig greit når det er prefabrikert så en kan ettermontere orginal utstyr Flaks og da at begge hulla var akkurat der bryerne skulle stå.
 14. Mortenej

  E34 520iA

  Sitter med dårlig samvittighet for en forlatt E34 som står i garasjen. Det positive er at nå nærmer det seg mere fritid. Har vært igjennom tidenes mest spennende prosjekt på jobb som stortsett har slukt det som har vært av fritid, men nå er vi mål. (Rolls-Royce Marine har blitt en del av Kongsberg gruppen). Skal bli godt å kunne fokusere på en Blå Touring etter påske. Takker til dere som følger med her selv om det har gått trått.
 15. Mortenej

  Røde rubin - et bittelite E34 prosjekt

  Gratulerer med fantastiks bil. Ser at denne har fått bra stell, og godt å se at du tar dette videre. Endte selv opp med en 520iA til slutt. Ikke fått kjørt mange mila med den enda, men håper det retter seg iløpet av våren. Om du velger å selge denne håper jeg du finner en som er interisert i å ta vare på den, og på vegne av E34 flokken må jeg si tusen takk for at du valgte å ta vare på den, selv om det ble bare en kort stund.