Jump to content

mr.Wreckless

Members
 • Posts

  394
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by mr.Wreckless

 1. Nå har ikke jeg svart belte i BMW motorkoder, men det ser ut som en diesel pga fuel rail/innsprutning, og det ser og ut som en twin turbo og selvfølgelig rekke 6.. Jeg stopper der.. Liten edit, ikke for at jeg er redd for å tråkke i diesel salaten om det er en selvfølge at det er bensin, men måten fuel-røret går på assosierer jeg mer med diesel enn bensin, men så ser det jo unektelig mer ut som tennplugger enn glødeplugger da, så hva vet jeg...🤷‍♂️
 2. SPG eller Pole Position? Vurderte jo disse lenge men valgte Cobra isteden siden utformingen rundt hofta og problematikken rundt det å få setebeltet til å ligge fint rundt det partiet løste seg så bra med Nogaro setene. Men det kan se ut som du har en liten utbuling rundt hofta så du får satt setebeltefestet på innsiden gjennom hullet og oppnå det samme?
 3. Takker, det ser jo bra ut det der! Du er selv fornøyd med kvalitet, passform og vekt?
 4. Når man tror man går inn i en kjedelig E90 tråd... Og får servert noe så kult som dette!! Bra jobb og gøy å se noen gjøre ordentlig arbeid og tar vare på bilen
 5. Så var vel årets siste prosjekt i havn og sesongen nært omme. Fikk satt på plass powerflex foringer i bærearmene foran, den ene var helt gåen, samt powerflex justerbare camberarmer og foringer bak: Så var det over til å fikse den dårlige flensen på supersprint mellompotta. Så der har jeg kappet litt av røret så det kan flytte på seg, samt hyra en lokal kar til å sveise litt for meg: Punkter det på plass i bilen før det blir sveiset på bakken, og skjøten pussa med båndsliper: Så ble hele herligheten komplett. Etter mye om og men og millioner av youtube videoer så føler jeg denne komboen av Supersprint resonated x-pipe med Eisenmann Sport bakpotte var den beste komboen for å få S54 motorens eksos til å låte noenlunde greit, med TÜV til Eisenmann så er ikke dette overdrevet høylydt, men en smakfull tone hvor den velrenommerte raspen til S54 motoren er redusert max.
 6. Gjerne passform rundt om, og formen på ducktail leppa. Har hørt GS sin skal ha ganske god passform og vekt? Takk
 7. Har du flere bilder av CSL bakluka? Hvilken/hvor kjøpte du?
 8. Det er utrolig hvor stor forskjell det utgjør å sitte mer fast i bilen, kjøreopplevelsen ble helt annerledes! Litt sært å bruke penger på sete nr2 når man selv som sjåfør ikke drar nytte av det, men så takler ikke OCD'n min denslags asymmetri..
 9. Hæ?!? Den skal vel fylles opp??? Haha neida, helte bare på litt over en liter og la den på siden så overskuddet rant ut. Men den har uansett får ny og tykkere 75w140 olje når den var inne på firhjulskontroll på mandag så det er nok tipp topp
 10. Kjapp 90 minutt montering. Får bare unnskylde møkkete bil. Bakpotta er en god del lettere enn original, stussene er lekre 76mm, ikke noe droning og jeg sverger at bilen går bedre nå.. God helg
 11. Årets siste oppgradering, lurer på hva det kan være!? Bestilte denne for leeenge siden, sent på våren en gang, men pga korona tar alt så himla lang tid: Eisenmann eksospotte , Sport variant: Så må jeg få fikset opp i det supersprint røret som var litt off på det ene røret. Skal høre med noen lokale om de kan sveise for meg..
 12. Men sete var ikke alt som var i den store pakka Jeg fikk meg en ny oljekjøler fra CSF. Fort gjort å montere, den gamle originale var full av gammel morro men og vesentlig mindre enn denne. I denne sammenheng så fikk jeg og tatt av de bakre plastdekslene under bilen for å sjekke hvordan jobben med simmeringen gikk og det ser lovende ut da det er tørt og fint heldigvis. God helg!
 13. Å få setet på plass var på en måte fort gjort, men samtidig ikke. For det første så fant jeg ut at setebeltestrammeren på sedan festet enten var gåent eller annerledes enn på en kupe, så der måtte jeg ut med setet igjen for å bytte til den som satt på original setet mitt. Så det var jo å pelle fra hverandre hele puslespillet på nytt.. I tillegg så hadde jeg håpet på å slippe å kode ut seteokkupant sensoren fra bilen siden jeg tok ut matta fra det gamle setet, men det kan virke som den og er ødelagt, for der fikk jeg ikke noe kommunikasjon til INPA, så det var jo bortkastet. Men etter mye om og men, så fikk jeg setet omsider på plass i bilen Så ble det en runde med NCS expert for å kode ut seteokkupant sensoren, og det ble til slutt suksess.. Godt å ha symmetrien på plass.
 14. Ny dag og ny pakke, og de største pakkene er ofte de beste Endelig skal jeg få litt symmetri i kupeen igjen Men først må jeg få satt setet på fester, og i den anledning hadde jeg handlet inn et skrotverdig setebase fra en E46 sedan samt Brey Krause setefester spesielt egnet til Cobra Nogaro seter. Den gamle setebasen river jeg og ut seteokkupant sensoren for å føre den over på det nye setet for å slippe airbag lys. Også var det tidenes puslespill for å få satt festet sammen på E46 seterailsene
 15. I samme sleng som jeg har sånn overhaling under bilen, så tok jeg for et par uker siden ut diffen og fikk sendt den til Drivlinje og Racingspesialisten. Ble litt smågal av småklunkingen fra diffen, og han fant noe hjemmelagde shims og slitte lager. Så, 15k senere er det nye lager og justert opp. Fyller på olje, men fant ut at det ikke er M14 unbrako men antagelig M12. Uansett fikk jeg den opp med en stor torx nøkkel. Ikke så forferdelig mye styr å sette den på plass siden bilen allerede er avkledd og står på bukker, men litt ut og inn blir det når man skal ha på alle boltene til mellomakselen og drivakslene. Men nå er det meste i drivlinja nytt så nå håper jeg virkelig det er tight og klunkinga, spesielt når jeg la inn revers, er borte. God helg :)
 16. Så fikk jeg puslet litt i garasjen i dag og. Første orden på agendaen var å få på girspakskinnet. Måtte demontere reverslåsen for å få tredd den på. Så var det en hel del drilling og mikkmakk for å montere stanga. Ble en del runder ut og inn/opp og ned når det er hull som skal drilles og justeringer både over og under bilen. Og lengst tid tok vel friseringen av interiørpanelene. Den kanskje største ulempen med CAE, men sånn er det bare. Til slutt ble resultatet ganske bra. Deilig med gatestopper å treffe, og spaken lager et fint lite klikk når man treffer stoppen God helg CAE7.mp4
 17. Ny dag og ny runde under bilen. Brukte et par tre timer på å få på plass girkassa, som heldigvis gikk ganske greit: Ellers så så jeg at jeg begynte å få litt lite blinklysvæske i den ene siden, så bestilte påfyll. Helt på tampen av fredagen dukket det opp en pakke, og jeg er litt spent på dette: CAE er vel "originalen" av selvsentrerende girspaker, men hovedgrunnen er at ikke bare er det reverse lockout, men også justerbare "stopp" for 1/2 og 5/6, hvilket var det største savnet med RTD sin variant. Svindyr, men tipp topp kvalitet og en del lettere enn RTD sin variant siden det er laget av aluminium. RTD vs CAE, dette er den vanlige høyden av CAE og kort-høyden av RTD, ca 1 hode forskjell i høyde. Tror ikke det blir så galt når det omsider er på plass. Montering i morgen, en god del mer jobb enn RTD der det bare var plug & play omtrent.
 18. Fin bil, men synes du burde legge til lyktespylerdeksel på lista di
 19. Simmering, forsøk 2: Frem med dremel og har polert veiva fin: Har handlet inn et assortement med gjengelås og tetning: Så sikkert det som kommer gjøre størst forskjell, simmeringen er av en nyere type, og jeg kjøpte den ferdig på plass i huset. Ser den er ørlite grann lenger inn i huset enn hva jeg satte den forrige. I tillegg følger det med lagringselement som også fungerer som installasjonshjelpemiddel. Grisa litt med silikon, gjengetetning og "permatex" gjengetetning så nå håper jeg alt blir tett. Kan ikke skjønne hva som skulle kunne tulle for meg. På med svinghjul og kløtsj. Og til sist ny oljesensor: I morgen venter nye deler og montering av girkasse over helga.
 20. Fikk tydeligvis ikke til simmering bytte. Masse motorolje som lakk ut så over helgen var det på'n igjen og ut med girkassa. Klarer ikke se noe som skal lekke så voldsomt her så skjønner ikke hva jeg har gjort galt.. Her rant det ut av de nederste hullene til svinghjulet, men tror mer det var fordi motoren er tiltet bakover for å lette jobben med å få ut girkassa.
 21. Var i den retningen en liten tur med en kollega bak rattet ja.
 22. Takker, Jeg føler vel ikke på noen måte at jeg bryter noen store barrierer her. Det er en populær bil med oppgraderinger og reparasjoner/service godt dokumentert rundtom på nettet. Ingeniørene har allerede konstruert bilen så jeg gjør vel ikke noe annet enn å skru den fra hverandre og sette det sammen igjen. Og når det er sagt så ser det ut som jeg dreit på draget med simmeringen for jeg så panelene under bilen var nedgriset av motorolje når jeg bytta stabstag 🤬 Så det blir nok runde to med girkasse ut om ikke lenge.
 23. 🙈 Tror du innehar mer lokalkunnskap enn meg. Etter å ha kjørt forbi der i flere år ser jeg først nå at ja, du har rett 🙈
 24. Litt syssel over helgen, får på plass en ny variant av støyisolasjon rundt girstanga: Det virker som en bedre løsning enn den forrige. Ikke helt 100% på plass siden hullet jeg lagde er bittelitt mindre enn originalt, så det blir en liten krøll på gummien. Så var det en liten oppgradering til: Fikk på plass dette mens jeg holdt på Så da blir det en liten testrunde for å fylle bensin God helg!
×
×
 • Create New...