Søk på Bimmers

Viser resultater for nøkkelord 'coil'.



Flere søkevalg

  • Søk på nøkkelord

    Separer flere nøkkelord med komma
  • Søk på medlem

Innholdstype


Kategorier

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Forum

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogger

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • MKJ's Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • And-reas' Logg
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Marie's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Lite E60 prosjekt
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda
  • Jeg søker bare menn på BMW

Arrangementer

  • Alle relevante arrangementer

Fant 13 results

  1. Hei Jeg byttet nylig tennplugger på min BMW E39, 520i sedan. Etter en diagnose sjekk ble det vist feil på sylinder 1 og 4. Jeg vet at dette er dårlige tennplugger, da jeg har hatt dette problemet tidligere. Bilen har stått lenge i ro også. Før jeg byttet pluggene, testet jeg bilen for å se om den ville starte, det ville den ikke selvom den har nok batteri, når jeg vridde om nøkkelen så merker man at bilen ikke vil tenne, at den prøver men den vil bare ikke. Jeg bestemte meg for å bytte pluggene. Jeg kjøpte brukte tennplugger, burde sikkert kjøpt nye, men meknonomen skulle ha vanvittige 1300kr. Uansett, etter at jeg byttet tennpluggene og testet bilen så var det nå en klikkelyd når jeg vridde om nøkkelen, og ikke at den slet med å starte slik som i starten. Mine spørsmål. 1.Vet dere hvorfor det nå er en type klikkelyd når jeg vrir om nøkkelen, og ikke slik som første gang jeg prøvde å vri om nøkkel? 2. Er det greit å bruke brukte tennplugger? Legger med en film av hvordan det høres ut når jeg startet bilen etter bytte av tennplugger. Video-tennpluggE39.MOV
  2. Hatt ei gul motorlampe lenge nå (9mnd)uten å finne løsningen. Har vært innom utallige verksteder og hobbymekanikere, alle har forskjellig mening. Feilmld sier O2 bank 2 sensor etter kat: intet signal o2 sensorer i motorommet: juster grænsesnitt misfire på alle sylindre! har bytta plugger uten effekt. går innimellom på 5 sylindre, går ujevnt på tomgang, går generelt litt dårlig, når jeg starter å bilen går ulent så skrur jeg av tenninga og på igjen, da går den oftest reint. fått bedskjed at dette kan gjelde veivhusventilasjon, veivhussensor, lamdasonde før og etter kat(alle 4)har bytta de fremre uten effekt.coiler, vanos. noen som har erfaring? Tips? Et eller anna. Fått beskjed om at det er lamdasonden etter kat som fucker opp for sylindra og omvendt at coilene sender problemer videre i systemet. Takk for svar☺️
  3. e39 540

    Hei folkens! Jeg søker råd om bilen min som ikke funker som den skal. Hadde bilen inne til kontroll og der fant de fort ut at motoren ikke gikk skikkelig på sylinder 8. De byttet om coil 1 og coil 8, sikkert for å sjekke om problemet følger coilen. Men merkelig nokk forsvant problemet. I ca 2 dager. Jeg ble rådet til å kjøpe ny coil om problemet kom tilbake. Så jeg anskaffet en splitter ny coil og byttet ut coil 1 på bilen da jeg antok at det var coilen som tidligere sto på sylinder 8 som var problemet, men det var det ikke. Mens jeg rotet under panseret oppdaget jeg at ledningen og kontakten som går til coilen på sylinder 8 var meget fuktig, og den "sokken" som ligger utenpå var søkk våt. Jeg tørket rent og sprayet med elektrospray for å rense og drive ut fukt. Da gikk plutselig motoren rent. Men den gleden varte ikke lenge. Jeg skrudde på dekselet som går over coilene med et smil om munnen, men når jeg skulle ta meg en joy-ride så var samme problemet tilbake så fort jeg startet bilen. Jeg er først og fremst veldig forundret over at ledningen inn til coil 8 var våt, og at det BARE var den som var våt. Men det funket ikke å bytte coilen som i utgangspunktet var antatt å være feilen. Dog når jeg fikk vekk fukt, så gikk motoren som smurt helt til jeg satt på dekselet igjen. Så jeg står litt fast. Er det coil, fukt eller noe annet som er problemet? Jeg tenker at det kansje er brudd i den lendningen... Men jeg trenger litt hjelp her. Takk
  4. Coil problem?

    Jeg har en e46 2,2 liter som ikke går helt som den skal. Lurer litt på om det er problem med coilen, men vet ikke helt hvordan jeg lettest kan finne ut om det er den/de som er defekt. Noen har har noe bra tips? Går det og måle motstanden på dem?
  5. Missfire sylinder 5 hjelp ?!

    Hei! Finner ikke ut hva som er galt med bilen min (320ci 2000 mod m52tub20). I blandt når jeg starter den merker jeg det er ubalanse i motoren, hele bilen rister faktisk Motorlampa lyser også gult. Når det skjer så stopper jeg bare bilen og starter den, da er problemet borte! Jeg har byttet om coil og plugg mellom sylinder 5 og 2, men feilen kommer fortsatt på nr5, har også sjekket etter falskluft. kamsensor på eksoside tror jeg forrige eier har kjøpt på ebay mtp at den ikke er merket med produsent. Hva kan dette komme av ? skjer kanskje hver 15ende oppstart og problemet forsvinner om jeg restarter den ! Har ingen andre feilkoder en p0305(missfire 5). pleier somregel å skje når det er ca 0-5 grader ute
  6. Missfire krøll, hjelp!

    Så jeg kjøpte meg en 320ci e46 som jeg har ønsket lenge, dagen etter rista bilen på tomgang og dro like bra som 316n min, motorlampa lyste gult ved hjelp av obd leser fra biltema fikk jeg fram at sylinder 5 hadde missfire, så jeg byttet om på coil 5 og 2 for å se om nr 2 fikk missfire. Kjørte en tur på 5 min og tok en ny diagnose, da fikk jeg pending feilkode på 6,3,1. Tror dere jeg må kjøpe 6 nye coiler og plugger ? eller ligger problemet et annet sted ?
  7. Fusking / risting / ustabil bensinmåler

    Bil: BMW 320 CI 2003 I går fikk jeg opp en varsellampe i dashbordet og bilen begynte å riste og gå ujevnt på tomgang. Kjørte en liten tur veldig forsiktig. Så da at benisnmåleren var ustabil og går opp og ned. Ristingen avtok mens jeg kjørte. Kjente også lukt av olje når jeg gikk ut av bilen. Noen som vet hva årsaken kan være? Tenkte å starte feilsøking med å sjekke tennplugger og coil i morgen.
  8. m50 motor

    kan man bruke coilene fra en m50b20 på en b25?
  9. Hei, har bil som ikke går så godt, og motorlyset lyser. Går ujevnt på tomgang, kan høre at den ikke tenner på alle 6. Er ikke til å kjøre med slik den er nå. Har nylig hatt defekt lambda/O2 på sylinder 1-3, byttet O2-sensoren men sitter fortsatt med noen feilmeldinger: -P1343 -P1345 -P1347 (Feiltenning i sylinder 1-3 og med tilhørende fuel-cutoff). Har feilsøkt i forbindelse med dette: -Har testet coilene på sylinder 1-3 med plugg i mot jord, og sett at de gnistrer relativt lystig. -Testet også coil til sylinder 4 for å se om det var lik gnist. Noen steder sies det at en god gnist skal være blå, mine er oransje med blåstikk. Antar uansett at coil og plugg er ok siden det er likt også på sylindere uten feilmelding. Er det noe annet enkelt å teste, kan det hjelpe med motorrens, andre råd eller tips?
  10. hei. tok service på 525 min og så at noen av coilene ikkje var så fine lengre. har liggende coiler fra en m50b20 som stod i en e36 92 mod. lurte på om det er mulighet for at disse passer i m50b25 som er en 525 93 mod. takker for svar
  11. Feil med coil

    Jeg har en 2003 modell BMW 316i som nettopp var på verksted og fikk skiftet coil men nå er den feil på igjen. Det som sto på skrivet fra verkstedet er: Fikk opp feilmelding på sylinder 4. Byttet om på coil mellom sylinder 3 og 4, feilmelding forflyttet seg til sylinder 3. Da skiftet di coilen di flyttet til sylinder 3, men nå knapt en uke siden jeg fikk den tilbake har coilen på sylinder 4 røket igjen. Hva kan være problemet? Noen sa det kan være tennpluggen som er feil med, eller at det er spenningsfeil en plass?
  12. Bmw e46 går på 3 sylindere

    Heii. Har en bmw e 46 facelift 2003 modell, motoren er gått 163000km. 316 n42 motor 1,8l Fikk en litt dyr eu kontroll her i oktober, 13k++ Tok en service i samme slengen. Men etter servicen så begynte bilen å fuske litt, og motorlyset var på. Bilen gikk bare på 3 sylindere, så jeg sjekket alle plugger og coiler, fant ut at den ene coilen var gåen så jeg byttet den, i tilegg kjøpte jeg nye plugger og byttet dem også. Bilen var fortsatt fuskete så jeg tok en diagnose. Fant ut at det var en forbrenningsfeil på sylinderene, di slettet feilmeldingene og bilen fungerte fint en liten stund. Jeg kjørte den varm å den begynte å fjuske igjenn, motorlampen blinket. Er mellom 1800-3000rpm ca den tuller. Men bare når den er varm. Nå lyser motorlampen konstant. Dette skjer: 1 starter bilen å kjører motorlampen er på. 2 bilen hakker litt på turtallet. 3 bilen et blitt varm vanlig temp, hakker veldig på turtallet når jeg gir gass. Føles ut som den bare går på 3 sylindere. Fusker ikke på tomgang etter at jeg slettet feilmeldingene. Har byttet luftmengdemåler for 4 månder siden ca Prøvd å lese meg til det uten hell. Finner ingen konkrete svar. Noen som har forslag ? Takk på forhånd
  13. M50b20 brent coil

    Har en bmw e34 520i non vanos 91 mod. Kjørte bilen inn på verkstedet jeg skur i, for å bytte radiator og luftfilter, når jeg skulle starte bilen igjen gikk den på 5! Jeg skjønte ikke helt det, så jeg lot bilen stå å gå så jeg fikk luftet kjølesystemet og kjørte noen runder rundt utenfor for og sjekket vann temp og nivå. Da jeg var ferdig luftet det svidd!! Tok av deksel til coil, og den ene var svidd/smeltet!! Og den var utrolig varm! Skrudde ut coil og i plugg hullet var det fylt av olje! Tettninger i toppdeksel var ødelagt! Jeg tok ut coilene og det var sama i en plugg til! Så 2 av 6plugg hull var fulle av olje og en av coilene hadde smeltet, den andre coilen var kald og fin! Byttet pakningene og skrudde sammen, fikk tak i ny coil, sama merke, og sama nr! Bilen gikk fortsatt på 5 etter bare 10-15 sek på tomgang var coilen utrolig varm! sjekket ledninger til coil, men dem var ikke varme og ser ikke tegn til brudd eller noe smeltet. Prøvde og bytte om på coilene men alltid blir coil på den cylindern varm! Prøvd og bytte om på plugger men det hjalp heller ikke, prøvde og jorde coilen men det hjalp heller ikke! Det var ikke noe vann i motor når jeg tok av toppdekselet ikke vann i olja i motor og ikke olje i vannet! Er det noen som vet hvorfor den går på 5 og hvorfor coil blir varm?