Gå til innhold

SOLGT


Robin L
 Share

Anbefalte innlegg

hei.   har en meget pen bmw e34 som jeg skal selge.   1991 modell.   kilometer er 140.000.    selges fri for heftelser, inkl årsavgift.  eugodkjent til 30.9.15.       den er godkjent med FK coilovers i vognkort.   simons/supersport eksos med nydelig lyd, ikke noe høylytte greier. 

 

 

Karosseri:

hel og pen utenpå.  meget platerett untatt noen bulker på panseret.  et annet panser medfølger om man vil.   speilet på førerdøren er litt oppskrapet. ellers er det ingen riper eller andre skader på bilen.  100% originallakk. 

 

bilen er meget bra for rust.   en liten blemme på en bakdør,  en bitteliten blemme i tanklokket, litt nederst på hjulbuene framme (boddy skytsen),  og noen småflekker under kanalen.

 

fine 17" ac schnitzer replica felger på sommer,  dekka varer litt til men ett er pungtert.  meget bra piggdekk på 15" alufelger. 

 

 

 

interiøret:

 

godt ivaretatt skinninteriør i beige skinn.   jeg har vært heldig og fått tak i strøkene m5 stoler framme.  originale stolene kan også medfølge om ønskelig.   det er mtech 2 ratt,  gir og båndbrekk i skinn.    spiller med usb, og alle høyttalere er byttet til infinity.  opplegg til sub i bagasjerom.  all stereo kan demonteres og tilbakeføres til originalt uten at det vises. 

 

 

teknisk:

motoren maler som en katt, ingen ulyder og bruker ikke vann eller olje.  har fått regelmessig oljeskift.  nettop byttet.   termostat og kjøleveske byttet i fjor. 

 

noe understellsdeler er også byttet de siste årene.  bla. 1 hjullager fram,  parallelstag, lenkestag, endeledd osv.. 

 

 

 

selges til noen som vil ta vare på den.  begynner å bli langt mellom slike pene e34r nå, og det sitter langt inne å selge denne. 

 

 

er byttet til sorte de-lykter framme etter bildene er tatt. l2qgsfadcmhohaci1ij2.jpg

tkavh0b6glrrf1dvuh5c.jpg

 

wnop00zsmr1ciqeiiwst.jpg

 

g7y5pfkihlmpfhe8eyje.jpg

 

post-47872-0-06005400-1390748091.jpg

Endret av space-ace
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...