Jump to content
Ove67

Hva tørker dere av touchskjermen med?

Recommended Posts

Blir litt fingermerker på den skjermen etterhvert - ser det når den har mørk bakgrunn eller er slått av. Tips til hvordan man skånsomt fjerner fingermerkene?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bruker microfiber og all purpose cleaner på spray. Jeg vil presisere at det er forskjell på touch skjermene i G modellene og de non touch skjermene i F modellene. I slike biler, som f eks F10 eller F01 så skal man være litt forsiktig med hva skjermen vaskes med. Disse skjermene tåler lite og blir fryktelig stygge etterhvert, for å unngå dette så brukte jeg det samme som man bruker til laptop. I min G30 med touch så er skjermen mer som en iPad skjerm, skal litt til før det blir riper her så her går jeg over med micofiber. Men jeg må si det er sjelden jeg gjør det. Det er forskjell på folks fingre, noen har klamme fingre som lett setter merker, andre bruker kremer som setter merker. Jeg har tydeligvis fingre som setter lite merker, sjelden jeg trenge å tørke av skjermen i bilen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brillerens tar alt og legger ikke igjen noe, det bruker jeg på mobilen. I bilen bruker jeg bare en mikrofiberklut beregnet for glass, uten noe som helst, heller ikke vann, veldig imponert over hvor effektiv den er, fingermerker forsvinner etter bare et par lette strøk over skjermen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brukte en tørr microfiberklut på inforskjermen - det tok fingermerkene det :-)

Men så er det området med speedometer etc (jeg har "TV-skjerm her"). Der har jeg fått noen flekker, men det tok ikke microfiberkluten. Regner med det er brillerens som gjelder her? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Autoglym fast glass skal være trygg på alle skjermer. Ellers bruker jeg chemical guys total intrior cleaner. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...