Jump to content

[space]

Moderators
 • Content Count

  6378
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

[space] last won the day on January 24 2020

[space] had the most liked content!

About [space]

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Frogner i Sørum
 • Kjøretøy
  F30 330E

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da er bensinlokk og ladeluke fikset på garanti Bilen er litt lavere på høyresiden... Det er litt irriterende kjenner jeg. Jeg har ikke hatt den på 4-hjulskontroll ennå. Kan det rette opp i litt av dette?
 2. Bilen til "naboen" er goals 😍
 3. Dagens oppdatering. Kan bekrefte at 10mm spacere ikke passer på F30 pga for høy senterring i navet. 2. Ladeluka har gått i vranglås og nødåpneren røyk når jeg dro i den... I tillegg fusker bensinlokket da, så må gjerne 3-4 turer rundt bilen hver gang jeg skal fylle... Får vel bestille time. Mener jeg hørte det går på garanti. Hvertfall bensinlokket.
 4. Tipper det neste blir en 4-hjulskontroll, og så måle til spacere. Det går lett en cm spacere på med originalfelgene. Sikkert mer også. Må bare måle skikkelig. Forøvrig synes jeg ikke jeg har mistet noe komfort med Eibachfjørene. (men nå har alle mine (ikke suv) biler vært senket da. Om alt går som planlgt blir det ny bil neste år. Det står da mellom F80 M3, M4 eller M2. Det "fornuftige" ville jo vært M3, mtp at jeg har barn. Hooliganen vil kanskje ha M2, mens den som ser på kjøremønster og hva jeg egentlig setter pris på kanskje vil ha M4, som en mer GT-bil. Vanskelig, men spenn
 5. Da har det skjedd litt med bilen! På med sommerdekk i dag Da mangler bare litt spacere. Får måle litt i morgen.
 6. @staike Jeg plukka bildet fra finnannonsen din Lekker bil! Gleder meg til å få på senk, men det haster ikke akkurat nå Tror det settet blir perfekt! Så får jeg se hva jeg gjør med felger. Akkurat nå heller jeg mot å beholde de jeg har, bare space de ut litt.
 7. https://streamable.com/ctxsza En liten video vi laget i dag
 8. Endelig fått surret meg til å kode litt mer. iDrive skrur seg av når jeg åpner døra. Ryggekamera holder seg på litt lenger enn akkurat når jeg tar den ut av revers. Må teste om de innstillingene jeg valgte passer meg bra neste gang jeg er ute og kjører.
 9. Må si jeg savner 4x4 litt nå. Utkjøringa fra boligfeltet til hovedveien er i slakk motbakke, og det samme med utkjøringa fra skolen. Trenger 10x lenger luke ved utkjøring nå enn med X1... Blir litt stressa når bilen kryper seg frrem i 1 km/t når det kommer biler fra begge retninger.
 10. I dag var jeg innom Bavaria og fikk nye baklykter i bagasjeluka, da det var sprekker i de gamle. Den desidert lekreste mest fristende bilen i lokalet var fortsatt denne her: (bilder fra sist jeg var innom) Den fargen... Mmmm
 11. Mistenkte det! Jeg har bimmercode, så får lete litt. Du husker ikke hvor det ligger? Skal kode inn at anlegget skrur seg av når jeg åpner døra også, og ikke først når jeg låser.
 12. Noen som vet om det er mulig å få ryggekameraet til å være aktivt litt lenger etter en har satt bilen i Drive igjen? Nå kutter det med en gang en tar spaken ut av revers, og det er ganske irriterende ved finnavigering i garajse/parkering.
 13. Will do! Disse skal jo være tilpasset modellen. Det står de senker like mye forran og bak, men kan ikke helt skjønne det. Denne skal være senket med samme sett. Litt mindre dekkstrekk der så hadde det fyllt ut perfekt.
 14. Senkefjører ligger også og venter på montering nå, om ikke det er nevnt tidligere Eibach E10-20-031-04-22. Tenker det blir perfekt.
 15. Da har jeg hentet bilen fra Bavaria. Fikk en del meldinger om at batteriet ikke ladet, og også feil på drivverk (elmotor kuttet ut under kjøring), så hadde den inne til en sjekk. Ca 1,5 uke etter at jeg bestilte verkstedtimen fikk jeg også melding om lavt kjølevæskenivå noen morgener. Etter diagnose viste det seg at problemet faktisk var lavt (godt under minimum) kjølevæskenivå, og at feilene kom av høy temperatur på lader/generator(?) Dette ble etterfylt og luftet. I tillegg skal jeg inn og få nye baklyter i bagasjeluka pga sprekker. Alt dekket på garanti. Deilig!
×
×
 • Create New...