Jump to content

[space]

Moderators
 • Posts

  6397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

[space] last won the day on January 24 2020

[space] had the most liked content!

About [space]

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Frogner i Sørum
 • Kjøretøy
  F30 330E

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Den fargen kledde jaggu bilen bra!
 2. I 2010 annonserte jeg den for 265.000 med 85.000km på telleren, så tipper det stemmer bra. Husker ikke hvor mye jeg fikk til slutt, men det ble litt pruting der, og bilen måtte bort dessverre. Ut fra bildene ser den liken strøken ut nå som når jeg hadde den. Setene ser også lite slitt ut fortsatt. Sotingen på baklyktene er fortsatt intakt. Til og med NSK klistremerket i frontruta Frontruta ble byttet mens jeg hadde den pga stensprut. Fantastisk bil som ser knallbra ut på sommerfelger, men er morsommere og raskere på de mindre tynnere og lettere vinterhjula.
 3. Føler det her er den beste vinkelen. Ikke så fan av den fargen (eller andre matte farger), men her ser bilen bra ut. Jeg ville fortsatt hatt den knekken langs siden MINIMUM opp til håndtakene, og den luftingen på forskjermen som denne her og flere andre modeller har bryter med alt av linjer. Dette kunne blitt gjort mye penere ved å følge hjulbuen eller noe.
 4. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=230689755 Her er en bil du er kjent med @Fredrik Nesten så den frister, men mangler jo garasjeplass nå. Vil si at, inkludert e46 m3en jeg hadde, er dette den bilen jeg har hatt jeg har elsket mest. Jeg tror det har sammenheng med livssituasjonen, og hvordan bmwmiljøet var på den tiden. Som vi har nevnt tidligere ville nok samme bil men i 3.0 SI versjonen vært den perfekte bilen, selv om denne her lar deg presse på litt uten at en mister lappen.
 5. Tror jeg har problemer med fronten også. Da spesielt frontlyktene, og de luftinntakene i frontfangeren. Det er for mye klabb og babb. Har lyst til å like den, men må bare innrømme jeg synes BMW er på helt feil spor med designet på de siste modellene. De har til og med klart å ødelegge 2-serien (coupeen).
 6. Må si jeg har problemer med designet fortsatt... at "skuldra" er delt opp og er UNDER håndtakene. Helt krisedesign. Ellers ser den rimelig bra ut må jeg si. De skjermbredderne er jo helt meningsløse. Bort med de og på med spacere. Og litt senk.
 7. nice video @fupsaker Ser den trenger spacers som første mod.
 8. Noen trenger lage noe slikt som aftermarket front.
 9. Senere var det vel Audis S-serie avant som var den desidert mest ettertraktede "fluktbilen". Husker forsikringen på disse var helt hinsides, da de "ofte" ble stjålet, og var å se på de fleste overvåkningsvideoer fra brekk. Her S6 fra Skrik-tyveriet i 2006.
 10. Full rengjøring innvendig, og vanlig vask utvendig i går. Tok noen bilder i dag.
 11. Tror faktisk jeg foretrekker i4 uten M-pakka. Detr blir litt for mye som skjer forran der synes jeg. Mulig samme bak.
 12. Tja, den er større enn F30. Usikker på hvordan den er i forhold til nye 4-serien. Men nå tror jeg ikke vi skal sammenligne interiørkvalitet mellom Model 3 og i4 Men model 3 er latterlig bra priset ja. Polestar starter på 389k. Med 4x4 og alt utenom performance pakka (store bremser, ohlins dempere og gule setebelter) kommer den på 530-ish mener jeg.
 13. Ja, tåkelysene er jo egentlig bare tull. Egentlig ikke noen fan av grå bil. Har kun eid svarte biler frem til nå, og det blir nok noe annet enn grå neste gang. Hadde en plan om svarte speil og svart tak, men tror jeg lar det være som det er.
×
×
 • Create New...