Jump to content

[space]

Moderators
 • Posts

  6391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

[space] last won the day on January 24 2020

[space] had the most liked content!

About [space]

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Frogner i Sørum
 • Kjøretøy
  F30 330E

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

[space]'s Achievements

 1. nice video @fupsaker Ser den trenger spacers som første mod.
 2. Noen trenger lage noe slikt som aftermarket front.
 3. Senere var det vel Audis S-serie avant som var den desidert mest ettertraktede "fluktbilen". Husker forsikringen på disse var helt hinsides, da de "ofte" ble stjålet, og var å se på de fleste overvåkningsvideoer fra brekk. Her S6 fra Skrik-tyveriet i 2006.
 4. Full rengjøring innvendig, og vanlig vask utvendig i går. Tok noen bilder i dag.
 5. Fikk tatt et par bedre bilder i dag
 6. Tror faktisk jeg foretrekker i4 uten M-pakka. Detr blir litt for mye som skjer forran der synes jeg. Mulig samme bak.
 7. Tja, den er større enn F30. Usikker på hvordan den er i forhold til nye 4-serien. Men nå tror jeg ikke vi skal sammenligne interiørkvalitet mellom Model 3 og i4 Men model 3 er latterlig bra priset ja. Polestar starter på 389k. Med 4x4 og alt utenom performance pakka (store bremser, ohlins dempere og gule setebelter) kommer den på 530-ish mener jeg.
 8. Ja, tåkelysene er jo egentlig bare tull. Egentlig ikke noen fan av grå bil. Har kun eid svarte biler frem til nå, og det blir nok noe annet enn grå neste gang. Hadde en plan om svarte speil og svart tak, men tror jeg lar det være som det er.
 9. Hadde egentlig slått fra meg i4, men ser den kan speces opp ganske fin. Problemet er at den ender opp 150k over Polestar 2 i pris. Og Polestar 2 er markedets peneste elbil pr nå, i mine øyne. Om en kun ser på rekkevidde kan vel i4 sammenlignes med Tesla Model 3 SR+, som nå koster 350k (375k om en skal ha adaptiv cruice og en annen farge enn hvit) Det mellomlegget er litt tungt å svelge pr nå. Jeg er ikke noen fan av retningen BMW beveger seg med designet nå om dagen, så ideelt sett ville jeg heller hatt en billigere "vanlig" elbil og en billigere kosebil ved siden av.
 10. dagens andre mod. Gul film på tåkelysa.
 11. Før: Etter: Ble hellaflush. Perfect fit. 12mm spacer fremme og 15mm bak.
 12. Da er bensinlokk og ladeluke fikset på garanti Bilen er litt lavere på høyresiden... Det er litt irriterende kjenner jeg. Jeg har ikke hatt den på 4-hjulskontroll ennå. Kan det rette opp i litt av dette?
 13. Bilen til "naboen" er goals 😍
×
×
 • Create New...