M3Turbo

Members
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

About M3Turbo

 • Rank
  Løytnant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takker!jeg synes den er litt lav forann og kunne vært 5mm spacere foran synes jeg.
 2. Spørsmål. på dine innstillinger på automatisk setevarme og ratt. Har du begge setene forann eller bare fører? Dama sin har bare fører. Mens jeg i min G30 har fører og passasjer og ratt. Irriterende at det ikke er det på G20.
 3. Hei De passer fint. Har jo ikke orginal felger da. Så impresset er jo anderledes. Tipper jeg kunne fått på 315 hvis jeg ville.
 4. Hehe. Jepp. Once you go HRE you never go back...(ehh.eller noe sånt...). Dette er flowform hjula da. aldri hatt dem før. Men, koster en brøkdel og synes de er ganske kule. Veier ikke mye mer enn P44sc hjula jeg hadde heller. FF04`ene har jeg bestilt fra VIbe Motorsports.
 5. Takker for det. Kona alltid like fornøyd når jeg har Felger i stua... (igjen...🙄).
 6. Sommerhjul og dekk på plass til både G30 og G20 nå også. HRE på G30 og orginale 791M hjul på G20.
 7. Liten vask av biler måtte til. Begynte å bli bra møkkete nå. Gleder meg skikkelig til å få av disse forferdelige vinterhjula!
 8. M3Turbo

  BMW G30 530e

  grattis med flott bil! Hvordan rekkevidde får du elektrisk? Har du problemer med motoreffekt ved bånn gass?
 9. M3Turbo

  Hifi Anlegg BMW G30

  https://www.bavsound.com/pages/build-your-kit?step=3
 10. Appen fikk ikke kontakt med bilen. Appen virker dårlig når den virker også.
 11. Da fikk jeg igjen bilen etter service. Ingen feil funnet. 😠Så da er jeg like langt. Samme feil 4 ganger bare på vei hjem fra bil butikken. Men nå virker connected drive app igjen og sw på bilen oppdatert så jeg ikke får feilmeldinger på bremseveske som må byttes på en helt ny bil....
 12. M3Turbo

  20" felger på f30

  Bmw har jo forskjellig dekkdim forann og bak på alle X drive bilene idag.Så dette er ikke noe problem.Sånn var min F31 når jeg hadde den.
 13. Imorgen er det time hos Bmw for å finne ut av problemet med 530e.nye 330e ble utlevert på fredag.den har ingen av problemene jeg har med 530e.girkassen er bedre.rekkevidde,effekt osv.