thbrekke

Medlem
 • Innholdsteller

  938
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

thbrekke vant dagen sist November 23 2013

thbrekke hadde mest likt innhold!

Om thbrekke

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Haugesund
 • Kjøretøy
  E39 525d - Manuell

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nei det var ikke mye feil på EU kontrollen, heldigvis! Slapp ned travers på høyre side når jeg la opp nye rør. Så nå er det nye rør fra midten og helt bak. Samt nye bremseslanger! E34en står veldig pent, ingen tvil der. Jeg får se hva jeg finner på i løpet av vinteren på den. Muligens gå over eksos og katalysatorer, mistenker en lekkasje en plass der. Azev a felgene er jeg veldig fornøyd med! Ikke felger man ser hver dag (her i området hvertfall)!
 2. Da var E39en EU godkjent for to nye år. Her har den fått seg en grundig vask og blir satt under tak😊
 3. Jepp, en fin følelse å slippe å måtte bruke den i saltsørpa som har vært siste tiden! Ellers hadde jeg E39en på EU kontroll igår. Gikk ikke gjennom denne gang heller. Men det var kun 2 bremserør og en vridd bremseslange som var feilene de fant. Rør har jeg nå byttet og satser på godkjenning om kort tid
 4. Bilen med firehjulsdrift satt til vinterlagring!🤷‍♂️
 5. Sjekket ståa på E34en idag. Herlig syn å se den står tørt og temperert. Nå har jeg tatt ut batteri, nå er vinterlagring et faktum! (Desverre)...
 6. Vinterdekk på. 2 år siden sist den fikk smake salt...
 7. Da har E39en fått på seg vintersko. 2 år siden sist. Grunnen for dette er at det nermer seg EU kontroll. Fikk bestillt time idag. Visning på tirsdag. Vil nok tro det blir en liten liste, høres hvertfall slik ut når en kjører på humpete vei... Skal få lagt ut noen bilder av bil i vintermodus. E34 har stått lagret tørt siden september. Herlig følelse!
 8. Ja syns det ble pent. Veldig fornøyd
 9. Luftet E34 idag. Alltid digg Fått polert opp de "nye" Rondellene. De har blitt herjet en del med, så er litt kantsår som ikke lar seg fjerne. Dekk på i morgen.
 10. Dekkspørsmål. Fått tak i et sett med Rondell d58. 8.5 og 10 x 18. Skal på en E39 Touring. Hva er riktig størrelse på dekk og hva går uten å subbe? Vil ikke ha dekkstrekk.
 11. Fikk tak i noen nye felger idag. Ikke så stor variasjon, men en tomme større! 8.5 og 10 x 18 Veldig slitt klarlakk og noen hakker. Blir å pusse de opp over litt tid å få på nye dekk med litt mindre strekk! Satt på BBS hjulene her forleden dag også, tror jeg må få balansert de andre, er noe kast i hastighet over 80.