Eselfjes

Medlem
 • Innholdsteller

  490
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eselfjes

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  E28 og E60

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nydelig bil 😍Pre-LCI E39 er ikke så aller verst! Må si meg enig i at 520i fungerer helt fint. Nå har jeg riktig nok M54 og manuell kasse, men uansett. Har klart 0,62 L/mil på langkjøring, og da begynner det å bli ganske billig å kjøre en såpass stor og komfortabel bil.
 2. Eselfjes

  520i E60 Sapphire Black

  Takk gutta. Den mangler M-Sport og litt større motor, men om jeg selger den nå, taper jeg dessverre mye penger. Så det blir nok til at jeg beholder den, for den er en ypperlig bruksbil. Det er veldig greit å ha en bil som man stoler på at starter hver gang og som er komfortabel. Og skulle jeg bli lei motoren, så er jo ikke M54B30 så dyrt
 3. Eselfjes

  520i E60 Sapphire Black

  Takk for fine ord Ja, det gjorde seg med LCI lykter. Var veldig lettet da de fungerte med LM1, siden budsjettet var litt tight. Er faktisk en ACS-fanger Men om jeg liker den bedre enn M-Sport vet jeg ikke 😀
 4. Eselfjes

  520i E60 Sapphire Black

  Er ikke så flink til å oppdatere her, men det har ikke skjedd noe spesielt med bilen heller. I 2018 har jeg vært i førstegangstjenesten og jeg har hatt muligheten til å dra hjem hver helg, så jeg har hatt muligheten til å drive litt med bilen, selv om det har vært litt snaut med både tid og penger. Det var litt lettere da jeg gikk på VGS og bodde hjemme. Men i forrige uke hadde jeg min siste dag i Kampeskadronen, noe som var litt vemodig. Allerede i januar flytter jeg hjemmefra for å studere, så jeg tviler på at det skjer noe stort med bilen de tre neste årene, bortsett fra PKK. Her er iallefall noen bilder fra da det var sommer og varmt i været 😍 IMG_8589 by Willy Saxhaug, on Flickr IMG_8594 by Willy Saxhaug, on Flickr IMG_8586 by Willy Saxhaug, on Flickr
 5. Eselfjes

  E60/61 tråden

  Tja, kan ikke huske å ha lagt merke til at den er spesielt følsom for sidevind. Når jeg har kjørt andre biler og setter meg inn i E60-en min, merker jeg at det ikke er så mye selvoppretting i E60-en. Nå skal det nevnes at bilen har hatt firehjulskontroll hos ett frittstående verksted. Den ble stilt inn etter vanlige E60-spesifikasjoner og ikke M-Sport, til tross for at den står på H&R-fjærer. Jeg vet ikke hvor mye det har å si. Uansett har jeg alltid hatt en klakking i forstillingen når jeg kjører over skarpe og lave fortauskanter. Er det noen andre som har opplevd det samme?
 6. Eselfjes

  Erfainger med billigesenkesett.no?

  Bestilt fra de to ganger. Fikk det jeg skulle ha, med TUV-papirer begge gangene.
 7. Eselfjes

  Dog lykter e60!

  Clasohlson og Biltema har vel.
 8. Eselfjes

  Godkjenning av senkesett.

  Var skeptisk på om jeg skulle få godkjent mitt senkesett jeg også, men det gikk helt fint. Bare pass på å ta en firehjulskontroll og få med papirene, og ha med TUV-papirene, så skal det gå fint.
 9. Hadde aldri trodd at GS Splitt kunne se så bra ut! Nesten så jeg vurderer å lete etter like felger selv 😍 Utrolig digg bil også!
 10. Eselfjes

  520i E60 Sapphire Black

  Gikk fra kjipe pre-LCI halogenlykter til digge LCI-halogenlykter med prosjektorlamper. Har kun loddet på kontakten til LCI-lyktene på ledningsnettet og kodet vekk pæresjekken for parklysene. Jeg bruker fortsatt LM1, så jeg går glipp av welcome home lights og DRL, som man får med LM2, men det viktigste er at jeg har fått LCI-lamper til veldig lite penger og arbeidstid. Og det kommer godt med når man er i førstegangstjenesten 💸 Untitled by Willy Saxhaug, on Flickr
 11. Eselfjes

  Den store LED pære tråden.

  Skjønner, da blir det å montere de uten motstander.
 12. Eselfjes

  Den store LED pære tråden.

  Har bestilt 20w LED-pærer til parklysene. Disse pærene kommer med en motstand. Siden jeg har kodet vekk pæresjekken og ikke har lyst til å stresse med å feste motstandene, kan jeg bruke pærene uten motstandene? Kan de bli ødelagt eller for varme?
 13. @Otis Ja, jeg synes også det er rart, men det fungerte fint da jeg koblet til en fungerende pære. Så lenge jeg slipper å høre plingina, så er jeg fornøyd. Kald, varm og varsel for parklys er deaktivert @Reef89 Hva er forskjellen på SL og POL? Men for å gjøre det helt klart, jeg testet med en fungerende pære, og da forsvant feilmeldingene. Men ja, det er jo litt rart. Det har ingenting med de nye lyktene å gjøre, for jeg hadde den samme greia da jeg ledpærene i de gamle lyktene røyk også.