kvestermo

Medlem
 • Innholdsteller

  155
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kvestermo

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag 07/03/1997

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Fauske
 • Kjøretøy
  E39 525d touring

Nylige profilbesøk

556 profilvisninger
 1. kvestermo

  Min første E39 😃

  får litt mer ro i sjela da
 2. kvestermo

  Min første E39 😃

  Tar du min og? neida, godt jobbet!
 3. Hei. Har kjøpt meg ny (les brukt) orginal telefon til bilen. Den har alltid vært prewired, så koblet opp med modul og telefon. MEN, jeg måtte bytte ut en gammel telefon med den nye, modul også. Så til millionspørsmålet! Noen som da vet hvorfor navien fryser etter jeg har koblet alt opp? vet at disse to fungerer sammen, så må dette kodes eller er det en annen morsom måte å fikse det på?
 4. Ja ikke sant! Joda, har skjedd MYE med den siden da.. M-sport rundt om og 10 2'er feiler reparert. har bare ikke oppdatert tråden.. bruker mest tid og penger på 525d'en så da får den såklart også mest oppmerksomhet her inne!
 5. Pen bil! Ser ut som du får gjort en god del på kort tid. Hadde jeg jobba i samme hastighet som deg hadde min 528 vært ferdig på en uke og ikke ett år haha..
 6. AAH, for et løft! var ikke dumt med filten
 7. Liker de enkle forbedringene du har gjort! gjør stor forskjell!
 8. Ja hørt det bare var å løsne 2 motorfester og løfte den opp noen cm, men hvor mye kan jeg løfte før jeg må demontere enda mer?
 9. Det var forhåndstrekte kabler. Sto en brakett til en Nokia der.. så ikke pent ut. Fikk tak i en orginal trådløs telefon med modul så måtte bare ha den.. Også litt for å få brukt handsfree funksjonen Takk for det! Capsen bestilte jeg på hatstore.no, kostet bare 450 kr for orginal mitchell and mess snapback med valgfri farge og mønster/skrift koster jo mer for en standard haha..
 10. Har ikke skjedd så alt for mye, er dårlig på å oppdatere.. Men har fått montert telefonen i armlenet, byttet luftbelg, godkjent den med coilovers, og fått ny bunnpanne i posten får se om jeg bytter den selv eller får et verksted til å gjøre det. Jeg har eget verksted til dispensasjon men vet ikke hvor mye som skal til for å bytte den selv.. Har også montert sorte BMW emblemer rundt og på bilen Når det gjelder Style 95 og spacere tror jeg at jeg må vente til jeg har fått byttet bunnpanne om det skulle bli en stor utgift. Bestilte meg også en custom snapback som skal få ligge i bilen xD Har desverre ikke mye bilder av bilen atm da jeg er på jobb i to uker..