LeonHelg

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About LeonHelg

 • Rank
  Korporal

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  BMW E92 pre-LCI

Recent Profile Visitors

571 profile views
 1. LeonHelg

  MarcusSteffensen's BMW E46 330CI

  Yas Marina Blau Marcus!!!
 2. Bilen er tilsalgs på finn. Dessverre var kursen litt dårlig når jeg kjøpte den så regner ikke med noen særlig vinning, evt 0 eller tap, med modifkasjonene jeg har gjort. Nå er kursen litt bedre, men kryss fingrene for at krona styrker seg mot euro om man han planer å importere fra tyskland i fremtiden. Bare gi bud eller å ta kontakt for hyggelig bilprat http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=81875526
 3. Får opp head unit not programmed correcly i min 320D coupe 2008, men minste skjermen CCC, kom helt plutselig, noen som kan å fikse dette? Takker!
 4. Takktakk! Finne bil: For å finne bil brukte jeg www.mobile.de, dem har mulighet for å velge engelsk språk (kun pc/mac ikke mobil). Der har du tilgang til biler over hele europa, men jeg følte meg tryggest med tyskland! Etter å ha funnet en bil som var innenfor det jeg ønsket, var det bare å taste inn talla på Skatteetatens importkaluklator (viktig og ta med kjøpspris her så du får moms med i kaliksen), Ting som co2 utslipp finner du på nett, men NOx kan være vanskelig, det står som oftest i "Fahrzeugbrief" (vognkort). Men finner du ikke dette er vanlighvis prisforskjellen uansett liten fra det kalkulatoren bruker som standard. Avtale og betale: Når jeg fant en bil som så ut som den var innenfor budsjett brukte vi en standard kjøpskontrakt fra ADAC , https://www.adac.de/ , han fylte ut info om bilen og signerte også scannet han og sendte kopi til meg. Jeg pratet mye med han jeg kjøpte bilen av (god i engelsk). Og stolte på han nok til å sende ca 60% på forhånd via bank og 40% cash som vi tok ut på gardermoen (Maksgrense for å kysse landegrenser er 25000kr per pers. Vi var to og hadde med oss 5000euro). Dette var fordi jeg var så dum å reise ned på en fredag.. Det beste er nok å reise ned dit en ukedag og overnatte på stedet, du snakker med banken din om de kan ta en hurtigoverføring til utland når du har sett på bilen. Da tar det normalt ett døgn (tok 4 timer for meg haha). Da mottar kjøper pengene og du kan få kjøre med bilen. Omregistrere og turen hjem: Det som er viktig å sjekke er når "Zulazungstelle" (Tilsvarer biltilsynet) stenger slik at dere får tid til å få prøveskilt på bilen. (Vi rakk ikke det pga forsinka fly og missforståelse, men de var heldighvis åpent på lørdag også.) Der betalte vi rundt 220euro for å få fiksa prøveskilt i 14 dager. Så måtte bilen få VIN nr godkjent før vi kunne kjøre. På turen hjem må man regne vertfal en tusenlapp i bompenger! I norge: Når du kommer til grensa skal du hendvende deg på rød sone, dem har døgnåpent, kom dit selv kl 04:00 på natta. Levere fra deg dokumenter, viktig å ha COC og fahrzeugbreif. Du kan velge å betale moms på stedet eller så kan du hendvende deg på ett tollkontor innen 3 dager og betale der. Så må du innom vegvesenet der du bor og be om kontroll og der regner dem ut engangsavgifta. Når den er betalt kan du dra og hente skilter og få vognkort. Det er mulig å få feks BS eller ZZ, du må bare få vegvesenet til å bestille det inn på forhånd, koster 120kr elns om ikke jeg tar feil. Håper dette var nyttig hehe, bare å spør om dere lurer mer!
 5. Takk skal du ha! Skal prøve å komme med noen bilder etterhvert som jeg får på sommerskoa og M3 fanger!
 6. Takker så mye for det! Er en 320D N47 med intercooler og turbo stock! 177hk 370nm, Manuell 6trinns girkasse og gått 164000 (160000 på tyske veier, gikk 2100km fra tyskland hjem hehe) Her kommer litt flere bilder jeg har rukket å ta! Sparer egentlig litt showoffbilder til jeg får M3 bumper på!
 7. Hvordan konverterte du fra singel til doble enderør? Kunne du gitt litt info? på forhånd takk!
 8. Svarer på spørsmål om import av bil fra tyskland, kjøpte privat og kjørte selv!
 9. Følte for å lage en tråd om min nye BMW som jeg nettop har importert fra Tyskland! Dette blir min tredje bil men første BMW Det jeg har gjort hittil: - Satt på en større Karbonfiber spoiler-lippe (GS) (Med Klarlakk) - Skiftet til LED pære i angel-eyes - Skiftet til LED pære i tåkelys - GS D44 bronse 19" 8,5 fremme og 9,5 bak (Sommersko) - Nye svarte nyrer - Sotet bakvindu og bakvinduer på siden Kommer: - M3 style framfanger med tåkelys (Bestilt) - Interiørslister wrappet i Alcantara eller flanell Vuderer sterkt å gjøre: - Lakkere innvending krom i lykter og fjerne blinklyscover, samt montere LED angels. - LED interiørlys Bilder 1. første bilde jeg har av bilen, 2. etter første endringer og 3. før og 4. etter import fra tyskland: (Flere bilder kommer)
 10. Heisann, Jeg snakker med en om å kjøpe en E90 316i 2006. Til rundt 60k. Bilen har slakt registerkjede og jeg mistenker han har kjørt litt med den og da ting kan være ødelagt og dyrt og/eller tidkrevende å reparere. Jeg har lyst til å bytte motor fra 1,6l til 2,5l. fra N45B16A til N52B25 (brukte fra 10000kr og oppover) Det jeg lurer på er om dette er bytte og plugge inn med eksisterende ledningsnett? må jeg skifte ecu, nøkkel og nøkkelhull, eller hva annet må byttes? Er dette mulig å få til, eller må det modifikasjoner til? Mulig å få til uten å bytte ecu/nøkkel? Tusen takk for svar