Jump to content

Erik1233458

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Erik1233458

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjøretøy
  F10 525dx 2012

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det står ganske tydelig på vilkårene på slike forsikringer at de dekker skader som oppstår plutselig og uforutsett, så jeg ville ikke forventet å få dekt dette før havari.
 2. Takk for svar. Da er planen å ta en samtale med verksted å se hva de har å si.
 3. Hei bimmers, i februar i år ble jeg påkjørt bakfra og endte med ny bakre støtfanger på forsikring. I riktig lys ser man at fargen ikke matcher med resten av bilen, men fargen ser helt lik ut i de aller fleste lys. Er dette noe jeg kan kreve å få utbedret? Lakkeringen ble gjort på et BMW skadesenter.
 4. Erik1233458

  F10 LCI

  jeg ville sjekket ut https://www.bruktdel.no/ og https://www.bildelsbasen.se/ jeg fikk tak i et håndtak for 800kr og det har fungert problemfritt i snart 2 år nå.
 5. Jeg ville ha sjekket lokale dekksjapper også, jeg endte med å betale like mye for goodyear asy5 lokalt som for falken fk510 på byttdekk.com + omlegg. I tillegg har jeg fått balansert de opp og reparert en punktering gratis, sånn service får du ikke på byttdekk.com
 6. Pirelli P zero skal visstnok spore lite, ellers kjører jeg selv med goodyear asymetric 5 245/40 og er fornøyd med de, bra dekk til en ok pris.
 7. Jeg betalte 25k for å gjøre det hos Jahr bilservice (det er han samme som på finn annonsen lenger opp i tråden) på en xdrive (uten xdrive er nok hakket billigere) De har masse erfaring med registerjobben og jeg er fornøyd med de. Jeg fikk også tilsendt noen bilder. Dette er etter 250k på org kjede
 8. M539 på YouTube var borti denne problemstillingen på en E38, mener det er i project Dubai serien, jeg ville tatt en titt der. Link til nevnte episode: https://youtu.be/edzDj9ZUIQI
 9. Her ser jeg at jeg har tullet litt ja, jeg tenkte automatisk på facelift ratt da det var snakk om å bytte, my bad
 10. De har ikke samme delenummer, men du får kjøpt viberasjonsgenerator til det nye rattet på koed.no for 1420kr. Det ser heller ikke ut som at de passer om hverandre.
 11. Jeg har hatt samme problem på en e81, men det var absolutt værst i rundkjøringer. Løste det ved å bytte hastighetssensor på det ene bakhjulet.
 12. Jeg åpnet ikke boksen og koblet ikke noe fra den heller, det holdt å vippe den bort og feste med strips, men jeg fjernet aluminium avstivninga til karosseriet som er like ved siden av.
 13. Jeg brukte strips for å holde nevnt strømboks vippet bort, så jeg koblet ikke av batteriet. Det gikk bra med litt lirking. Jeg satte også panseret i service posisjon og holdt den oppe med en kost.
 14. Jeg gikk for topran fra skruvat.no, det er nå ca 6k km siden og aldri opplevd feil etter bytte.
 15. Dette høres veldig likt ut det som skjedde med min 2012 f10, en skjelden gang iblant ville ikke kupevifta slå seg på, etter å ha på defroster funksjonen på frontruta en stund ville den starte tilfeldig av seg selv, enten med en gang eller etter opp til 20 minutter. Jeg endte med å bytte både vifte og motstand i samme slengen og har ikke hatt problemet siden. Vedlagt er feilkode lest ut med carly
×
×
 • Create New...