Jump to content

stihau

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About stihau

 • Rank
  Korporal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen deler av dashbordet som har vært av? kan høres ut som det er noen luftkanaler/dyser som ikke er helt på plass eller har noen sprekker i seg. Det kan også være huset for klimaanlegget som ikke tetter ordentlig i skjøten/delingen.
 2. Ser ut som det fungerer slik det skal nå. Ikke fått forsøkt oppkobling til bilen, da jeg mangler kabel. Finnes det noen beskrivelse på hvordan man installerer ISTA/P?
 3. Du kan også bytte om på håndtakene, for å se om feilen flytter seg eller blir værende på samme plass. Ikke sikkert selve håndtakene passer om hverandre, men kontakten skal passe.
 4. Hvordan mappe skal filene fra «sp-datenxxx» kopieres til? finner heller ingen «laden.bat»
 5. @Otis , kunne du forklart dette noe bedre for en som er noe uvitende🤓
 6. Hei. Jeg har tenkt å bestille meg en Android skjerm. Men jeg er litt redd for å velge "feil". Kunne du ha tatt en sjekk på linkene og eller kommet med en passene skjerm? Det skal monteres i en X5 E70 2012. Skjerm1, Skjerm 2, Skjerm 3 Det blir kanskje Skjerm 3 som blir det beste valget?
 7. Beklager, signaturen fikk jeg ikke opp på mobilen, måtte inn på PC.
 8. Flott. Har du plass å anbefale meg å kjøpe i fra?
 9. Noen som har link til sted jeg kan kjøpe Ista D/P? Er Ista det beste verktøyet man bruker til feilsøking og koding?
 10. stihau

  Kjøp av E70

  Hei alle sammen. Jeg er ganske fersk og uvitende når det gjelder BMW. Jeg ser en del på E70 10-11 og 12 modeller. Er det stor risiko å kjøpe en med 160k på telleren? Ser ut som det blir N57 motoren? Registerkjede havari? Erfaringer generelt? Når kom 8 trinns kassen?
 11. Før du skifter masse deler så bør du kanskje sjekke timingen på register. Om multireim har huket fast i noe når den har røket. Så kan det bi ett lite/stort rykk i motoren/register. Om kjeden er litt slakke i, så kan den hoppe over. Er Volvomekaniker, og da uten å sammenligne for mye. Så har jeg senest idag skiftet kamhjul og register grunnet feil på timingen. Før jeg fant feilen, så ble det skiftet veiv og kam-sensor. Grunnet feilkoder på disse. Det kan hende jeg er på bærtur, ingen større kjennskap til BMW og deres motorer. Vet bare at jeg har lyst på E70 😂
×
×
 • Create New...