Gå til innhold

FredrikE24

Medlem
  • Innholdsteller

    5695
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    13

FredrikE24 vant dagen sist November 9 2019

FredrikE24 hadde mest likt innhold!

Om FredrikE24

  • Bursdag Mai 13

Profile Information

  • Kjønn:
    Intetkjønn
  • Bosted:
    Follo, Akershus

Nylige profilbesøk

4574 profilvisninger
  1. Kan melde om at 1,5 vintersesong tok brått slutt da et av mine Landsail piggdekk bestemte seg for å revne i ytre dekkside. Så da ble det fire nye VikingContact7 piggfrie. Jeg kan ikke ha dekk jeg ikke kan stole på mtp. Driftssikkerhet. Jeg kjøpte bilen brukt og så godt som nye Landsail vinterdekk fulgte med. Jaja tenkte jeg og tenkte at man skulle prøve de. Fremkommelighetsmessig var jeg faktisk veldig fornøyd. Jeg finner ikke mine helt nye VikingContact7 som soleklart bedre heller. Kjørefølelse? Ikke bra. Bilen er transformert med nye dekk. Feedback er tilbake og det er enklere å føle veien og grepet på bilen. Så er det digg å slippe at hjula er «kantete» og vibrerer i fart om bilen står stille over helga. kjøper jeg Landsail-dekk om jeg selv skal kjøpe neste gang? Nei. Men til prisen så mener jeg at man får veldig mye for pengene..
  2. Om støy er et krav er en gulvmodell veien og gå. Bytta nylig til en Mitsubishi Kirigamine Furo av den største. Lydløs og resirkulerer under oppstart for å komme raskere i gang. Generelt vil jeg si at du ikke trår feil om man kjøper Mitsubishi, Toshiba eller Daikin. Jeg kjøpte førstnevnte nå fordi importøren er i nærheten, som gjør at leverandørene i nabolaget pusher de.
  3. Gongen er ikke fra lydanlegget, så det er nok noe annet. Du kan teste gongen i clusteret. Du trykker deg fram til testmenyen i check-panelet til du får opp GONG? og bekrefter. du kan vurdere å kode vekk dette i lysmodulen.
  4. Sønnak Exide er vel de som lager originalbatteri til BMW nå. Sjekk om de har noe som passer. I Oslo har vi egen Sønnak-butikk som selger bla. Billigere MC-batterier enn Biltema..
  5. Da jeg kjøpte E61en fikk jeg et godt prisavslag, et saftig et. Bilen sto 110mil unna og jeg ba om bilder av alle dørkanter etc. Og rust. Dette var OK og vi ble enige om en pris mot at jeg tok med meg bilen ved ankomst og at jeg aldri ville høre fra meg. Dette var en oppkjøper som sannsynligvis har opplevd litt av hvert av kunder og vet hva det koster av tid og penger. Å selge bruktbil idag er ikke enkelt. Om man har penga på bok til å ta den tilbake er det nok det enkleste som du gjorde her og finne en ny kjøper. Da jeg solgte E39en jeg hadde, så ringte kjøper meg noen måneder senere og spurte hvor vinterdekka var
  6. Justering av ny dør er jo også en greie. Bytta alle dører på 124en jeg hadde(det var rusthull langs alle dørbunnene) og det måtte en del vold til med 2-4 og hammer, samt justering av låsehaker i tillegg til justering på hengslene. Ingen av dørene passet overhodet med de gamle instillingene.
  7. Må si at med de symptomene du har, og de erfaringene jeg har gjort ifjor på et Bosch Motronic system så kan fort lambda være en greie. Jeg har troen på at du har en målefeil som medfører feil luft/brenselforhold. Lambda, lufttemperatur eller annet. Lambda har nok den største påvirkningen under kjøring. Tuklet mye med TPS, det var et blindspor. Denne skal kalibreres, men gir ikke veldige utslag.
  8. Er ofte lurt å legge frem saken på en god måte med alle nødvendige dokumenter overlevert fra start. Har man litt flaks går det fort.
  9. Runder straks 130 000km på min sykkel nå 👍🏼Bytta clutch igjen og brukte denne gangen spesialverktøyet til å drive inn simringen. Det ser ut til at flush med blokka er dårlig deal. Skal være 0,5mm over. Det er fryktelig små marginer.
  10. Gratulerer med Oxfordgrün Alpina B10! E39 preface i denne fargen og med oransje blinkers er for meg den beste E39en..! Nokia/ITT leverte stereo i E39 mfl. E32 og E34 tildels også mener jeg. Så er nok subwooferen du har funnet der.
  11. Det var gøy å pushe grensene litt da jeg fikk lappen, men vi hadde stort sett biler med maks 180hk og typ 1300kg til disposisjon. E30 325i med 171hk var kanskje det kvikkeste man kunne komme borti. Man synes jo det gikk fært den gang. Konsekvensene ved samme type "lek" er fort mye større med dagens biler som egentlig har fryktelig mye motor sammenlignet med typiske ungdomsbiler da jeg var 18år. Nå har jeg selv en gammel bil fortsatt, men 192hk og svært mye bedre bremser og understell. Ingen tvil om at det man synes gikk fort den gang, går med to fingre på rattet og et rolig sinn i min nå snart 20år gamle bil. Kan ikke helt se for meg hvordan nye biler er og hvor "lite" spennende ting er før det kan gå virkelig galt, virkelig fort..
  12. Har også blitt stoppet av Polizei nede i Bayern på Autobahn. Min erfaring er at de er forberedt på å stoppe de verste med at man må parkere mot betongvegg med politibil bak, en politibetjent inn både passasjerdøra og førerdøra med en hånd på pistolgrepet i beltet.. Jeg var ikke høy i hatten.. Så en gjennomgang av bagasje og bil. Ingen problem, men de kødder ikke, og tålte ikke en spøk eller small-talk..
  13. Spennende! Skal vurderes! Ikke ille pris heller for «hele pakka». Nå hadde jeg planer om å oppgradere til en skikkelig Miele støvsuger, men motoreffekten på dagens støvsugere er jo latterlig lav?! Så da tenker jeg at jeg kan beholde den kjipe Miele støvsugeren jeg har og heller gå for Roborock. Nå har jeg av lydmessige(stereo) årsaker tjukke tepper i stua.. Da får jeg heller ta de manuelt nå og da.
  14. Kan du anbefale en slik? Hvor ofte går du over med støvsuger selv? Tepper, terskler og ymse ting klarer den fint å kjøre over eller manøvrere unna?
  15. Da er det bare å få bytta det og sette sammen igjen da, så har du det i orden.
×
×
  • Opprett ny...