BmwKlovn

M5 blå kalipperfarge

Anbefalte innlegg

Dere som kjenner til den M5 blå kalipper fargen. Er dette noen man får tak i? Ser fler har malt sine, men finner ikke SÅ stort utvalg i de lokale butikkene med blå farger, så litt usikker på om noe likner..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da jeg endelig fikk litt dimensjon på bremsene klarte jeg heller ikke å dy meg for denne "oppgraderingen" med å etterligne M5. Jeg gikk for RS-blå fra Foliatec, etter å har vært i kontakt med andre medlemmer her. Det er noe blåere enn originalen som jeg ikke klarte å finne. Fikk først litt bakoversveis og lurte på hva jeg hadde gjort da de ble veldig knallblå. Men nå som fargen har mørknet litt og jeg fikk på M-merker er jeg veldig fornøyd. Topp kvalitet på lakken og varmebestandige merker fra eBay holder seg veldig godt. Legger ved litt bilder av møkkete og ren bil i ulike vinkler og lys for inntrykk.

IMG_7554.jpg

IMG_7555.jpg

IMG_7573.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg valgte å pensle på for å gjøre det uten å demontere noe. Veldig grei anvisning fulgte med, men kjøpte bedre pensel. La 3 eller 4 strøk bare fortløpende rundt bilen og lot det herde noen dager før jeg satte på merker.

Jeg hadde litt tull med brukeren min på eBay så handlet uten å logge inn, men jeg mener 99% det var disse:

https://www.ebay.com/itm/BMW-M-Brake-Caliper-Calliper-Decals-Stickers-for-M3-M4-M5-Various-Colours/352374715964?hash=item520b2b763c:g:8YUAAOSwZQRYZmPK

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive