Jump to content

Vurderer å kjøpe e39, pros/cons?


Bowiitz
 Share

Recommended Posts

Rust, rust og rust.

Sjekk kanaler, jekkfester (disse er kjent for å kollapse på E39), bagasjelokk, dører og panser. Gulv også, men det er litt vanskelig å se uten å ha bilen på bukk eller demontere interiør.

2l 150hk er ganske så slapt i E39 ja. Selv 2.2l 170hk er helt i grenseland. Manuell hjelper på, men vil fortsatt føles slapt ut. Må nok regne med å bruke i hvertfall en liter på milen.

Syns 35k er alt for mye for en 520i med over 230k på telleren. Her har du jo en til 22k som har gått 185k.

https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=166369648

Edited by Daniel.
Link to comment
Share on other sites

Hva skal du bruke bilen til? E39 begynner å bli gammel, og spesielt de første utgavene er ganske rustutsatt. Ikke noe jeg ville satset på som bruksbil i hvertfall.

Motoren er "grei nok" for cruising med lett bil på flat vei. Lyden og gangen er jo flott. Med last, i motbakker og under forbikjøringer vil du nok savne litt krefter.

Link to comment
Share on other sites

ikke kjøp en billig e39 å forvent det skal bli ett billig bileie.. disse bilene begynner å bli gammle å nesten ingen gidder å koste på de delene de trenger og fleste tar mye billige løsninger eller lar være å gjøre noe som helst.

    men tåler du lamper i dashbord, el feil, klakking, risting, rust, rust, rust, rust, ulyder, knirking, ting som ikke virker osv så går det sikkert bra.. vist ikke så må du ivertfall 3 dobble prisen for å få noe som er værdt å ta vare på, enda da må du regne med endel påkost for å få en politelig bil.  jeg selv har dyrere e39 og har forventninger til den som om det skulle vært ny bil å det kan jeg bekrefte er ekstremt dyrt, men jeg har sikkert mye uflaks i tillegg

Link to comment
Share on other sites

Min erfaring er at E39 i bunn og grunn er en vanvittig solid konstruksjon. Som alle andre biler, kreves det vedlikehold. At disse ruster noe vanvittig, syns jeg er noe tull. Tar en høyde for hvor gamle biler dette er, er de ikke verre enn noe annet. 
Det finnes enda gode eksemplar for salg å ta av, og en får jo vanvittig mye bil for pengene. 
En frisk 150HK, hvor vanos og alle sensorer fungerer som det skal, er ikke noe racer, men veldig slapt er det heller ikke. 
Personlig ville jeg gått for en 523 eller 528. Mer krefter og ofte lavere forbruk. 
Syns også at bilen det er linket til, var dyr i forhold til motorisering, alder og utstyrsnivå. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...