Jump to content

Skare1

Members
 • Content Count

  511
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Skare1 last won the day on August 15 2019

Skare1 had the most liked content!

About Skare1

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann

Recent Profile Visitors

2167 profile views
 1. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=180276923 Ute for salg igjen ser jeg
 2. God erfaring med Biltema-batteri, men er det en 100-lapp i differanse, er det vel bare å gå for Sønnak?
 3. Ble selv påkjørt for et par år siden, og mottok da penger fra forsikringsselskapet + vraket. Fikk inn en god sum på delesalg, denne hadde forøvrig mye attraktivt utstyr. Har du en helt "plain" E39 med rust på alle paneler, er det kanskje ikke så mye å hente.
 4. Nyyydelige hjul du har handlet
 5. Sensor bak byttet, uten noe effekt. Feilkode kortvarig spenningsbrudd i rattvinkelsensor, fortsatt høyre bak som slutter å gi verdier under kjøring. Må være noe i ledningsnettet da? Eller kan det være problemer med ABS-modul?
 6. Har nå hatt firehjulskontroll på bilen, og byttet styrevinkelsensor på verksted. Alt av lamper blir borte, inntil en passerer 7km/t, da kommer lampene tilbake. Med diagnoseapparat tilkoblet under kjøring, viser ABS-sensorene en hjulhastighet på 7km/t, utenom høyre bak som ikke gir noen verdier. Vil det ha noe hensikt å bytte høyre bak? Ideer?
 7. Har ikke ISTA selv, så det har jeg dessverre ikke mulighet til..
 8. Denne kikket jeg selv på, på Finn. Ingen dum pris Blir morsomt å se utviklingen her!
 9. Nei, den glemte jeg å legge ved Mye irrelevante feilkoder tror jeg, ser ut til at det har vært lite strøm på bilen.
 10. Problemer med sentrallås på en E53. Tidligere fungerte det å låse bilen etter mange trykk på knappen- nå fungerer det ikke i det hele tatt. Sentrallås fungerer som det skal ved å trykke på knappen inni bilen. Alt annet elektrisk fungerer som det skal, radio med signaler- men kanskje ikke den beste dekningen. Forstått at det kan vært problem med GM-modul og antenneforsterker. Usikker på låsekassen i førerdøren kan ha noe innvirkning? Noen som har formeninger om dette? Kan jo være nøklene også, men finner det merkelig at begge nøklene skal gi seg på likt. Vedrørende antenneforsterkeren- er den å finne i bagasjeluken på E53? Har forøvrig en diagnose utført med ISTA, med en god del feilkoder. Mulig å finne svaret ut i fra denne, eller vil ikke slik feil lagre en feilkode? Håper på like gode svar som alltid 😃
 11. ASC og DSC er ute av drift på en E53, feilkode på rattvinkelsensor- denne sensoren skal visstnok være byttet og det skulle kun være nødvendig å kalibrere den. Det er forsøkt å bli gjort med ISTA. Lampene ble borte, men de kom tilbake momentant under kjøring. Har også forsøkt å kalibrere den inn med et annet apparat, uten hell. På dette apparatet kunne en se om sensoren registrerte vinkelen på rattet, noe den ikke gjorde på første forsøk, på andre forsøk viste den rattets stilling. Feilkoden viser en intern feil i rattvinkelsensor. Rattet er noe skjevt under kjøring på rett strekning- kunne trengt en firehjulskontroll. Kan det ha noe innvirkning på dette? Noen som har forslag til andre løsninger, enn å prøve å bytte sensoren?
 12. Fantastisk podcast med interessante temaer og god humor innlagt. Ser frem til flere episoder
 13. Fant ut av det, E39-bilen har ASC og ikke DSC, dermed ingen rattvinkelsensor
×
×
 • Create New...